Guest mačona 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 pa sej nis prostitutek no. s temi besedami bi se te pa zih kar usmilili in bi te pustili živet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 ..vidis, na koncu le lubezn zmaga... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 mhm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 2. junij 2007 Prijavi Deli 2. junij 2007 Ssol bo dilala ena gospa, midva bova pa z lunatkami pir pila In to so je tudi zgodilo... Pozdravček vsem ,ki sem jih danes srečala na sejmu ---->Nosko, Stane,Andres,Helena,Vojko Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. junij 2007 Prijavi Deli 4. junij 2007 In to so je tudi zgodilo... Pozdravček vsem ,ki sem jih danes srečala na sejmu ---->Nosko, Stane,Andres,Helena,Vojko Je, včeraj je bil pa čisti post Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 7. junij 2007 Prijavi Deli 7. junij 2007 sej mamo lahko tud večkrat, treba poletje izkoristit zakva me ni? mam večinoma že vse zaplaniran, razen 25.8. ...če bi res hotl imet šele avgusta Bi bilo v redu to ponovit... Imamo tri mesece časa da se zmenimo... Mogoče bo takrat še avtorica teme lahko prišla... Samo toliko da se ne pozabi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 x:Dx Veš de alfič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 Nekdo se bo moral javiti kot organizator. Jaz najbrž ne, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 Jst tut nism najbolj zanesljiva, sploh če vzamemo v obzir, da sem že 2×skenslala svojo udeležbo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 Tale Rižana se men dopade Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 Potem pa najbolje da začnemo zbirat predloge kje naj bi bil naslednji piknik.Časa imamo še dva meseca in pol, če velja tisti predlog za konec avgusta... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 Jebela cesta, jst sm takrt na morju (CRO), kaj pa, če bi rekl npr. prvi vikend v septembru? Bomo takrat že (večina) vsi doma? Npr. 1.9.2007 (sobota)? Pa če bi bila Rižana, bi morda lahko prišli tudi LNFjevci z Obale? Kaj menite ostali? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 mene takrat ni vsaj upam da me ni drugač pa ne ozirajte se name...čeprav, mogoče če gre kdo iz zasavja bi pa res bil že čas da se spet mal pojavim ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. junij 2007 Prijavi Deli 15. junij 2007 boljs bi blo prej oz. kmalu, morda se v tem mesecu ali v zacetku drugega. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iskrica 9. julij 2007 Prijavi Deli 9. julij 2007 Dober dan ko boste kjerkoli in kadrakoli kaj organizirali mi prosim sporočite, veselim se že sedaj . Iskrica Citiraj dobra volja je najbolja:) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iskrica 9. julij 2007 Prijavi Deli 9. julij 2007 Dober dan ko boste kjerkoli in kadrakoli kaj organizirali mi prosim sporočite, veselim se že sedaj . Iskrica Citiraj dobra volja je najbolja:) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. julij 2007 Prijavi Deli 9. julij 2007 Dober dan ko boste kjerkoli in kadrakoli kaj organizirali mi prosim sporočite, veselim se že sedaj . Iskrica Bomo sporočili ko(če) se bomo kaj zmenili... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. julij 2007 Prijavi Deli 9. julij 2007 Bomo sporočili ko(če) se bomo kaj zmenili... Le daj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iskrica 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 (popravljeno) Bomo sporočili ko(če) se bomo kaj zmenili... Pozdrav, ja velja vesela bom res Kdo v tem času, v poletnem času julij,avgust je zainterisiran-a, da bi imeli piknik???? ali je kdo za?? [/size Popravljeno 13. julij 2007 -> Iskrica Citiraj dobra volja je najbolja:) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 Gremo kam na morje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 Jest pa tlele pobiram predloge za pikinik na kešijevmu plejsu isto k lan.Al koga zanima Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 Jest pa tlele pobiram predloge za pikinik na kešijevmu plejsu isto k lan.Al koga zanima Zanima Določi datum - moj predlog konec junija, zadnjo ali predzadnjo soboto v juniju.Kontaktiraj Cashyja če imaš številko od njegovega mobija. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 Zanima Določi datum - moj predlog konec junija, zadnjo ali predzadnjo soboto v juniju.Kontaktiraj Cashyja če imaš številko od njegovega mobija. Ja sm jest tut enakih misli, ker glede na takrat je trajal 3 mesce, da smo se zmenil Pol rečmo 21 junija.Nimam tel. sam ma zih kdo drug.Alo people Zaenkrat sva: Alef Indy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 Ja sm jest tut enakih misli, ker glede na takrat je trajal 3 mesce, da smo se zmenil Pol rečmo 28 al pa 21 junija.Nimam tel. sma ma zih kdo drug.Alo people Zaenkrat sva: Alef Indy Jaz sem sicer lani vzel tel. od Cashyja, pa sem jo pomotoma zbrisal... Možno da jo imajo Janif, Mačona(oz. VilaSonca), 5rca... Datumi OK, pozneje ne, ker bodo že dopusti. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 Jaz sem sicer lani vzel tel. od Cashyja, pa sem jo pomotoma zbrisal... Možno da jo imajo Janif, Mačona(oz. VilaSonca), 5rca... Datumi OK, pozneje ne, ker bodo že dopusti. Sej sm jo jest tut pa vmes zbrisov, češ sej jo nam rabu No sm se nauču nekej od tega.A mačona je Vila sonca hehe....jo bom kontaktirov na os če ma.Naj bo 21. kr fiksn pol. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.