Antoninus 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Ante , če prideš, ne pozabi na muzko, tam je en CD-player , lani smo jo meli vseskozi, ker je imela Todi vse s sabo The best....bom prinesel kak 80's set, če pridem seveda. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Uuuuuuuu, evo +1 = 25 na seznamček/čku Ajaaaa... s kom greš pa ti zdej Todika, z Jeti al kako x?x ja, zaenkrat z jeti Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 če nas bo res ful velik, preveč za kerokol družabno igro, se remo pa v končni fazi lohk tud skrivavca po okoliških gozdovih :palec: jaz ne bom nič obljubljala....mogoče se res vidimo... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Mene pa ne bo ... sem se prijavila na joga seminar ki bo ravno tist vikend... še sama ne vem, kako to, da sem s takim navdušenjem vplačala mazohistični vikend paket... še spala bom na armafleksu v telovadnici Vi pa se mejte kar se da najboljš Ti partibrejker No če ti ne bodo tla kej dosti udobna, veš kam lahko prideš da si odpočiješ pa še fante bomo angažiral da te bodo zmasiral Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 pa še fante bomo angažiral da te bodo zmasiral Ne verjamem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Mene pa ne bo Vi pa se mejte kar se da najboljš Škoda. Sem že mislila, da te bom vidla po 100 letih Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 a je umestno postavit vprašanje, v rokah KATERGA boga Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 a je umestno postavit vprašanje, v rokah KATERGA boga kaj naj sedaj to pomeni...TODIKA... Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 valkira in vpleteni bojo že vedli Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 spet... Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 No tkole je jaz žal ne grem prjatlca glih 26/5 praznuje okroglo (30 sej rd je mela konc aprila, sam zdej ga praznuje) in je v ta namen najela kočo nekje okol Kamn. Bistrice, vse skp se pa okol 14h začne, tko da z mojo udeležbo na LNF pikniku nau nič; in to kljub temu, da me je bla 5rca prpravlena pelat pa to ne morš verjet in ima neke igre v planu, tko da tut na poznopopoldansko druženje ne morm pridt, kao smo neki v parih...mah tok cajta prej se menit, pol zmer kej vmes pride Nič, lepo se mejte (sploh ne dvomim v to), pa kej pofotkajte pa med Fotke ruknite... eh Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 jst tut ne mam meeting razen, ce mogoce pridem zvecer ob cca. 18 ali 18:30 uri. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 Alef pride, 100%... Malo me sicer rebra bolijo, pa bo že... Menda je nakaj zlomljeno ali pa samo nalomljeno... Ni me Robida, nekam sem padel... Čeljusti so pa v redu... Za vse namene... x:Dx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 ce mogoce pridem zvecer ob cca. 18 ali 18:30 uri.Super, takrat bo finale pred večerjo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 Še sedem dni... :onfire: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 Bog x!x kok hitro čas teče Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 Bog x!x kok hitro čas teče hmmm, hitro teče?ponavadi, kadar smo nestrpni in težko nekaj pričakujemo, čas teče prepočasi. In če tebi prehitro teče Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 Čudno da se avtorica teme nič ne oglasi... x?x Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 20. maj 2007 Prijavi Deli 20. maj 2007 Super ideja, tale piknik! Ampak jest grem ravno ta vikend v Sarajevo Kdaj bo pa naslednji piknik Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. maj 2007 Prijavi Deli 20. maj 2007 Super ideja, tale piknik! Ampak jest grem ravno ta vikend v Sarajevo Kdaj bo pa naslednji piknik Ko se vrneš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Očitno se je začela sezona piknikov. Moram Luninega odpovedati, ker trije prijatelji ta vikend praznujejo 90 let (3*30 ). Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Mene tud zanima prbližna ura začetka, če ste se že kej zmenli?Ker sem med vikendom zvedla, da praznuje ena prjatlca rojstni dan isto v soboto na drugem koncu , pa bi rada nekak uskladila časovno, ne vem še sicer čist točn kako, ampak bom že.Vreme bo pa baje tko no....khm v soboto, da bo treba dž preganjat Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 A zdej pa kar vsi odpovedujete al kako sploh niste fer! Ja piknik ...naj bi tam od poldneva (12h) naprej nekak prihajat začeli... vsaj tako sva se s Cashyjem pogovarjala da bi bilo morda kul, če ima kdo še kak predlog kar z besedo na dan. Recimo ob 10h v Ljubljani, do 11h futr nabavimo, do 12h enkrat smo na Bledu Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 A zdej pa kar vsi odpovedujete al kako sploh niste fer! Ja piknik ...naj bi tam od poldneva (12h) naprej nekak prihajat začeli... vsaj tako sva se s Cashyjem pogovarjala da bi bilo morda kul, če ima kdo še kak predlog kar z besedo na dan. Recimo ob 10h v Ljubljani, do 11h futr nabavimo, do 12h enkrat smo na Bledu men se tut zdi tko najboljš , pa upam, da je zdej konc z odpovedmi, pa mogoče še kakšnega novega navdušimo , vreme bomo še zrihtal do sobote Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.