Skoči na vsebino

piknikkkkkk!

cigancica

Recommended Posts

Nič jasno kdo je s torto, ker je torta brez lastnika, dolge lase, ima samo ena na gugalnici...

ja tista blonda k ma dolge lase pa ni Petrca, je Aeval. Kuky je pa tista, ki sedi na natikačih xDDx

a je kakšna gasilska s komentarjem postave?

prepoznal sem samo Indiga, Miškota, Mačkono, Petro, Cashya, Jeti, Staneta, Aliano, Klarus kakopak Todiko menda Janifa al se mi je sam zdelo da je on

ne, gasilske kot vidiš ni. jst mam edin belo majco in velik nos, se mi zdi x:Dx

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 975
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

v glavnm... kdaj ponovimo? :8):

moj predlog: 23. / 30. 6.

ker pol me pa en cajt ni

Eh ne tok prehit čeprov bi blo fajn.Tm konc avgusta bi čist sedl še en x:px

Zakva te ni.

Eh ne tok prehit čeprov bi blo fajn.Tm konc avgusta bi čist sedl še en x:px

Zakva te ni.

sej mamo lahko tud večkrat, treba poletje izkoristit :vio:

zakva me ni? mam večinoma že vse zaplaniran, razen 25.8. :inocent: ...če bi res hotl imet šele avgusta

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

Bravo, čestitam piknikarjem! :palec: xsuperx :vtz: xcheersx xsrcbumx xrainbowx

Bemu, da bi bilo dobro priti na en tak pikpik! x:o)x

V soboto sem se večkrat spomnil nanj. Tisto popoldne sem v dobri družbi najbližje vandral po eni soteski, ob vodi poskušal narediti kako dobro fotko in - čof prvič, čuf drugič škropi. nekdo je z brega vrgel v vodo poleg mene dva kamna... menda sta letela manj kot meter od moje glave... uf sem letel v breg za njimi s fotkičem...

Če bi bil na pikniku, se mi to ne bi zgodilo! xcivx (bi se pripetilo pa kaj drugega, hehe)

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

aha torej tako katera je pa Desire, pa Alef, pa Merlin, pa mesni Tomaž pol jih pa že itak zmanjka a ne?

Tomaža pa Staneta maš tuki

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

aha torej tako katera je pa Desire, pa Alef, pa Merlin, pa mesni Tomaž pol jih pa že itak zmanjka a ne?

http://www4.slikomat.com/07/0528/180511hi5j.jpg

Od zgoraj navzdol

Aeval

Kuky

Merlin6

Alef(tisti ki se baše s torto)

Desiree je tista z rumeno majico - glej odbojko.

Tomazslo je na eni sliki zraven Sstaneta.

OK? x:Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Mater, gledam tele slike... pa sej... če nimate čika al pa flaše u rok, mate pa taler xrolleyesx mislem... človeka je treba res non-stop zaposlovat, da mu ni dolgčas x:Dx

lahk bi na primer vsak pripravil predavanje na določeno temo.... bi nardil grški areopag... pol bi se pa kopja lomila... x:Dx x:px

zezam se... fajn ste x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Ja no.Sej bo počas.Še ene 300 slik gor dej pa bojo že počas vedl x:Dx x:Dx x:Dx

Mater, gledam tele slike... pa sej... če nimate čika al pa flaše u rok, mate pa taler xrolleyesx mislem... človeka je treba res non-stop zaposlovat, da mu ni dolgčas x:Dx

lahk bi na primer vsak pripravil predavanje na določeno temo.... bi nardil grški areopag... pol bi se pa kopja lomila... x:Dx x:px

zezam se... fajn ste x;)x

Sej smo hotl mal kakšna stara verovanja obnovit v smislu žrtvovanja pa tko pa se ni noben hotu javt za žrtrtev.Pa smo rekl da mo nakonc , pa je Stane Jacka odpru pa se je vse skp pozabl.Jebat ga x:o)x

Fajn ste :palec: Sam da ste se fajn imeli, pa da ste si lepo vreme naročili. coprnice dobro delale očitno x;)x

Sicer pa nikogar ne poznam..tak da je fajn da ste še malo zdajle razložilo kdo je kje :vio:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

