Aliana 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 jst sm za bodisi četrtek, bodisi petek. v nedelo se milsim pržit.jaz sem frej ta petek Kratochwill v nedeljo zaprt, vse razen City parka, kot pravi Alef. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 Petek.Krasno. Katero uro? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 Torej petek... Ura... Recimo po peti uri popoldne?Saj tako ne bodo prišli vsi naenkrat... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 wow, wow folk, kaka peta ura, ej, menmo se za VEČERNI drink, ne tea party, jebela Jst predlagam enkat od 19h dalje (takrt bo tut za zihr večer), pa dan je še vsaj do 21h. Edin kar nam ne uide, je baje dež pišuka, pa z bajkom sm mislila prit. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 wow, wow folk, kaka peta ura, ej, menmo se za VEČERNI drink, ne tea party, jebela Jst predlagam enkat od 19h dalje (takrt bo tut za zihr večer), pa dan je še vsaj do 21h. Edin kar nam ne uide, je baje dež pišuka, pa z bajkom sm mislila prit. Tudi prav... Meni odgovarja vsaka ura... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 men tud kul 19h.. enkrat tam okol, no..jaz tud z 'bajkom' mislila pridt Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 No, zaenkat smo se zmenli za večerni drink, ta petek, 18.7.2008, ob 19. uri (tm okol), lokacija je pivnica Kratochvil. sam tok, kt en povzetek Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 a še v dnevnik vržemo tole? če slučajno bi še kdo prišel... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 Kako se bo vse ostale obvestil se mi ne sanja.Recimo da vsi zeinteresirani sledijo. Petek kullll, ura 19ih kulllll, Kratohvil kulllll....Kje v BTC ga pa najdem?Vem kje je hala A, Emporium, Harvy Norman..Kolosej Kje je pa uštarija sem pa bosa. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 nasproti hale A, pri Tržnici. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 mene bl zanima, po čem se bomo spoznal po marelah, lol sploh če bo res dež Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 Kapica s šildom (šild, šilt????) Ma kaj kompliciram.Navadna čepica. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 mene bl zanima, po čem se bomo spoznal po marelah, lol sploh če bo res dež Najbolje da vsak ki misli priti prilima svojo sliko sem noter... Ali pa da svoj opis... Na primer - majhen, star, debel, siv in plešast dedec - to je Alef... Resno - zakaj imamo mobitele? Pa kakšni se poznajo že od prej, jaz poznam Aliano in Janifa... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 oh, mene boste tut brez kap/marele spoznal, sm tak izstopajoč karakter provzaprov se me težko zgreši Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 a še v dnevnik vržemo tole? če slučajno bi še kdo prišel... Jaz bom še pri vodnarjih dal... oh, mene boste tut brez kap/marele spoznal, sm tak izstopajoč karakter provzaprov se me težko zgreši Upam da ne zgledaš tako kot tvoja ikona... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 Upam da ne zgledaš tako kot tvoja ikona... jaz sem se tud tega bala, ja ne spravte kapce name za med ljudi, no way vas bom že najdla... Pika Polonica, mislim da se moraš ti mal opisat, da te bomo videli in ti pomahali sicer pa.. ponavad je tko, da eno bogo bitje stoji sred gostilne in zgubljeno gleda okrog, pol mu pa pomežiknemo in pride plaho vprašat, če smo mi lunatki... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 ...Upam da ne zgledaš tako kot tvoja ikona... kaj pa veš: pr norcih ankul ne veš jp, Aliana a si zato svojga frajerja s sabo vzela ja, pa če ne bo dež, bomo valda sedeli na terasi se nanaša na uno stanje sred gostilne Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 kaj pa veš: pr norcih ankul ne veš za boljso prepoznavnost priporocam, da prides kot na tisti sliki iz teme fotke (tista, ki sem jo jaz dal, ne ti) Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 a una "poln gobec piškotov" Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 a una "poln gobec piškotov" ne piskotov, kukijev pac imenu primerno predstavit se sicer verjetno ne bos mogla, bodo te pa nedvomno prepoznali x:Dx Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 kaj pa ti veš, kaj jsz zmorem in kaj ne Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janajam 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 mene bl zanima, po čem se bomo spoznal po marelah, lol sploh če bo res dež predlagam kaksno "lozinko".npr-alo alo it is I leclerc. pa obvezna oprema-kapa,brki,očala.mal se zabavam sprico podobe v glavi-vecer v kratohvilu,pa eni cudaki hodjo naokol,kot kaksna skrivna loza,pa to...jst sicer ne grem,ker sem zaenkrat se sramezljiva zacetnica, ampak z veseljem reziram v svoji glavi.povejte kako je blo!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 predlagam kaksno "lozinko".npr-alo alo it is I leclerc. pa obvezna oprema-kapa,brki,očala.mal se zabavam sprico podobe v glavi-vecer v kratohvilu,pa eni cudaki hodjo naokol,kot kaksna skrivna loza,pa to...jst sicer ne grem, ker sem zaenkrat se sramezljiva zacetnica ampak z veseljem reziram v svoji glavi.povejte kako je blo!!!! Saj ravno zato bi morala priti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 wow, wow folk, kaka peta ura, ej, menmo se za VEČERNI drink, ne tea party, jebela Jst predlagam enkat od 19h dalje (takrt bo tut za zihr večer), pa dan je še vsaj do 21h. Edin kar nam ne uide, je baje dež pišuka, pa z bajkom sm mislila prit. Jaz pridem v petek, ampak delam do 20.00, tak da bi bil v BTC-ju okol 20.30. Pridem pa ziher, če velja. Najbolje da vsak ki misli priti prilima svojo sliko sem noter... Ali pa da svoj opis... Na primer - majhen, star, debel, siv in plešast dedec - to je Alef... Resno - zakaj imamo mobitele? Pa kakšni se poznajo že od prej, jaz poznam Aliano in Janifa... Jaz tudi poznam Aliano in Janifa. Janifa sem danes srečal v mestu, upam da pride. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janajam 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 Saj ravno zato bi morala priti... absolutno mas prav(smeskotov mi noce odpirat,tu naj bi bil tist smesko ki zardeva),bom vseen se mal iz varnostne razdalje(tukaj je tist smesko ta zakrinkan),da me kdo ne poje(smesko ki se rezi na vsa usta) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.