Audente 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 Ista lokacija kot lani, iz Bleda čez Gorje proti Jesenicam.Malo nazaj v tej temi je tudi zemljevid s približno lokacijo.Datum je(zaenkrat... ) 28. 6. Dobrodošla... hm, z veseljem bi prišla a sem na morju, tako da,prostor in kraj sta hudičevo fajn....no never say never, mogoče bom pa zgodaj doma Pustimo se presenetiti Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 no jst ta termin sigurno NE pridem, ker mam lih selitev, pa tudi prevoz bi bil bolj problem (čeprav za to bi se že dalo kako skombinirat) ... tko da žal... naslednjič Če bo pa kdaj v prihodnosti kje pri Soči, bi morala bit pa že višja sila da ne bi prišla... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 Samo toliko - piknik NAJ BI bil danes teden... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 No, mene nau Ker pač Bobnarja nau Lepo se imejte! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 Ja uživajte ... se jan takih praznikih se vedno ..samo uživa ..:!!! Citiraj Mp3 download Glasba Igre Igre igrice,.. Smeh slike Video posnetki Vici Chat Spletni imenik Lestvica Ozadja Vreme po svetu Proxy Shrani Video iskalnik Msn Zabaven blog Download datotek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 Sej nekaj vas bo pa le prišlo. Joj kok sm žalostn, k mene naw. Pa sej smo na luninmu forumu. Tolk je enih vedeževalcev in enih majstrov, zakaj pa oni ne povejo kdaj je pravi tajming za piknik.Svaka čast tistim ki so se lotili pripravo, samo nekam malo je zainteresiranih. Pa da ne grem po ovinkih. Jest ne morem, bi pa zelo rada prišla.Še celo v mojem koncu je, PA ME NI DOMA!!!!!!!!!!! Vsaka stvar z namenom, bomo se že srečal nekje.Vreme je naročeno in je sončno. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 Samo toliko - piknik NAJ BI bil danes teden... x:Dx ni,ni iste energije k prejšn let.Nč nav tole Vsi se sam opravičujejo da jih nav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. junij 2008 Prijavi Deli 22. junij 2008 x:Dx ni,ni iste energije k prejšn let.Nč nav tole Vsi se sam opravičujejo da jih nav Vse tako kaže da res ne... Tudi prav, očitno nam ni namenjeno da se ta dan srečamo... Pustimo torej da gre to mimo, pa se bomo zadeve drugače lotili. Eno srečanje bomo pa že spravili skup... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 kupite "sarajevske čevapčiče" AVE odlični ti so zakon! Drugih sploh ne povoham Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Da sam sada ovdje http://shrani.si/f/W/y8/4KC3l1rz/1006339.jpg PIzda kuki nehej, k se mi sline cedijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 ti so zakon! Drugih sploh ne povoham Jaz ne povoham nobenih... Jaz jih raje pojem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 Me pa še vseeno firbec premetava, a sploh bo piknik? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 Ne nav.Sej ni zanimanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 Ne nav.Sej ni zanimanja Vseeno bi bilo pa fajn se spet enkrat srečat.Zdaj čez poletje - julij, avgust - verjetno ne bo nič, dopusti itd.Jeseni - če že ne piknik, pa kakšen LNF party, kje v Ljubljani recimo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 No vidš. Sam da se dobimo. Sej ni treba roštiljat.Predlog, ne glih v Ljubljani, sem gorenc in vem koliko je tam drag pir. Sicer pa vsi ki delajo uroke, šlogajo.... Pejmo v akcijo in določte kraj in datum. Zmigajmo riti. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 25. junij 2008 Prijavi Deli 25. junij 2008 Sicer pa vsi ki delajo uroke, šlogajo.... Pejmo v akcijo in določte kraj in datum. Zmigajmo riti. :OO!: Jst se ne bi igrala s kakšnimi uroki... če že kdo potem naj se astrologi malo poigrajo z datumi Al pa naj Marsa določi in bo. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 26. junij 2008 Prijavi Deli 26. junij 2008 Brez igranja.Akcija. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. junij 2008 Prijavi Deli 26. junij 2008 Že 2gi piknik k je propadu. Kok piknikov pa je blo že do zdej, me prov zanima? Odkar sem jaz na forumu, mislim da trije, pa nekaj srečanj, tako v kakšni gostilni... Zraven sem bil edino na lanskem pikniku na Bledu. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. junij 2008 Prijavi Deli 26. junij 2008 a saam 3je, aja odkar si ti na LnF-ju .. ... klinca pol, ja, mislm, sej, poletje je najbul cajt za piknike, wtf. ni jasno tle? mrde se še da kej ustvarit. tak mini piknic varianta za 10 oseb Tri leta sem na forumu, torej vsako leto eden... Ja, mogoče se bo dalo še kaj zmenit... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
h3x0r 30. junij 2008 Prijavi Deli 30. junij 2008 Cool to. Citiraj Mp3 download Glasba Igre Igre igrice,.. Smeh slike Video posnetki Vici Chat Spletni imenik Lestvica Ozadja Vreme po svetu Proxy Shrani Video iskalnik Msn Zabaven blog Download datotek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 ni več energije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. julij 2008 Prijavi Deli 1. julij 2008 Evo, jaz sem zdaj doma, očitno vam ni uspelo brez mene Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 DRAGI BOŽIČEK! Pišem ti pismo in te lepo prosim da ga prebereš in izpolniš željo.Tukaj na Luninem forumu nas je veliko. Vsi imamo podobne ali enake želje. To so želje po druženju.Vsak trenutek smo lahko dosegljivi preko tipkovnice, nekaj povezav, ekrana in srca računalnika, vendar imamo tudi željo po drugačnem, bolj direktnem druženju.To bi se moralo že zgoditi, vendar je piknik zaradi nepremostljivih ovir propadel. Ker želja po druženju v naravi ali v prijetnem kotičku ni popustila,te prosim za nov termim, kateri bo izvedljiv in bo veliko interesa, gostov, dobre volje..... Hvala Tvoja oboževalka Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 Za začetek se lahko vprašamo, če je kdo za kak večerni drink v Ljubljani, seveda ko mine potop. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 DRAGI BOŽIČEK! Pišem ti pismo in te lepo prosim da ga prebereš in izpolniš željo.Tukaj na Luninem forumu nas je veliko. Vsi imamo podobne ali enake želje. To so želje po druženju.Vsak trenutek smo lahko dosegljivi preko tipkovnice, nekaj povezav, ekrana in srca računalnika, vendar imamo tudi željo po drugačnem, bolj direktnem druženju.To bi se moralo že zgoditi, vendar je piknik zaradi nepremostljivih ovir propadel. Ker želja po druženju v naravi ali v prijetnem kotičku ni popustila,te prosim za nov termim, kateri bo izvedljiv in bo veliko interesa, gostov, dobre volje..... Hvala Tvoja oboževalka Sicer je malo zgodaj za božička, samo ideja ni slaba... Dvomim pa da bo sam zmogel, bi bilo treba še Miklavža pa Dedka Mraza aktivirat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.