Antoninus 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 Sicer je malo zgodaj za božička, samo ideja ni slaba... Dvomim pa da bo sam zmogel, bi bilo treba še Miklavža pa Dedka Mraza aktivirat... Da ne boš jelene izpustil, za golaž. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 Da ne boš jelene izpustil, za golaž. Mislim da so ob naših sposobnostih organiziranja piknika povsem varni pred predelavo v golaž... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 ...bi bilo treba še Miklavža pa Dedka Mraza aktivirat... jaz se za parklja javim Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 jaz se za parklja javim Bejž, nesreča... http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/a060.gif Še brez parkeljnov jih ne spravimo skup za en piknik... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 jih lahko z mano strasis...ces, ce ne bodo pridni, pa prisli, nastopam jaz Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 Za parkla jest ne bom, ker sem hudiček že tako ali tako (če želim). Miklavž in Dedek mraz priskočita na pomoč prosim. Seveda se da zmenit tudi za drinko v Ljubljani.Kdo sploh ima toliko jajc, da se loti orgarnizirat piknike in podobna srečanja.Bom pisala še njemu ali njej oziroma njim. Ni frke da nam nebi uspelo. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 Za začetek se lahko vprašamo, če je kdo za kak večerni drink v Ljubljani, seveda ko mine potop. moi, zadnjič sem te klicala, ti pa nedosegljiv! preden pa organiziramo kakšno srečanje skupine oseb, pa ja, potop. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 DRAGI BOŽIČEK! Pišem ti pismo in te lepo prosim da ga prebereš in izpolniš željo.Tukaj na Luninem forumu nas je veliko. Vsi imamo podobne ali enake želje. To so želje po druženju.Vsak trenutek smo lahko dosegljivi preko tipkovnice, nekaj povezav, ekrana in srca računalnika, vendar imamo tudi željo po drugačnem, bolj direktnem druženju.To bi se moralo že zgoditi, vendar je piknik zaradi nepremostljivih ovir propadel. Ker želja po druženju v naravi ali v prijetnem kotičku ni popustila,te prosim za nov termim, kateri bo izvedljiv in bo veliko interesa, gostov, dobre volje..... Hvala Tvoja oboževalka če si božička fehtala pol bo šele drug let tale piknik Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 14. julij 2008 Prijavi Deli 14. julij 2008 če si božička fehtala pol bo šele drug let tale piknik koliko je pa pravoslavcev tukaj? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 Za začetek se lahko vprašamo, če je kdo za kak večerni drink v Ljubljani, seveda ko mine potop. evo, jst sm tut za drinko v LJ; je bl tko neobvezujoče semizdi Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 Jaz tudi za en drink v Ljubljani, seveda odvisno od tega kdaj delam na tisti dan ko bo(če bo... )Glede lokacije oz. lokala mi je vseeno kje... Torej je zdaj na vrsti nekdo iz Ljubljane da organizira, predlaga lokal in termin.OK? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 Božiček ve kdaj mora to ponudit oz omogočit. Lokal v Ljubljani? Ja zakaj ne.Zraven je obvezen zemljevid, ker se bom drugače spet učila spoznavanja Lj.Zelo luštno bi bilo tam nekje, kjer ne bo preglasne muzike in se da normalno zgovarjat in ne dreti na ušesa nekomu.A je v BTC kakšna varianata?Prašam, ker LJ mi je malo tuja. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 Božiček ve kdaj mora to ponudit oz omogočit. Lokal v Ljubljani? Ja zakaj ne.Zraven je obvezen zemljevid, ker se bom drugače spet učila spoznavanja Lj.Zelo luštno bi bilo tam nekje, kjer ne bo preglasne muzike in se da normalno zgovarjat in ne dreti na ušesa nekomu. A je v BTC kakšna varianata? Prašam, ker LJ mi je malo tuja. Pivnica Kratochvil? Meni je všeč njihov pir... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 Evo, še datum (ta četrtek popoldne ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MojcaPokraculja 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 KVA PA VAJENČKI, VAM PRIDEJO STREŽT? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 Evo, še datum (ta četrtek popoldne ) jst sem za Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 Evo, še datum (ta četrtek popoldne ) Petek popoldne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 Petek popoldne... misliš, da bi brez pametnega razloga izbrala tak trapast dan, kot je četrtek?pikniknamorju.press Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 In kwa je zdej?Petek?Četrtek? Na morju?BTC? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 misliš, da bi brez pametnega razloga izbrala tak trapast dan, kot je četrtek?pikniknamorju.press Enako, samo brez piknika in morja... Drugi plani v četrtek... Naslednji petek... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. julij 2008 Prijavi Deli 15. julij 2008 Vi(v)a Espanja ma vi se kar za ta petek zmenite, če mi piknik odpade, se vam pa pridružim. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 Nedelja, ta ki sledi.Če seveda imajo v Kratohvilu odprto.V nedeljah tako ali tako ni drugega, kot relaksacija, druženje....Mislim da bi nas še največ prišlo. Nekaj strani nazaj (mislim da je Alef zapisal), lanski piknik je uspel po 19 natipkanih straneh.Halo? Gremo al ne? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 jst sm za bodisi četrtek, bodisi petek. v nedelo se milsim pržit. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 Nedelja, ta ki sledi.Če seveda imajo v Kratohvilu odprto. V nedeljah tako ali tako ni drugega, kot relaksacija, druženje....Mislim da bi nas še največ prišlo. Nekaj strani nazaj (mislim da je Alef zapisal), lanski piknik je uspel po 19 natipkanih straneh.Halo? Gremo al ne? Nisem prepričan, ampak mislim da je ob nedeljah ves BTC zaprt, tudi Kratochvil. Odprt je samo City Park. Vsaj kakšno leto, dve nazaj je bilo tako... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a050.gif To bodo Ljubljančani bolje vedeli... Jaz sem drugače bolj za petek ali soboto.Nedelja... V ponedeljek je treba na šiht... 19 strani je bilo, ja... Torej imamo še v dobrem 17 strani da se zmenimo za ta drink... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MojcaPokraculja 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 pejte nekam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.