Aliana 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 aja o dogodivščinah na cesti... tam nekje pri Kranju mi je misel ušla na zavarovanja in tak.. in mi je v trenutku čist vroče postalo.. sem se spomnila, da se že 14 dni vozim z neregistriranim motorjem (sem mela v planu takoj po Bosni pa mi ga je lubi direkt na servis odpeljal, je bil en teden tam, pa sem pozabla pol..)jao, kako se je kar cesta spremenila v trenutku... čist po omejitvah domov pripeljala in sam razmišljala o tem, da ne smem o policajih razmišljat Kuky.. recept pliiiiis Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Hm glede na tvoje čustvene "prehode" bi se človk kr strinjov.Mnogo dvojnic ja Tvoj smisel za humor ni smešen Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Tvoj smisel za humor ni smešen Ja sej kdo pa prav da ga mam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Ja sej kdo pa prav da ga mam Kakor vem si parkrat pisal o tem, da je podedovan pr tebi http://www.lunin.net/forum/style_images/ln/folder_post_icons/icon4.gif Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Od koga Kokr vem ni bil fotr dlih Miki miška Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Od koga Kokr vem ni bil fotr dlih Miki miška Ne bi vedela podrobnosti Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Ne bi vedela podrobnosti Pol pa šud up Nč gremo ležat.Eni smo mel dons delovno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Pol pa šud up Nč gremo ležat.Eni smo mel dons delovno Khmmm .... vidm rabiš spanje ya Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 Jawohl fraulein Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 27. maj 2007 Prijavi Deli 27. maj 2007 prav si videl...eden je prišel pogledat kaj tako diši morda pa je bil moj sem od dalec snemal,,,zur bo na yutubeu,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 x:Dx Midva z Miškotom sva izstopla v Šiški, kva pa sej pol z njima dogajal pa jest ne odgovarjam .....uf kje so domžale naprej Tam okrog Domžal je en zajc pritekel na cesto... In se mu je Klarus skušala izognit.Pa sta se obrnili za 180 stopinj, nazaj proti Ljubljani... K sreči brez posledic, cesta je bila prazna... Jaz tudi vse prvič videl v živo... Nekaj sem jih sicer poznal po slikah.Todiko, Mačono, Janifa, Klarus, Jeti, Sstaneta, Cashyja, Aliano(nje tako ne bi zgrešil ker je prišla z motorjem), Indyja... Super je bilo... :palec: :onfire: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Kako smo hecni.Sem zjutraj videl"kdaj bom rodila",sem prvo pomislil na Todiko :wOOt: Kaj naj rečem?Vse OK,le dve malenkosti me motijo:dolga pot nazaj v neudobnem avtu(sposojen)in tip v razpeti srajci ni premogel niti malega nasmeška za slikanje Ostalo xscratchx Kdo bi to lahko bil... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 ma ful ste dobri...slike so carske.....lepo videt..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Tam okrog Domžal je en zajc pritekel na cesto... In se mu je Klarus skušala izognit.Pa sta se obrnili za 180 stopinj, nazaj proti Ljubljani... K sreči brez posledic, cesta je bila prazna... Scene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 v glavnm... kdaj ponovimo? moj predlog: 23. / 30. 6. ker pol me pa en cajt ni Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 uf, da se še jst pofočkam, k vidim da ene skrbi če nism kr rodit šla blo fajn ja, sam fajni folk tud oni k so na novo pršli treba ponovit ja, sam ne tko kmal k je mihael reku, k pol mogoč nam zastonj mela zraven napotnce za porodnišnico ja pot nazaj....oni zajc mamicu mu....ampak hvala bogu, glede na vse, se je situacija idealno rešla, tak da ni blo panike evo, še mal fotk pa še mal Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 hehehe Petrina psička je pa tud faca: je hodila z brisačo okol (predzadna fotka), ko da bi blo to čist navadn Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Gledam fotke in se režim.Črnuha z brisačo. Aja, kako se je valjala po hrbtu, sploh ko je Mihael prištimal svojo musko, je začela kar hitreje - ležeči breakdance. Ja, res je bilo supeeeeer, s 5rco se strinjava in bi še kar prišli na ta plac. Ziheraši. Zakaj bi iskali novega, če je tukaj kul. Spoznala nekaj novih lunatikov - Jeti, Merlin, Alef, Indy, Kuky, Mihael, Desire, Tomazslo, Aewal ... Še koga pozabla? Se oproščam. Vsi ste kul! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 uf, da se še jst pofočkam, k vidim da ene skrbi če nism kr rodit šla blo fajn ja, sam fajni folk tud oni k so na novo pršli treba ponovit ja, sam ne tko kmal k je mihael reku, k pol mogoč nam zastonj mela zraven napotnce za porodnišnico ja pot nazaj....oni zajc mamicu mu....ampak hvala bogu, glede na vse, se je situacija idealno rešla, tak da ni blo panike evo, še mal fotk pa še mal O, lej jo... Me je že mal skrbelo zate, pa vidim da si tisti ples z zajcem kar v redu prenesla... Bi bilo pa fajn to ponovit... Mislim piknik, ne tisto z zajcem... Gledam fotke in se režim.Črnuha z brisačo. Aja, kako se je valjala po hrbtu, sploh ko je Mihael prištimal svojo musko, je začela kar hitreje - ležeči breakdance. Ja, res je bilo supeeeeer, s 5rco se strinjava in bi še kar prišli na ta plac. Ziheraši. Zakaj bi iskali novega, če je tukaj kul. Spoznala nekaj novih lunatikov - Jeti, Merlin, Alef, Indy, Kuky, Mihael, Desire, Tomazslo, Aewal ... Še koga pozabla? Se oproščam. Vsi ste kul! Tudi ti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 ...Jack Daniels je tud bil na pikniku? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Todi,a si zbirala dokazno gradivo? Potem si pozabila kraško črnino ste jo prehitr stolkli in skrili dokaze Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 katere so une luškane bjondice? 5rca, Kuky, Aeval... ...Jack Daniels je tud bil na pikniku? xyesx x:px Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 A mi kdo lahko pove, ker me dokazi o črnini ne zanimajo niti najmanj, kdo so une lušne bjondinke na pikniku?Hvala rdečelaske pa rjavolaske smo pa dim al kaj kje sta bla vidva? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 Kuky katera je ta a Cookie al Kukica?Katera je Aeval?5rca je una luškana ja njo poznam pa Aliana je una luškana, sam še dve sta ki jih ne poznam.. Kuky - to je ona s torto. x:px Aeval ima pa dolge lase... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 28. maj 2007 Prijavi Deli 28. maj 2007 katere so une luškane bjondice? Se pridružujem vprašanju. 5rco prepoznam, tiste ta druge pa ne... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.