alef 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 kdaj pa sploh misl bit in kje? da si hit eno zqx 134 y encim kremo kupm, v treh sekundah 87% manj gub. Samo pazi da ti potem popek na čelo ne potegne... Same bajse tu not... Pa pridite se pokazat, zraven mene boste vse videt suhe... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 K gre za piknik "zmigajmo riti, no" in predpostavljam, da se boste bejbe tega držale, me kar mika mal..... Sam kaj ko mam preveč kil ....pa eno novo gubo, glih ta pa je res mal preveč za na piknik :xx!: ....pa enih par sivih las...... .......Sicer pa mam tud raje druženje v manjši družbi, sploh če večine ne poznam..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Ker me je srečanje v Celju izučilo, da taka "big" srečanja niso zame. Kot sem že enkrat rekla ... raje grem na kavo al pa kam s posamezniki. I'm weird, ampak tako je. zanimivo, kako sva si podobni, tudi jaz imam raje manjše družbe s tem pa posledično bolj intenzivno spoznavanje človeka,površno gledanje mi ne sede,preveč vtisov in zmede, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Jaz tud tak.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 evo, glih za na kavo smo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 K gre za piknik "zmigajmo riti, no" in predpostavljam, da se boste bejbe tega držale, me kar mika mal..... Sam kaj ko mam preveč kil ....pa eno novo gubo, glih ta pa je res mal preveč za na piknik :xx!: ....pa enih par sivih las...... .......Sicer pa mam tud raje druženje v manjši družbi, sploh če večine ne poznam..... Jaz mam VSE lase sive... Pa prav velik jih tud nimam več... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 evo, glih za na kavo smo Jaz mam VSE lase sive... Pa prav velik jih tud nimam več... Dober te, če ti prideš te si bom pa mogoč upal.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Dober te, če ti prideš te si bom pa mogoč upal.... Samo jaz nimam nobenih gub... Je premal kože za to... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. april 2007 Avtor Prijavi Deli 19. april 2007 zanimivo, kako sva si podobni, tudi jaz imam raje manjše družbe s tem pa posledično bolj intenzivno spoznavanje človeka,površno gledanje mi ne sede,preveč vtisov in zmede, Jaz tud tak.... jp Vas bom pa jst u rt sunla ima ,da mi pridete migat riti sej sm jst tudi taka ,kot vi...ampak enkrat na tri leta se pa lahko udelezhim cesa takega.......drgach tudi jst nocem ven ne s sodelavci,ne s frendi....a kamoli kaki babji osmi marci pa take....bljak ampak piknik vsake tolk cajat pa ja.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 kdaj pa sploh misl bit in kje? da si hit eno zqx 134 y encim kremo kupm, v treh sekundah 87% manj gub. če se boš kr naenkrat brit mogla, pol veš da si pretiravala s tem napenjanjem drgač pa vsi k tolk komplicirate...večja manjša družba......tkole zun, v naravi je čist neki drujga kokr v eni oštariji garant sicer pa js kle lapam, k me sploh nau itak bo trajalo tole dogovarjanje še en cajt, pol bom iz inata glih točn tedi rodila k ste smotani Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Vas bom pa jst u rt sunla ima ,da mi pridete migat riti sej sm jst tudi taka ,kot vi...ampak enkrat na tri leta se pa lahko udelezhim cesa takega.......drgach tudi jst nocem ven ne s sodelavci,ne s frendi....a kamoli kaki babji osmi marci pa take....bljak ampak piknik vsake tolk cajat pa ja.... ja valda,sej sploh ni point v tem, da se ne bi v rit sunil,samo potem je tolk ljudi na kupu, da se ne moreš posvetit vsem,potem pa samo neke površne stike vzpostavljaš,pri površnih stikih pa lahko pride do napačnih vtisov in mnenj,tega pa ne želim, in to me potem moti, mene osebno, sem pač taka, z vami vsemi bi me veselilo spoznat se, ampak sem v Celju vidla, da mi preveliko novih ljudi na kupu ne sede,dejstvo je, da nismo stari znanci, ki so se pač skupi dobil, sem pač takšna, da rada na novo spoznalega človeka opazujem in poslušam,važno mi je kako se pogovarja z mano, kakšno ima telesno govorico in obrazno mimiko,potem pa to predelam in samo sebe v to umestim,če je veliko ljudi pa tega ne zmorem in potem je vse kr neki, ljubše mi je, če je mala družba, da vsi nekaj prispevajo h komunikaciji,da vidim kako se ljudje odzivajo in seveda, kako se jaz odzivam nanje, ljubše mi je,da grem vsak teden z enim na kavo, in na koncu spoznam npr. 20 ljudi kvalitetno, kot pa 100 ljudi površno, p.s.ne me takoj ustrelit, sej mogoče pa pridem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 kak ne, seveda smo stari znanci tolk let kle gor..... pa res, če v eni oštariji sediš, je mal tko tko, vsak na svojmu koncu čepi in to je to......zun je pa že bolj fletno, mal skačes sm pa tja, hrana se prpravlja, se pokneš tam na travco......bolš u glavnem Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Če pride kaka luštna, postavna brez gub in večjih kompleksov...pridem tudi jaz. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Aha....tebe tud ne bo, pravš..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Aha....tebe tud ne bo, pravš..... Nikol se ne ve... čeprav z veseljem bi se mal družil...kar se pa tiče lepotičk...lahk tud sam poskrbim, da nau manjkale. Sam, da nau mesa manjkalo... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Jaz pa pridem..z vsemi mojimi gubami, odvečnimi kilami, z rutko ali pa brez...in s seboj prpelam neki...sladkega...dobrega...samo ga če ne boste prec pojedl Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 jaz pa nočem pridet ker sem zaljubljive sorte tale je pa dobra mogoč res bolš Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Mene mal ma, da bi pišla Po drugi strani pa ne vem če čem pustit cyber life v ReaLlife Sem full firbčna, pa vem da bi blo fino, pa fajn ljudje, pa zanimivo.................. samo neki cincam Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 jaz pa nočem pridet ker sem zaljubljive sorte car Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Če pride kaka luštna, postavna brez gub in večjih kompleksov...pridem tudi jaz. evo, kle not v tem opisu, se jst takoj najdem jaz pa nočem pridet ker sem zaljubljive sortea nis ti že oddan kaj bi pol rad prpel s sabo še amber Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 spet bo 10 strani blablabla Evo, datum vam dam: 26.maj 2007 (luna v tehtnici, sonce in merkur pa v dvojčkih, a bo tko dost čvekasto ) plac pa en drug najde, jaz nimam pojma. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 jaz pa nočem pridet ker sem zaljubljive sortepol glih mors! aliana se je razjezila. slis se kul, 26. maj. sam to je cez vec kot en mesec!sej sploh ne vemo, ce bomo se zivi! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 meni je datum 26.maj ql...samo prostor bo pa ful težko najt Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 če že 26. maj, pol dejmo raj 30. boste lohk men darila prnesli prčakujem da bo udeležba blazotna Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Itak! darmar. aja sem postekala zakaj sele 26. maj. da bo aliana vmes lohk shujsala pa to. pa gube si zgladila. x:Dx jasn da je treba vec kot en mesec cajta si vzet, ves kaksne tezke psiholoske in fizicne predpriprave morjo bit za takle. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.