Ksenia 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 a to je že druga stvar?a zdej se menimo za dve zadevici, če prav razumem, eno v maju in drugo v juniju... Ok, načeloma sem za... sam datum je ful oddaljen... tko da sem sam načeloma za... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 No pol pa kr 21. junij okolica Bleda (podrobnosti najdete če greste od začetka te teme) Do sedaj okvirno: KseniaIndyAlef Pa Kešija je treba nujno kontaktirat,glede na to daj njegov plejs .Ne dvomim, da ne bo za Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 Mam jst telefonsko od Cashyja, tko da mu pošljem SMS Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 hmm, ja, en pozdrav vsem, lahko se pozanimam za plac, seveda ! Meni je ideja super, čeprav osebno meni bolj ustreza teden dni kasneje...imam teden po planiranem datumu še 2 izpita...pa fajn bi bilo, če bi se nas že velik javil glede udeležbe, ker bi bilo mal nerodno rezervirat plac (ki ga je itak težko dobit brez vez), pol pa tam piknikari 5 folka se slišimo kasneje, ko bo malo več potrjene udeležbe lp, cashy Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 a to je že druga stvar?a zdej se menimo za dve zadevici, če prav razumem, eno v maju in drugo v juniju... Ok, načeloma sem za... sam datum je ful oddaljen... tko da sem sam načeloma za... Ja, to sta dve ločeni zadevi.Tisti party naj bi bil ob datumu in na lokaciji kot je že dogovorjeno, tole bo pa piknik tam kjer smo ga imeli lani. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 jaz tud pridem s ta novim motorjem padat, če bom glih doma takrat Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 13. april 2008 Prijavi Deli 13. april 2008 OOOO SUPER, CASHYEV PLEJS NA BLEDU, JST SEM ZA ANYTIME!!! Tko kt sm rekla torej, ANYTIME count me in Indy. Tam je itak zakon, najlepši plac za piknik pa še domače nam je že, vse znano, poceni, prostora več kot dovolj in lepega, odbojka, gugalnice, tista popoldanska varianta je super Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 14. april 2008 Prijavi Deli 14. april 2008 Men bi tut drgač bol pasal 21.Keši a bo šlo vseen Zaenkrat okvirno: CashyIndyAlefKseniaJanif ???Shanna5srcaAliana Verjetn tut kakšen slanko Stanko,Miško,Todi(če ma cajt),Mihael,Jeti,Merlin,Klarus Aewal and Comp... Fajn bi blo tut kakšnga Noskota vidt pa šefico itd Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 pa Druidka, Desire, Aewal, punce, kje ste??? Klarus ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 Hajli, hajlo! Vas spremljam, brez skrbi ampak nic se ne obljubim glede udelezbe, ker ... se mi zdi se takooo dalec! Kaj vse se se lahko zgodi do takrat! Bom pa imela v mislih!! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. april 2008 Prijavi Deli 17. april 2008 bravo! vis da se da! Men bi tut drgač bol pasal 21.Keši a bo šlo vseen Zaenkrat okvirno: CashyIndyAlefKseniaJanif ???Shanna5srcaAliana Verjetn tut kakšen slanko Stanko,Miško,Todi(če ma cajt),Mihael,Jeti,Merlin,Klarus Aewal and Comp... Fajn bi blo tut kakšnga Noskota vidt pa šefico itd Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 Samo toliko da se ne pozabi da se menimo za piknik... Torej 21.6. - točno dva meseca od danes... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. april 2008 Prijavi Deli 21. april 2008 pa Druidka, Desire, Aewal, punce, kje ste??? Klarus ...delam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 delam Kva delaš.Nema...rabmo te v fizičnem smilsu pa tut tko duhovnem Samo toliko da se ne pozabi da se menimo za piknik... Torej 21.6. - točno dva meseca od danes... Sej blo zanč isto.Vse v zadnih dnevih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 7. maj 2008 Prijavi Deli 7. maj 2008 jaz lahko rečmo prinesem podmetač in masiram folk za 30 EUR na glavo, za 40 min, bi blo to ustrezno? Može, sam boš za 40 € po glavi, pa jest poberem 10€ ...neki jaki biznis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 jah, zadeva se je zdaj malo zapletla. 21.6. grem igrat z bendom in takrat ne bom mogel biti na pikniku. Tako tudi placa ne bom mogel dobiti za ostale, če ne bo tam nikogar, ki bi odgovarjal zanj in ki ga športno društvo, ki plac upravlja, pozna. Če je možno, lahko poskusim dobit plac za teden kasneje, torej 28.6., ali pa boste morali na ta datum organizirati piknik na kakem drugem placu upam, da se bo na koncu vse dobro izteklo za vse piknikarje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 17. maj 2008 Prijavi Deli 17. maj 2008 ta se pa redi ce bos vse pojedla, bos se ti...mej raje kake rezervne hlace zraven Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 18. maj 2008 Prijavi Deli 18. maj 2008 jah, zadeva se je zdaj malo zapletla. 21.6. grem igrat z bendom in takrat ne bom mogel biti na pikniku. Tako tudi placa ne bom mogel dobiti za ostale, če ne bo tam nikogar, ki bi odgovarjal zanj in ki ga športno društvo, ki plac upravlja, pozna. Če je možno, lahko poskusim dobit plac za teden kasneje, torej 28.6., ali pa boste morali na ta datum organizirati piknik na kakem drugem placu upam, da se bo na koncu vse dobro izteklo za vse piknikarje Ja uredu Cashy, mo vidl poj ene 14 dni pred temu datumom kva bo.Takrat se mo uglavnem menil.Pol vela 28.6.Men je itak vseen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 26. maj 2008 Prijavi Deli 26. maj 2008 Če bo v okolici Bleda, se me ne znebite, se pravi pridem. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 26. maj 2008 Prijavi Deli 26. maj 2008 Druidka pravi, da je ne bo, te pa tudi jaz ne mislim prit. ko vas jebe. iskreno. ne da se mi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 29. maj 2008 Prijavi Deli 29. maj 2008 upam ,da ne bom mela kazga izpita ali 500 eur za pobasat v žep. edino to me ustavi ker si ful želim videt moje preljubljene Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 Datum piknika se počasi približuje... Kaj zdaj, 21., 27., ali...xy Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 kar se mene tiče... xy.. oziroma julij.. grem ta konec tedna in v začetku julija domov pridem.. (sam nima veze, saj sem rekla, da pridem, če bom...) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 Ja bi sedl ne.28 gaKeshi javi se da vidmo čej plac zej 100%. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.