Aeval 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 http://shrani.si/files/img049111aeg.jpghttp://shrani.si/files/img049311aei.jpg Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 P.S.:Mi je le uspelo spravit fotkice na prebavljivo velikost! Aeval, stručko si ni kej rečt http://www.lunin.net/forum/style_images/ln/folder_post_icons/icon1.gif lepe fotke Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Desire tnx! Saj kar sijem od ponosa, veš! :Dhttp://shrani.si/files/img049711aen.jpghttp://shrani.si/files/img049811aez.jpg Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 moji servisi so bili prav mili, ker sem čist izven forme, pa še zadrževal sem se drugo leto bo bolje x:opfotke so pa res slastne, vsem fotografom pohvale Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 http://shrani.si/files/img050111ag0.jpghttp://shrani.si/files/img050211afw.jpg...da ne bo kdo mislil, da smo samo sedeli... x:Dx Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 moji servisi so bili prav mili, ker sem čist izven forme, pa še zadrževal sem se drugo leto bo bolje x:opfotke so pa res slastne, vsem fotografom pohvale Ha ha, no coment... . Čakej bo treba še ostale vprašat za mnenje. Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Bravo , odgovor je pravilen, le kateri Janez xscratchx Mislim da eden ki se mu nick začne na J... Aeval za slike... :palec: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 http://shrani.si/files/img050511age.jpghttp://shrani.si/files/img050711agi.jpgIn to je bilo za letos vse! Servisi... A komu kaj pove to, da je določena oseba pri "nežnem serviranju" v luftu skrivila lopar za badminton ?? x:Dx Pa brez zamere, C.! Alef, hvala tudi tebi! (Sedaj se že napihujem od ponosa! x:Dx ) Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 xscratchx Mislim da eden ki se mu nick začne na J... dobro si se znašel Uuuu, Aev , dobr si me ujela pri telovadbi Pa tut ostale fotke Glede loparjev , Cashy ni imel loparjev za profesionalni badminton,no moj je brez problemov ostal v prvotnem stanju, Cashijev pa Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Glede loparjev , Cashy ni imel loparjev za profesionalni badminton,no moj je brez problemov ostal v prvotnem stanju, Cashijev pa Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Krasno, da ste se tako zabavali......moja želja, da se vam pridružim je bla kar velika, a žal se ni izšlo. Pa drugič Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 se iz te teme lepo poslavljam do naslednjega piknika grem v Lj, pa se spet slišimo v petek, z Aeval in Alianco pa mogoče že v sredo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 se iz te teme lepo poslavljam do naslednjega piknika grem v Lj, pa se spet slišimo v petek, z Aeval in Alianco pa mogoče že v sredo Mhm, bomo videli, kaj se bo dalo narediti! Počasi pa tudi jaz iz teme in s foruma... Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 js si bom tud konkretno tale piknik zapomnila me zanima, če je indiyu uspelo vano pridet v domžale Ti navš verjela da mi je clo uspelo Seveda po tem k sva šla z Miškotom še na Metelkovo na dva pira x:Dx ...upam ni Todi rodila med potjo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Krasno, da ste se tako zabavali......moja želja, da se vam pridružim je bla kar velika, a žal se ni izšlo. Pa drugič Ja, ja, kva se zej vn vališ x:Dx Fajn je blo ja Prov vse Tuto kompleto.........pa res je hit minil.... x:Dx Stane pa njegov Jack x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Ja, ja, kva se zej vn vališ x:Dx Ma Indy...res sem imela zelo dober namen vas presenetit, nenapovedano a je nenapovedano vpadla ena zadeva..potem se mi proti večeru res ni dalo...drugič bo morda bolj primerna prilika Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Ma Indy...res sem imela zelo dober namen vas presenetit, nenapovedano a je nenapovedano vpadla ena zadeva..potem se mi proti večeru res ni dalo...drugič bo morda bolj primerna prilika Sej se hecam Drgač je blo pa fajn spoznat folka ja, k razn Desire nism nobenga še vidu prej.Super ste :palec: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 ne, tolk je blo ljudi..plus dva psa in ena miška heineken je mel družbo še laškega, uniona, soka vode..tak da nas je bil cel kup glede na to, da Micku odgovarjas, bi mogla skor nujno se jacka omenit o, prav fajn, ful fotk ste naredil aja, čigava je v bistvu bla jagodna pita tist košček, ki sem ga uspela probat, je bil božanski.. (mami in oči šla danes na Janče po jagode, tko da se priporočam za recept ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Ti navš verjela da mi je clo uspelo Seveda po tem k sva šla z Miškotom še na Metelkovo na dva pira x:Dx ...upam ni Todi rodila med potjo Ni... Še sreča, glede na to kaj sta čarali na avtocesti tam nekje okrog Domžal... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Sej se hecam Drgač je blo pa fajn spoznat folka ja, k razn Desire nism nobenga še vidu prej.Super ste Ne pretiravej, pojma nimaš kolk mojih dvojnic se sprehaja naokoli. Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Sej se hecam Drgač je blo pa fajn spoznat folka ja, k razn Desire nism nobenga še vidu prej.Super ste :palec: no tebe so tudi pohvalili Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 glede na to, da Micku odgovarjas, bi mogla skor nujno se jacka omenit o, prav fajn, ful fotk ste naredil aja, čigava je v bistvu bla jagodna pita tist košček, ki sem ga uspela probat, je bil božanski.. (mami in oči šla danes na Janče po jagode, tko da se priporočam za recept ) Kuky jo je naredila , tko da upam, da se bo kaj javila, men je ratal več koščkov probat , vsi so bili zlo dobri Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Ni... Še sreča, glede na to kaj sta čarali na avtocesti tam nekje okrog Domžal... x:Dx Midva z Miškotom sva izstopla v Šiški, kva pa sej pol z njima dogajal pa jest ne odgovarjam .....uf kje so domžale naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Ne pretiravej, pojma nimaš kolk mojih dvojnic se sprehaja naokoli. Hm glede na tvoje čustvene "prehode" bi se človk kr strinjov.Mnogo dvojnic ja x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.