Michelle 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 A PRIDS BOBI? :wOOt: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 ko sem te videla v tej temi, sem takoj pomislila, da bi pa mogoče le prišla bilo bi zabavno Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 ne kliči nesreče, pol jih 50% ne pride al pa ravno obratno da v živo vidijo to čudo (jaz mam zdaj resno dilemo a se odpovem 10-dnevnemu jadranju... ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 :C: Prestavimo piknik na obalo! x:px Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 ok bejbi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 Realnost je mal drgačna k tle gor A ne Bobi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 Pa glih ta vikend. Me ni. Pa naslednjega tud ne.Pa pejmo na obalo, tam se lahko srečamo.Ne morm drugače. Sem mentor. Oziroma, pejte na piknik, fotke potem objavite na forumu, pa je stvar ocvrta.Jest se vam pa javim iz tabora? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 in jaz sem te spoznala, ampak ne povem nikomur, kakšen si! predvsem zato, ker zdaj ne bi mela več pojma, kako zgledaš...in istotako vsi drugi, ker se za nobenega ne spomnim več, kako je zgledal, z izjemo Staneta, ki sem ga še videvala, ko je reševal mačje mladičke... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 Sinoči nisem mogel spat pa sem mal pogledal to temo za nazaj... Lani smo naklofali 19 strani predno smo se zmenili... Tričetrt jih je bilo zadnje dni pre piknikom, tako da cajt imamo še... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 juhu,jaz se javim za aerobiko, da se mal razmigamo, mi je ze fejst dolgcas po urah..imamo lepo na prostem tnz, prinesem radio pa alo... lubcka vsem, mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 ti, ace ventura, jaz sem na piknike hodil ko ti še nisi slišal za LN forum, a veš... in takrat ni blo takih kmeclov k si ti, da bi kvarili povprečje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 Jes se pa javim za... ma za nč se nauom javlala. loh pridem pomagast jest pa pit, evo V tem sem pa jaz tudi dober... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 je razlika, ce ne hodis, ali te pa iz zgoraj opisanega razloga ne vabijo Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 Eh ,vabljeno je vse kar leze.Sam mal poguma je treba .Očitno je to zmerej problem. Začel bomo z oče naš, pol bomo pa jedl zelenjavo in pil mineralno vodo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 kaj pa čevapi in pir? Heretik Na grmado Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 Začel bomo z oče naš, pol bomo pa jedl zelenjavo in pil mineralno vodo sem se malo zgubil...a to bo forumski piknik, ali srecanje skavtov? no, ja...sem pa tudi jaz bolj pristas svinjsko-govejih derivatov na krozniku in (m)etanolov v kozarcu Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 sem se malo zgubil...a to bo forumski piknik, ali srecanje skavtov? no, ja...sem pa tudi jaz bolj pristas svinjsko-govejih derivatov na krozniku in (m)etanolov v kozarcu jes ofkors, tapravih skavtov ,oče naš ki si v nebesih, daj nam pira, daj nam mesa......Bo še Alef, nš duhovni vodja, kej povedov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 ojej... free ti je možgane opral Freeju je treba eno dobro zrihtat pa se bo kuj prklopu na drugo frekvenco Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 mene pa na piknike ne VABJO, ker sm v tem PREdober Pri teh letih bi pa že lahko vedel da ne smeš pokazati vseh svojih sposobnosti naenkrat... jes ofkors, tapravih skavtov ,oče naš ki si v nebesih, daj nam pira, daj nam mesa......Bo še Alef, nš duhovni vodja, kej povedov Okrog tega sem se že večkrat izjasnil... Pa ker vidim da ti mal spomin peša. še enkrat... Vegetarijanec bom ko bodo klobase na njivi rasle... Kar se pa etanola v vseh oblikah tiče pa... http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/h035.gif Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 KDAJ in KJE je piknik????? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 KDAJ in KJE je piknik????? Ista lokacija kot lani, iz Bleda čez Gorje proti Jesenicam.Malo nazaj v tej temi je tudi zemljevid s približno lokacijo.Datum je(zaenkrat... ) 28. 6. Dobrodošla... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 ja, to se naučiš z leti... jst sm mlad pa zaletav, ampak pira pa še vseen več spijem kt ti Saj ni pomembno koliko ga lahko spiješ, ampak koliko ga neseš... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 Saj ni pomembno koliko ga lahko spiješ, ampak koliko ga neseš... dozdajsnji osebni rekod = 5 kartonov laskega + koliko gre v wamp Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 dozdajsnji osebni rekod = 5 kartonov laskega + koliko gre v wamp Tri gajbe Uniona + ...kar nekaj... V vamp ga gre še vedno precej, tri gajbe pa ne morem več nest... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.