ScorpioGirl 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 žal ne bom uspela prit ... pa tko se mi je fajn zdel, da bom spet srečala že znane face pa spoznala še enepar novih ... k nekej je takih, k bi jih (oz. vas) blo ful fajn spoznat pomoje pa očitno Todike ne bom vidla v okroglem stanju danes so mi javli, da sem vabljena na piknik za rojstni dan mojega bratranca ... skor ne morem manjkat sem ful pazla tamalga, k je bil še čist mali ... in je še zdej skoz okol mene mejte se krasno ... še namest mene kej spit se bomo očitno vidl, k bo čas Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 zadnje čase tak zelo malo na forumu bla, ker se učila, tak da se javljam mal pozno žal ne bom uspela priti škoda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Aha pol ti ne rabiš prevoza do tja Skorpijonka.Jest bom pršu z Desire pa Miškotom sam problem je pol za nazaj.Lahko kdo pele do Ljubljane nazaj naju z Miškotom ker Desire bo prej mogla že it ker ma ša en piknik nekje. Uglavnem midva z Miškotom rabiva prevoz nazaj v Lj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Knock, knock! Eeee...priznam, mi je kar malce nerodno, ker sem pač bolj frišna na forumu, ampak so me pri Vodnarjih tako navdušili za piknik, da bi se z velikim veseljem povabila! Tako da če nikogar ne bo motila še ena čveka več... Ker sem pa trenutno nekaj prehlajena, bi še do jutri počakala, kako bo kaj moje zdravje, preden za 100% rečem, da pridem.No, v vsakem primeru pa vam želim čimlepši piknik, sonček pa vsem nasmešek od ušesa do ušesa! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Indigo, meni sta odpovedali Cookie in Druidka, tako da bosta šla verjetno Onix in njegova z mano in bo pri Alefu še plac, ali pač obratno saj vbistvu ni važno --- se zmenimo pri Mercatorju Mi je pa žal da vas je toliko odpovedalo no še vedno nas ostane 22, od tega ene trije pod "mogoče". Aeval, ti pa si toplo vabljena imaš prevoz / prideš tja sama ali greš z nami iz Ljubljane? Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 O, super! Če bo z mojim prehladom bolje, pridem v Lj, od tam naprej pa...nakaj smo se pri Vodnarjih menili in...upam, da ko me bo Alef zagledal, da bo še vseeno pri volji, da me pelje! Sporočim torej za 100% jutri!Lep dan še naprej! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 O, super! Če bo z mojim prehladom bolje, pridem v Lj, od tam naprej pa...nakaj smo se pri Vodnarjih menili in...upam, da ko me bo Alef zagledal, da bo še vseeno pri volji, da me pelje! Sporočim torej za 100% jutri!Lep dan še naprej! Nema ČE... BO bolje... xwizardx :onfire: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Nema ČE... BO bolje... xwizardx :onfire: :D Delam na tem, delam!Kiham že sedaj, da mi v soboto ne bo treba! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 alef, kak že maš ti narjeno.....s placom in relacijo in tem.....če men slučajn tale prevoz z jeti v vodo pade Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 najboljše, da se Piki uturiš ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 čist je navdušena verjetno, dab sem po mene hodla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 ma ti povem, da če ji nekaj s čokolado narediš, sploh ne bo problema Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 no bomo že zrihtal tal da bo prav Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 alef, kak že maš ti narjeno.....s placom in relacijo in tem.....če men slučajn tale prevoz z jeti v vodo pade Zaenkrat imam dva placa prosta.Če te nekdo dostavi do Kamnika ali pa če lahko sama pripelješ bi šlo... Se bomo jutri zmenil ko bo Jeti vedla kaj bo z njenim avtom... :detelca: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 vela Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 velaPostavi se na cesto, dvigni nogo in ko pripeljem mimo, te poberem. Za nazaj si boš pa morala nekoga drugega zrihtat, ker bom jaz kar tam nekje prespal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Aha pol ti ne rabiš prevoza do tja Skorpijonka.žal res ne boš pa ti kot (bivši) Gorenc spil še kakšnega zame yes Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Prevoz rabiva iz piknika v Lj, ne na piknik.Ke naju bo peljala Desire žal res ne boš pa ti kot (bivši) Gorenc spil še kakšnega zame yes KOkr voč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Na žalost moram sporočiti, da nemorem priti. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Jaz pa vsem želim en nadmaksimalno dober piknik in uživajte pa zabavajte se do ranih jutranjih ur. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 opažam, da se navdušenje z bližino piknika stopnjuje a smo se že zmenil glede hrane, pijače, droge, razvedrilnih rekvizitov, muzike?mogoč še najbolš, da prnese vsak sam kar misl, da bo prav prišlo... sicer pa blejska vele-tržnica in cash&carry vabita, se lohk ad hoc naknadno organizira nakupovalna ekspedicija Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
misko76 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Evo jaz potrjujem svojo udelezbo Zmenjen sem da me peljeta Desire in Indy. Za nazaj pa tud ce grem stopat ni noben problem. Sam da ne zamudim tako odlicne hrane kot lani Citiraj spet se mi je na bols poslabsal http://img459.imageshack.us/img459/4973/podpisavatark1hk0.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 opažam, da se navdušenje z bližino piknika stopnjuje a smo se že zmenil glede hrane, pijače, droge, razvedrilnih rekvizitov, muzike?mogoč še najbolš, da prnese vsak sam kar misl, da bo prav prišlo... sicer pa blejska vele-tržnica in cash&carry vabita, se lohk ad hoc naknadno organizira nakupovalna ekspedicija Nekaj je bilo omenjeno da bi hrano in pijačo nabavili tisti ki gremo iz ali skozi Ljubljano.Treba se je samo še zmenit kaj bomo jedli in pili... x:px Za drogo naj pa poskrbi vsak sam... xhypnox Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 lani je mela 5rca mensezdi seznam.....da se ve približno kolk je vegijev pa mesojedcev.....pira letos ne bomo tolk rabli, ker jst nč ne pijem Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 lani je mela 5rca mensezdi seznam.....da se ve približno kolk je vegijev pa mesojedcev.....pira letos ne bomo tolk rabli, ker jst nč ne pijem Lani ni bilo mene... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.