Guest sstane 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 lani je mela 5rca mensezdi seznam.....da se ve približno kolk je vegijev pa mesojedcev.....pira letos ne bomo tolk rabli, ker jst nč ne pijem Kaj je zdaj, imaš prevoz ali ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 jp....zdej mam fiksno zmenjeno s klarus, tak da se ne rabte z mano obremenjevat jeti pa ubam da bo zrihtala pa da jima rata pridt....za karkol bomo pa že pršli v stik, klarus ma mojo cifro pa pika tud, če bojo kake nejasnosti, k zdej morm šibat, pa nam mela cajta kle bluzit Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 jp....zdej mam fiksno zmenjeno s klarus, tak da se ne rabte z mano obremenjevat jeti pa ubam da bo zrihtala pa da jima rata pridt....za karkol bomo pa že pršli v stik, klarus ma mojo cifro pa pika tud, če bojo kake nejasnosti, k zdej morm šibat, pa nam mela cajta kle bluzit :onfire: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 25. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 25. maj 2007 joj,jst upam ,da mi rata prit.....ce ne se pa fajn mejte,pa fotke hocm videt obvezno Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 joj,jst upam ,da mi rata prit.....ce ne se pa fajn mejte,pa fotke hocm videt obvezno a ja ja, ti kot pobudnik piknikkkkkkka pa maš da prideš x!x Nekaj je bilo omenjeno da bi hrano in pijačo nabavili tisti ki gremo iz ali skozi Ljubljano.Za drogo naj pa poskrbi vsak sam... xhypnox pa lih pri drogi so količinski popusti Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 :onfire: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Tudi jaz potrjujem svoj prihod! Glede prehlada je bolje in če se mi do jutri res ne vem kaj ne zgodi, pridem! Aja, za moj prevoz pa menda Alef skrbi! Naj kaj prinesem - poleg fotoaparata in dobre volje?? xrosex Sedaj je še čas, da pobrskam doma za kakšno zadevščino, če kaj rabimo. Sicer pa...saj bomo verjetno pri "Najboljšem sosedu" dobili vse potrebno. In en še za Klarus! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Lepo se imejte , pa dost slikajte, da še bomo mi kaj mel od piknika.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Sedu bi pirček ja.Ne vem, kva nabaviva z Miškotom en plato al kva usput do gor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 z Merlinom 6 prideva na :irs: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 jp....zdej mam fiksno zmenjeno s klarus, tak da se ne rabte z mano obremenjevat jeti pa ubam da bo zrihtala pa da jima rata pridt....za karkol bomo pa že pršli v stik, klarus ma mojo cifro pa pika tud, če bojo kake nejasnosti, k zdej morm šibat, pa nam mela cajta kle bluzit A klarus pa Pika Pikica tut prideta al kaj dobr da vemo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 ja ... z levčkom, ne ! x:Dx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 ja ... z levčkom, ne ! Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 ob 16h mam eno snemanje na Vršiču, če nau predolgo vas pridem pogledat proti večeru, če bo še kdo tam... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 ob 16h mam eno snemanje na Vršiču, če nau predolgo vas pridem pogledat proti večeru, če bo še kdo tam...Poglej za vsak slučaj malo pod mize Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Poglej za vsak slučaj malo pod mize te bom po tel. poklical pol bom pa že vidu, kje zvoni...tam sstane leži Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Tudi jaz potrjujem svoj prihod! Glede prehlada je bolje in če se mi do jutri res ne vem kaj ne zgodi, pridem! Aja, za moj prevoz pa menda Alef skrbi! Naj kaj prinesem - poleg fotoaparata in dobre volje?? xrosex Sedaj je še čas, da pobrskam doma za kakšno zadevščino, če kaj rabimo. Sicer pa...saj bomo verjetno pri "Najboljšem sosedu" dobili vse potrebno. In en še za Klarus! :onfire: :hepko: dbest, glede zadevščin nič bat, če slučajno kaj zmanjka, je Cashy čist zraven doma Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Kako vam potem ustreza: sobota, 10.00 / Mercator center Šiška ?! Se dobimo pri tistemu bifejčku zraven vhoda, kjer je tudi tako stojalce za pse privezat --- to je levo od vhoda torej! A lahko potrdite tisti, ki greste iz Ljubljane naprej na Bled, torej tisti ki se boste zbrali pri Mercatorju pa da izmenjamo še telefonske, če se slučajno kaj "izgubimo" ali pa če kdo zamudi Načeloma pa kot kaže kupujemo hrano za cca 24 ljudi x!xAeval *Alef *Aliana *Cashy *CigančicaDesire *enja (mogoče pride na hitro pogledat)Indigo *janif *Jeti *klarus *kukyLevček *mačona *Mihael *misko76 *NordikaOnix + srči *Pika Pikica *5rca *SStane *Todika *Tomazslo (mogoče)= 24 (tisti z zvezdico so 100% zraven) Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Aja pa še to --- treba bo prinesti še nekaj takih zadev s katerimi si bomo pomagali pri rezanju, posode itd. Tako da vsak ki ima kako plastično posodo recimo za solato, za zelenjavo ki jo bomo spekli, meso, deščice, noži in tko naprej, prosim če prinese sabo Prali bomo v potoku tako kot lansko leto, prinesem jst čistilo in gobice, za ostalo bom pa pogledala kaj imam doma. S Cashyjem sva se ravnokar slišala tudi in je rekel da bo do večera preveril kaj ima od "orodja" za roštiljanje, tako da vemo s čim se oborožit Prav tako smo lansko leto kar v Mercatorju nabavili plastične kozarce in krožničke ter plastični pribor + A bo imel kdo fotoaparat sabo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Alef pride 100%... Mojo telefonsko ima Janif, jaz pripeljem njega in Aeval... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Alef pride 100%... Mojo telefonsko ima Janif, jaz pripeljem njega in Aeval... jst dodam hladilno torbo, za meso je boljše, da je na hladnem Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 Poglej za vsak slučaj malo pod mize te bom po tel. poklical pol bom pa že vidu, kje zvoni...tam sstane leži A bo imel kdo fotoaparat sabo Jaz ziher! Za vsak slučaj, če se ne bom odrezala kot profi fotograf naj ga ima pa še kdo zraven Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 OK, jaz za danes zaključujem... Mi nekaj šteka LNF, za vsako stvar čakam celo večnost da se mi odpre... Naj kdo napiše kaj še rabimo od pribora, bom zjutraj pogledal kaj lahko prinesem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 kaka žoga, badbinton js bom mela enko in tarok Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. maj 2007 Prijavi Deli 25. maj 2007 za roštilj imam vse osnovno, kar se rabi, če ima pa kdo kaj specialnega, pa naj le prinese Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.