Mitra 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 Dobro jutro Zelo zabavno, sproščujoče, povno pozitivne energije......Potem pa vidoš folk kako smo se opisoval, ko ga moraš spoznat, je pa lahko tudi smeh.Našli smo se, spoznali tudi, ful dobro imeli..... Ponovimo vajo. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 berem, da ste uživali ... a obstaja kakšna fotka ... firbec pač ... seveda, če se vsi strinjajo Ja, smo uživali... Fotk ne bo, ker so sodelujoči izrazili željo da se ne objavljajo. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 oooo helou.......fajn je blo..... ...vesela, da sem vas spoznala..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 Lahko rečem, da sem bil včeraj v dobri družbi. Posebna zahvala Silki za drink. Minilo je pa tako hitro, da z vsemi sploh nisem utegnil kaj konkretnega reči. Upam, da je ponovljivo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 Družba je bila, kot ponavadi na LNF srečanjih , odlična Mi je žal, ker sem lahko samo na hitro vskočil ampak doma je že nestrpno čakal pesjan http://www.millan.net/minimations/smileys/dog.gif (pa mačka, ptič, ... ) in sva s morala pohiteti Če me že na Forumu ni, sem vas pa v RL, po dooolgem času, srečal in spoznal še nekaj novih Polna luna je resnično idealen termin za srečanje Lunatkov Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MojcaPokraculja 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 me prov zanima kdo je kdo pa kak zgleda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 me prov zanima kdo je kdo pa kak zgleda To pa najlažje ugotoviš če naslednjič prideš zraven... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MojcaPokraculja 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 To pa najlažje ugotoviš če naslednjič prideš zraven... pa p.. če me noben ni povabu....mal preber nazaj... sj sm se neki silla pa pe nben ni šmirglu, kr mim mene so si dopisovsl...p... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 povabilo je veljalo za vse forumovce... zakaj bi blo pa treba tebe posebej povabit? drugič nič ne sprašuj, ti se sam prikaži, te bomo vsi veseli Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 pa p.. če me noben ni povabu....mal preber nazaj... sj sm se neki silla pa pe nben ni šmirglu, kr mim mene so si dopisovsl...p... MojcaPokraculja, srečanja (pikniki, kofetkanje) so javno objavljeni in namenjeni vsem....nikogar(izjema je mogoče samo Marsa) se osebno ne vabi...kdor želi, pač pride....... Vsem včerajšnim čvekačem pa res zamerim, sama so me... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Black Hathor 19. julij 2008 Prijavi Deli 19. julij 2008 (popravljeno) . Popravljeno 19. julij 2008 -> Black Hathor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 20. julij 2008 Prijavi Deli 20. julij 2008 Vidm ste se mel fino in clo ratal Mejbi drugič pridem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. julij 2008 Prijavi Deli 20. julij 2008 Vidm ste se mel fino in clo ratal Mejbi drugič pridem. Riba... Nič ziher... Vsem včerajšnim čvekačem pa res zamerim, sama so me... Drugič pa pridi zraven pa bodo in zadovoljene... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 20. julij 2008 Prijavi Deli 20. julij 2008 Riba... Nič ziher... Jep Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 Lahko rečem, da sem bil včeraj v dobri družbi. Posebna zahvala Silki za drink. Minilo je pa tako hitro, da z vsemi sploh nisem utegnil kaj konkretnega reči. Upam, da je ponovljivo.Jp, HVALA Silki za drink Drgač pa Ante, seveda nisi prišel do besede, ker se te da hitro zmest Sm narolala tok vprašanj eno za drugim, da sprot nisi utegnil odgovarjat pol mi je pa še Silki ušla zihr preventivno Bom jst drugič več poslušala (in manj zasliševala) Fajn je blo, ja Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 Bom jst drugič več poslušala (in manj zasliševala) Fajn je blo, ja Ampak vprašanja so bila zanimiva... Pa odgovori tudi(kadar je kodo utegnil odgovorit... ) Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 Jp, HVALA Silki za drink Drgač pa Ante, seveda nisi prišel do besede, ker se te da hitro zmest Sm narolala tok vprašanj eno za drugim, da sprot nisi utegnil odgovarjat pol mi je pa še Silki ušla zihr preventivno Bom jst drugič več poslušala (in manj zasliševala) Fajn je blo, ja Je bilo cool, samo mrbit malce počasneje drugič Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. julij 2008 Prijavi Deli 21. julij 2008 No super, da ste se meli luštno, jaz vas tudi par poznam, pa vem, da ste fajni Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 22. julij 2008 Prijavi Deli 22. julij 2008 Jp, HVALA Silki za drink Drgač pa Ante, seveda nisi prišel do besede, ker se te da hitro zmest Sm narolala tok vprašanj eno za drugim, da sprot nisi utegnil odgovarjat pol mi je pa še Silki ušla zihr preventivno Bom jst drugič več poslušala (in manj zasliševala) Fajn je blo, ja smo se pa še uni, ki smo bili zraven, kaj naučili , zgodovina.press Še dobro, da imam tako preprost nick Silki pa seveda hvala za pijačo Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 22. julij 2008 Prijavi Deli 22. julij 2008 Jp, HVALA Silki za drink Drgač pa Ante, seveda nisi prišel do besede, ker se te da hitro zmest Sm narolala tok vprašanj eno za drugim, da sprot nisi utegnil odgovarjat pol mi je pa še Silki ušla zihr preventivno Bom jst drugič več poslušala (in manj zasliševala) Fajn je blo, ja Ja, fajn je bilo Mater, seveda je silki ušla,...k sem vidla Anteja na "zatožni" klopi utapljajočega se v vprašanjih,...semv luftu mrknila. Nak, res mi je bilo žal, samo imela sem še dobri dve uri "lufta" do poti, pa še spokat sem se morala v tem času...pa drugič dlje... Cookie obljubim, da odgovorim na vsa vprašanja,...po svoje sicer... Ja lepo je bilo spoznati nove obrazčke. ......mimogrede, Alefov ne ustreza čisto opisu,...je glede na opis premalo okrogloličen... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 SilkiZa spremembo, tebe nismo mogli falit, samo si šla prehitro mimo nas.Kar se pakiranja kufrov tiče, pa močno dvomim da ti nebi uspelo v pravem času, saj izgledaš kot da ti je to za spotoma.Ne komliciraš v ničemer.Samo uprašanja bi te mogoče zmedla Ha ha. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 Ja lepo je bilo spoznati nove obrazčke. ......mimogrede, Alefov ne ustreza čisto opisu,...je glede na opis premalo okrogloličen... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif Je bil pa zato tvoj (skoraj)točen... Smo te prepoznali s približno 99.9% gotovosti ko si šibala mimo nas v notranjost Kratochwila... Pa še enkrat hvala za http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/e020.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 Kdo????Avto! A ti to za našega Alefa? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 sm slišal, da je alef po treh pivih omagal... kdo ga je domo peljal? To je žalitev!!Tri pire imam jaz za ogrevanje... Ne sodit po sebi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 To je žalitev!!Tri pire imam jaz za ogrevanje... Ne sodit po sebi... Alkoholna posla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.