Skoči na vsebino

piknikkkkkk!

cigancica

Recommended Posts

:sori: žal ne bom uspela prit ... pa tko se mi je fajn zdel, da bom spet srečala že znane face xsrcx pa spoznala še enepar novih ... k nekej je takih, k bi jih (oz. vas) blo ful fajn spoznat pomoje xDDx pa očitno Todike ne bom vidla v okroglem stanju :inocent:

danes so mi javli, da sem vabljena na piknik za rojstni dan mojega bratranca ... skor ne morem manjkat :sori: sem ful pazla tamalga, k je bil še čist mali ... in je še zdej skoz okol mene xsrcx

mejte se krasno ... še namest mene kej spit x;)x se bomo očitno vidl, k bo čas :8):

How will we ever know

if we never try ...

P.M.

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 975
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Guest mačona
zadnje čase tak zelo malo na forumu bla, ker se učila, tak da se javljam mal pozno

žal ne bom uspela priti :sori:

škoda :C:

Aha pol ti ne rabiš prevoza do tja Skorpijonka.Jest bom pršu z Desire pa Miškotom sam problem je pol za nazaj.Lahko kdo pele do Ljubljane nazaj naju z Miškotom ker Desire bo prej mogla že it ker ma ša en piknik nekje.

Uglavnem midva z Miškotom rabiva prevoz nazaj v Lj. :vio:

Knock, knock!

Eeee...priznam, mi je kar malce nerodno, ker sem pač bolj frišna na forumu, ampak so me pri Vodnarjih tako navdušili za piknik, da bi se z velikim veseljem povabila! Tako da če nikogar ne bo motila še ena čveka več... :D x;)x

Ker sem pa trenutno nekaj prehlajena, bi še do jutri počakala, kako bo kaj moje zdravje, preden za 100% rečem, da pridem.

No, v vsakem primeru pa vam želim čimlepši piknik, sonček pa vsem nasmešek od ušesa do ušesa! :D

... Say what you mean

And mean what you say ...

Indigo, meni sta odpovedali Cookie in Druidka, tako da bosta šla verjetno Onix in njegova xsrcx z mano in bo pri Alefu še plac, ali pač obratno saj vbistvu ni važno --- se zmenimo pri Mercatorju x:)x

Mi je pa žal da vas je toliko odpovedalo :sori: no še vedno nas ostane 22, od tega ene trije pod "mogoče".

Aeval, ti pa si toplo vabljena :flowerface: imaš prevoz / prideš tja sama ali greš z nami iz Ljubljane?

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

O, super! :D

Če bo z mojim prehladom bolje, pridem v Lj, od tam naprej pa...nakaj smo se pri Vodnarjih menili in...upam, da ko me bo Alef zagledal, da bo še vseeno pri volji, da me pelje! :P x;)x

Sporočim torej za 100% jutri!

Lep dan še naprej!

... Say what you mean

And mean what you say ...

O, super! :D

Če bo z mojim prehladom bolje, pridem v Lj, od tam naprej pa...nakaj smo se pri Vodnarjih menili in...upam, da ko me bo Alef zagledal, da bo še vseeno pri volji, da me pelje! :P x;)x

Sporočim torej za 100% jutri!

Lep dan še naprej!

x:o)x

Nema ČE... x:Dx

BO bolje... xwizardx xwizardx :onfire: :onfire: xcrossfingx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

ma ti povem, da če ji nekaj s čokolado narediš, sploh ne bo problema x;)x x:Dx :2src:

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

:inocent: alef, kak že maš ti narjeno.....s placom in relacijo in tem.....če men slučajn tale prevoz z jeti v vodo pade :vio:

Zaenkrat imam dva placa prosta.

Če te nekdo dostavi do Kamnika ali pa če lahko sama pripelješ bi šlo... x:Dx

Se bomo jutri zmenil ko bo Jeti vedla kaj bo z njenim avtom... xwizardx :detelca: :detelca:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Guest sstane
:palec: vela

Postavi se na cesto, dvigni nogo in ko pripeljem mimo, te poberem. Za nazaj si boš pa morala nekoga drugega zrihtat, ker bom jaz kar tam nekje prespal x;)x

opažam, da se navdušenje z bližino piknika stopnjuje :palec: x:)x

a smo se že zmenil glede hrane, pijače, droge, razvedrilnih rekvizitov, muzike?

mogoč še najbolš, da prnese vsak sam kar misl, da bo prav prišlo...

sicer pa blejska vele-tržnica in cash&carry vabita, se lohk ad hoc naknadno organizira nakupovalna ekspedicija

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

opažam, da se navdušenje z bližino piknika stopnjuje :palec: x:)x

a smo se že zmenil glede hrane, pijače, droge, razvedrilnih rekvizitov, muzike?

mogoč še najbolš, da prnese vsak sam kar misl, da bo prav prišlo...

sicer pa blejska vele-tržnica in cash&carry vabita, se lohk ad hoc naknadno organizira nakupovalna ekspedicija

Nekaj je bilo omenjeno da bi hrano in pijačo nabavili tisti ki gremo iz ali skozi Ljubljano.

Treba se je samo še zmenit kaj bomo jedli in pili... x:px x:px

Za drogo naj pa poskrbi vsak sam... xhypnox xhypnox

lani je mela 5rca mensezdi seznam.....da se ve približno kolk je vegijev pa mesojedcev.....pira letos ne bomo tolk rabli, ker jst nč ne pijem x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

lani je mela 5rca mensezdi seznam.....da se ve približno kolk je vegijev pa mesojedcev.....pira letos ne bomo tolk rabli, ker jst nč ne pijem x:Dx

x:Dx x:px

Lani ni bilo mene... x8Dx x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...