Marsa 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 aja... a sem si ga pol ocitno kar zmislila zraven. cashy pa bo najbrz oni visoki vitki fant. grem se 1x uch vrzt. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 tale miška, je bila na kamnu v potočku..si ni upala it nazaj....prvo smo jo probal prestrašit z vodo..šla na en kamen, naprej pa nepotem pa sem šla do nje, ji prvo nastavila en kamen..ni šla... pa sem jo prijela pol smo jo poslikal, nahranil in spustili Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 ja ful hudo! sem pozabla komentirat! nad luschy! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Čigav pa je peso? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Čigav pa je peso? to je pa coprnica od jeti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Aha. Kdo pa zrav tebe sedi? Najprej mi je Matjaž Bogdan padu na pamet....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 merlin 6 oz mož od jeti Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Nice fotke. Očitno ste res užival... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 merlin 6 oz mož od jeti Ahaaa, kul, dober ste to porihtal...... Čak mal, pa vas ni blo enih 20? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Ahaaa, kul, dober ste to porihtal...... Čak mal, pa vas ni blo enih 20? blo nas je 19 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Hiter še fotke drugih gor, pismo.... A to.....s psom, miško, gugalnico in roštiljem pa heinekenom skup? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 na fotkah(še ne) ni indija, mihaela in tomaža Hiter še fotke drugih gor, pismo.... A to.....s psom, miško, gugalnico in roštiljem pa heinekenom skup?nisn mela fotoaparata..alef je neki dal gor..ostalo še bojeti in avel sta brez kabla.... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 A to vas je pol blo 19.....s psom, miško, gugalnico in roštiljem pa heinekenom skup? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 ne, tolk je blo ljudi..plus dva psa in ena miška heineken je mel družbo še laškega, uniona, soka vode..tak da nas je bil cel kup Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 ne, tolk je blo ljudi..plus dva psa in ena miška nism zihr, ampak se mi zdi, da sm tri pse vidu Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 nism zihr, ampak se mi zdi, da sm tri pse vidu en se je od nekod priklatil..tak da ni bil naš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Dbest da ste se mel lepo! Lustne fotke, fajn plejs, svetloba, atmosferca. *sploh vas nc ne poznam.... sam aliano sem spoznala pa staneta pa nekje sem rpesodla da je alef.v glavnem, superca! drugic bom probala pridt (k vem da ste me nad pogresal ) Alefa nisi mogla videt ker je bil za aparatom... Mislim pa da me je Jeti enkrat pritisnla... Za druge pa ne vem... Bodo pa še slikce... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Alefa nisi mogla videt ker je bil za aparatom... Mislim pa da me je Jeti enkrat pritisnla... Za druge pa ne vem... Bodo pa še slikce... pa bi te bilo vseeno zanimivo videt na kaki fotki....čeprav so tvoje fotke kar originalne... upam , da te Jeti ni preveč prtisnila Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Ful lepe fotke Alef Psi so bli pa trije ja, en je pršel na obisk pa ostal, pa miš tudi, sploh pol, ko je dobila še kosilo od Klarus. Slišim, da ste pol še baminton igrali http://www.lunin.net/forum/style_images/ln/folder_post_icons/icon1.gif Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 ja prvo na travi..pol pa smo se spravl na mivko Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Sporočam, da mi je uspelo najti kabel za digitalca! Od sedaj dalje se mučim, da bi s svojim izjemnim računalniškim talentom uspela kaj nalepit gor!Za vse ponesrečene poskuse se že v naprej opravičujem! x:Dx Potrpljenje je božja mast (al kaj že )! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 greš na www.shrani.si klikneš na dodatne možnosti, določiš velikost slikicedaš slikico na server...in potem tu gor objaviš ali kr sam linke ali pa lepo slikice Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 ja prvo na travi..pol pa smo se spravl na mivko Ooooooo nice, ja k ste meli frei igrišče ane pol http://www.lunin.net/forum/style_images/ln/folder_post_icons/icon4.gif Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Ker smo taki profiji smo rabili mrežo! In smo ponucali kar tisto za odbojko! Še ona mivka je bila kaaaaj fajn! P.S.:Saj delam na tem, da spravim fotkice gor, čeprav...ne vem na koliko naj zmanjšam?! 800 pikslov je ok??Potem pa uporabim tule "vstavi link" in od najdi.si kopiram not un url. Približno tako?? http://shrani.si/files/img04742119hy.jpg A se vidi miš??? Aja, premalo sem zmanjšala fotke...pa mislim, da se mi ne da več popravljat!Upam, da bo ok! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 http://shrani.si/files/img04802119hz.jpghttp://shrani.si/files/img0483119i0.jpg Sorči Todi, ne znam še prav obrniti fotke, tako da bo treba še malo glavo obračati! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.