Skoči na vsebino

piknikkkkkk!

cigancica

Recommended Posts

nekaj sem vas pa vseen vidu....slike sem ne lub manšat, če jih kdo hoče naj mi na mail sporoči

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 975
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

prežvel, blo fajn x:)x

škoda, da je bilo tako hitro konec. bilo je ful luštno x:)x ...polno luštnih deklet, in jaz v sredi med njimi xloveyx

res je bilo fenomenalno xyesx vsem, ki ni ste šli, bad luck...upam, da naslednji piknik popravite vtis x;)x

Kaj zej čveki, sta že na netu! x:Dx x:Dx x;)x

Aja, hotela sem povedati, da smo mi tudi srečno prispeli v Lj, samo Alefa čaka še par kilometrčkov...

...ampak tist badminton na placu za odbojko bi bil pa še kdaj za ponovit! x:px x:Dx

... Say what you mean

And mean what you say ...

Kaj zej čveki, sta že na netu! x:Dx x:Dx x;)x

Aja, hotela sem povedati, da smo mi tudi srečno prispeli v Lj, samo Alefa čaka še par kilometrčkov...

...ampak tist badminton na placu za odbojko bi bil pa še kdaj za ponovit! x:px x:Dx

prepozno smo se lotil tistega badmintona :o|o: še ogrel se nism, ko smo moral že zaključit...no, nič zato...če si v sredo zjutraj kaj frei okol devete ure, greva lahko v telovadnico v rožno odigrat kak badminton...se mi zdi, da bo s tabo še zabavno x:px

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Z mačono sva skladno ugotovili, da je bil to najboljši piknik do zdaj (ne glede na to da je komaj drugi x;)x x:o)x ) tako da res ponovimo, jst predlagam da ta plac postane kar tradicionalen ker je najboljši in če nas je vedno več je vedno lepše, pestrejše, super ste vsi xsrcx :palec:

Sicer nimam zdaj kaj dosti energije sploh komentirat česarkoli ker sem tako grozno utrujena da se pol poti nazaj niti ne spominjam :sori: v takem stanju res ne smem več vozit x!x bom pa zato jutri kaj več napisala če mi bo ratalo!

Fajn je blo spoznat vse stare-nove, torej stare forumovce in nove v živo --- Alef, Teja, Jeti in Merlin, Mihael, Desire, Indy, Kuky (ok to pa bom pokomentirala še enkrat... ne enega ampak 10 grehov vredna pita :2src: ) in Tomazslo.

Pika Pikica je izgubila prestol v piškah --- s Klarus, letos je bil mesek naravnost božanski, naslednjič spet laufa žar !!!

OK konec, dremam že na pol tako da kaj več jutri x:)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

prepozno smo se lotil tistega badmintona :o|o: še ogrel se nism, ko smo moral že zaključit...no, nič zato...če si v sredo zjutraj kaj frei okol devete ure, greva lahko v telovadnico v rožno odigrat kak badminton...se mi zdi, da bo s tabo še zabavno x:px

Izgovori, ker sva vaju s Klarus skoraj nesli!

x:Dx x:Dx x;)x

Drugače pa...nisem jaz nek profi...lopar sem držala po...leeetih :D v rokah! :D (ali se ti zdi prav zaradi tega zabavno??:o|o: :P )

Samo..zakaj pa ne?!

Če bom še v Lj (sedaj bom bolj leteča Lj-dom), pa če bo cajt...čaki, čaki...kaj berem?? Zjutraj okrog 9h?! xrolleyesx Ojoj! x:Dx

Ok, če se mi uspe skobacati do te ure iz postelje, si ziher, da me spustijo v televadnico, ali se bom morala švercati s kakšno recimo temu prirejeno karto?? x:Dx

... Say what you mean

Izgovori, ker sva vaju s Klarus skoraj nesli!

x:Dx x:Dx x;)x

Drugače pa...nisem jaz nek profi...lopar sem držala po...leeetih :D v rokah! :D (ali se ti zdi prav zaradi tega zabavno??:o|o: :P )

Samo..zakaj pa ne?!

Če bom še v Lj (sedaj bom bolj leteča Lj-dom), pa če bo cajt...čaki, čaki...kaj berem?? Zjutraj okrog 9h?! xrolleyesx Ojoj! x:Dx

Ok, če se mi uspe skobacati do te ure iz postelje, si ziher, da me spustijo v televadnico, ali se bom morala švercati s kakšno recimo temu prirejeno karto?? x:Dx

jooj, ti pa si ena zaspanka :eek: jest pa spat ne morem zjutraj, ko me tako lepo sonček in ptički zbudijo...ne gre več dlje kot do šestih :vio: in ti jamraš, da ti je ob devetih prezgodaj, ko imaš 10 metrov do telovadnice xcivx x:o)x

zihr te spustijo, zdej tako več ne kontrolirajo konec semestra...bo prav luštno, pa še prevroče ne bo, ko se bo šele dobro dan naredil :palec: se pa kar pripravi, boš z igrišča odšla kake 3 kg lažja (beri: dehidrirana :switz: bom neusmiljen :vtz: )

Jeti, ne veš, da smo se zmenili, da jutri ponovimo piknik :eek: x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

jooj, ti pa si ena zaspanka :eek: jest pa spat ne morem zjutraj, ko me tako lepo sonček in ptički zbudijo...ne gre več dlje kot do šestih :vio: in ti jamraš, da ti je ob devetih prezgodaj, ko imaš 10 metrov do telovadnice xcivx x:o)x

zihr te spustijo, zdej tako več ne kontrolirajo konec semestra...bo prav luštno, pa še prevroče ne bo, ko se bo šele dobro dan naredil :palec: se pa kar pripravi, boš z igrišča odšla kake 3 kg lažja (beri: dehidrirana :switz: bom neusmiljen :vtz: )

Jeti, ne veš, da smo se zmenili, da jutri ponovimo piknik :eek: x:o)x

Ja ptički! >_>

Me je danes zjutraj že pred 6.uro tako dretje od te perjadi spravilo pokonci...?!!