:eek: WOW, komi zdele sm se prebila čez vse fotke in komentarje :palec:

Najsi, zelo x!x zgleda ste užival sto na uro. No jst sm blapa na nekem drugem pikniku-proslavljanju 30rd 3 frendic - je blo tut fajn; sm kr parkrat pomislila na vas, kako se kej imate :vio: ampak zgleda vam ni blo hudega, prej obratno :vragec:

evo, vidla slikce skor od vseh, edin Desiree ste bl slab slikal (no, al se pa ona ni pustila), je zmer kej iz profila al pa od uzadi :vragec:

Dobr ste me to ubogal x^x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

:palec: :palec: :palec: :palec:

kaj vse naredi sol in pravilna prehrana..

šalo na stran fanta, sta zelo šarmantna dobro zgledajoča gospoda prav dva filmska lika..

se ne šalim resno mislim :)

no glih za na film nism, ponavad sem za kamero...sam je pa tko ...tud leta svoje nardijo (čeprav prav lep nisem bil nikoli, a vseen se kar nekako izide)...pač glih tko je k mora bit...

:eek: šele sedaj opazila kdo je bil logiran ...ah... :vragec:

Nisem te videla s fotoaparatom...zato prijetno xsurprisex :onfire:

trenutno v albumu 85 slik x:px x;)x

x;)x sm iz ilegale s telefonom slikala x:px

tomazslo nam je po hitrem postopku zgasnu :inocent: no, vsaj pogledat je pršu :palec: to je tud dost x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

x;)x sm iz ilegale s telefonom slikala x:px

tomazslo nam je po hitrem postopku zgasnu :inocent: no, vsaj pogledat je pršu :palec: to je tud dost x;)x

ob 17.30 sem bil še na Vršiču (snemal), zgasnu sem pa zato k sem moral še material za kroniko tedna zmontirat, ker je bil ta mal odsoten in z ekipo nek v Austriji na enem snemanju....sam mislim, da tud niste bli več dolgo, ker k sem se mim Jesenic pelal se je že ulila ploha.....

me veseli ,da ste se vsi fajn meli ,pa tudi riti zmigali x:Dx x:px upam ,da naslednjega ne zamudim vec .

a mate se kej fotk?

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Ejjj x!x Full dobre fotke :palec: vsi ste super...

Sem si jih že včeraj nekaj ogledala,dans pa vidim,da jih je še več :2src: in zdj celo vem (za vse)kdo je kdo... x8Dx

Todika mi je takoj v uč padla..uff...sexy nosečnica xsrcx

Alef :2src: -..isti si kot moj stric...Ti je mogoče ime Danijel? :wOOt:

Pa Mihael..mi je full spešl..simpatiko pravi... x:px

Vsi ste super...resss... xsrcx

Jeti in Merlin tud fajn par... xsrcx xsrcx xsrcx

One slikce z miško so mi pa najbolj kjut... :2src:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

me veseli ,da ste se vsi fajn meli ,pa tudi riti zmigali x:Dx x:px upam ,da naslednjega ne zamudim vec .

a mate se kej fotk?

Po moje, da bodo fotografi počasi porabli zaloge x:Dx , glede na to, kolk so jih že objavli

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

Po moje, da bodo fotografi počasi porabli zaloge x:Dx , glede na to, kolk so jih že objavli

Tebe pa nisem na dobeni sliki zasledila.. :inocent:

Richard Bach

Tebe pa nisem na dobeni sliki zasledila.. :inocent:

Sm na začetku igram odbojko, pol sm se pa bolj tko po senci gibala pa je bla slaba svetloba za slikat http://www.lunin.net/forum/style_images/ln/folder_post_icons/icon4.gif x:Dx

pa nisem ostala do konca, k sm šla še na en piknik pol.

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

Sm na začetku igram odbojko, pol sm se pa bolj tko po senci gibala pa je bla slaba svetloba za slikat http://www.lunin.net/forum/style_images/ln/folder_post_icons/icon4.gif x:Dx

pa nisem ostala do konca, k sm šla še na en piknik pol.

x:Dx x:Dx

Sem šla nazaj gledat...aja ti si una v rumeni majčki...palec: :2src: x:o)x

Richard Bach

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...