Ma ne, se malo hecam x;)x ta mala piščeta mam full rada! :D Pa dretje gor al dol!

Pa...jaz sem bolj nočne sorte, raje&prej bedim do 6h zjutraj, kot pa da takrat vstanem! x:Dx In...saj veš kako je s tem, da do tja, kjer imaš najbližje, itak zamudiš x;)x

In a tako zej...babi rečt, da bo 3kg shujšala, potem bomo pa kao vse od navdušenega veselja planile x:Dx x:Dx

Sva na vezi-pa bom sproti videla, kako se mi bo urnik pisal do srede. OK?

Sam pismu...bom dala vse od sebe! xg:Dx

Ej, Cashy, a po praviš, da se jutri pri tebi dobimo, imaš piknik? x:Dx x;)x

5rca&Mačona, Jeti&Merlin&coprnica - lepo, da ste srečno prispeli! xrosex

Vse pa vas je bilo lepo spoznati!

Grem še jaz po hitrem postopku v mižule! x;)x

... Say what you mean

eh, jaz sem medtem že eno pomivanje stanovanja oddelala x:o)x

ja, fajn vas blo srečat spet po dolgem času , pa spoznat nove.. sploh mi ni blo jasno kako je lahko čas tako hitro minil :sori: pa vidim, da sem badminton zamudila..

Aeval, nič ne preverjajo na badmintonu, spustijo kogarkol.. (sam pazi, če nisi navajena na tale sistem... vsaj v petek, ko sem jaz hodila (ja, clo 4x sem se spravla iz postelje) je bilo najprej ogrevanje.. men grozno bedno in zoprno, tisto čist osnovnošolsko, sem se poskušala izognit pa ni šlo glih najbolje :o|o: ) če bo pa Cashy predivji, ti pa pridem z veseljem pomagat, sam če se za kako poznejšo uro zmenimo x:o)x

grem spat.. mrtva...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

eh, jaz sem medtem že eno pomivanje stanovanja oddelala x:o)x

ja, fajn vas blo srečat spet po dolgem času , pa spoznat nove.. sploh mi ni blo jasno kako je lahko čas tako hitro minil :sori: pa vidim, da sem badminton zamudila..

Aeval, nič ne preverjajo na badmintonu, spustijo kogarkol.. (sam pazi, če nisi navajena na tale sistem... vsaj v petek, ko sem jaz hodila (ja, clo 4x sem se spravla iz postelje) je bilo najprej ogrevanje.. men grozno bedno in zoprno, tisto čist osnovnošolsko, sem se poskušala izognit pa ni šlo glih najbolje :o|o: ) če bo pa Cashy predivji, ti pa pridem z veseljem pomagat, sam če se za kako poznejšo uro zmenimo x:o)x

grem spat.. mrtva...

Super! :D (za ponujeno pomoč in ker navijaš za kasnejšo uro!)

Ok, sedaj me pa res ni več! x;)x Noč

... Say what you mean

http://www4.slikomat.com/07/0527/3105005vab.jpg

x:Dx x:px :sleeping: :sleeping: x:Xx xsrcx

še en pofočk od mene :vio:

žive sma..zajc pa tud xnckrivx

:eek: x?x x:Dx :irs:

Kakšen zajc? x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

sploh mi ni blo jasno kako je lahko čas tako hitro minil :sori:

ja men tud ni najbl jasn kam je šu cajt x?x x:)x mislm, da sva se midva kr mal precej zadebatirala po južni, pol je stane jacka odpru...hmmm....pol smo šli pa že dam x:Dx še dobr, da sm mu sam 5min do doma :inocent:

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

AaaaaAAA :wOOt: :wOOt:

Kabla za digitalca nimam s sabo v LJ?! Čisto meni podobno! >_>

Dam fotke gor takoj, ko rešim ta problem!

Pa...mi je žal, ja! :(

... Say what you mean

nič hudega...pri nas se je tudi "izgubil" x:o)x

mah na fotke momo pa že še počakal :D

ok! :) x;)x

Mogoče bo še bolj zanimivo, ko bom jaz po 100-letih (malo manj, no x:Dx ), privlekla spomine na piknik na plano... x;)x

... Say what you mean

AaaaaAAA :wOOt: :wOOt:

Kabla za digitalca nimam s sabo v LJ?! Čisto meni podobno! >_>

Dam fotke gor takoj, ko rešim ta problem!

Pa...mi je žal, ja! :(

x:Dx x;)x x8Dx

Dobro jutro... x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

http://www4.slikomat.com/07/0527/580511cmjs.jpg

Še ena porcija slik... x:px x:Dx

Zdaj grem pa mal "meditirat"... x:Dx :sleeping:

http://www4.slikomat.com/07/0527/20051125el.jpg

x:o)x

OK, še tole potem pa... :sleeping: :sleeping:

:palec: x8Dx

Dbest da ste se mel lepo! xokx

Lustne fotke, fajn plejs, svetloba, atmosferca. x^x

*sploh vas nc ne poznam.... :sori: :inocent:

sam aliano sem spoznala pa staneta pa nekje sem rpesodla da je alef.

v glavnem, superca!

drugic bom probala pridt (k vem da ste me nad pogresal x;)x :vragec:) :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xsuperx xokx

klarus, alianca, mačona, sstane, cashy, janif, tist rdeče s buščkom je todika, ne, pa 5rca je tu če se ne motm.......tote sn spoznal......Kje si marsa alefa vidla? :eek: x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...