Antoninus 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 Kaj bi se šele zgodilo, če bi jaz naročil nerazredčen sok. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 Alkoholna posla Da ne bi kakšno rekli o tebi pa Miškotu in... ...dogajanjih po lanskem pikniku... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 ALO FANTJE!!!! Negdo naj mi pokaže nekoga, ki je bil pijan!!!!!!!!!!!!!!Misija nemogoče. Zakaj bi podlegli nekomu, ki ga ni bilo zraven? Lahko je govorit in nekoga očrnit, postavi ga v pozitivno vlogo, če ga lahko!Ne, ne gre tako lahko. Vsak ki ni bil prisoten na pijači, neka štuti!!!!! JOJ KOK STE ME ZJEZAL. VSAK KI IMA PEMALO OBOŽEVALCEV, NAM SOLI PAMET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 Ej, Pika polonica, ne preveč zares pa dobesedno vzet naše štose... So čist OK dečkoti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. julij 2008 Prijavi Deli 23. julij 2008 SilkiZa spremembo, tebe nismo mogli falit, samo si šla prehitro mimo nas.Kar se pakiranja kufrov tiče, pa močno dvomim da ti nebi uspelo v pravem času, saj izgledaš kot da ti je to za spotoma.Ne komliciraš v ničemer.Samo uprašanja bi te mogoče zmedla Ha ha. Ahm, ja prehitro,....ahmja... Kufri nikolproblem,....moji spakirani še predno voda za kavo zavre, največ časa pri pakiranju mi pobere kava pred odhodom,... Kompliciram tudi ne......spet imaš prav Hm, tole razmišljanje o zmedenosti škorpij je sicer popolnoma napačno, ga pa seveda popolnoma razumem....izjava vodnarja pač.... (Joke, bejba,...vodnarji so moja študijska šibka točka,.... ) Pa lepo te je bilo spoznati http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a015.gif Je bil pa zato tvoj (skoraj)točen... Smo te prepoznali s približno 99.9% gotovosti ko si šibala mimo nas v notranjost Kratochwila... Pa še enkrat hvala za http://www.cosgan.de/images/midi/nahrung/e020.gif Seveda ste me,...kot dogovorjeno sem "očitno" pred sabo nosila gsm v roki,....skor kt birmansko svečo..., ja sam korak sem pa pozabla upočasnit..... pir pa ,....z veseljem še drugič.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 ha, sm vedla da bo tole z gsm v roki, vžgal kt prepoznavna točka bravo jst in pol si nekateri še drznejo dvomit Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 Je delovalo ja. Bravo Cookie Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 ALO FANTJE!!!! Negdo naj mi pokaže nekoga, ki je bil pijan!!!!!!!!!!!!!!Misija nemogoče. Zakaj bi podlegli nekomu, ki ga ni bilo zraven? Lahko je govorit in nekoga očrnit, postavi ga v pozitivno vlogo, če ga lahko!Ne, ne gre tako lahko. Vsak ki ni bil prisoten na pijači, neka štuti!!!!! JOJ KOK STE ME ZJEZAL. VSAK KI IMA PEMALO OBOŽEVALCEV, NAM SOLI PAMET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zej s bla na eni "pjački" pas vsa pametna.Dej se mal skulirej bejba.Z Alefom smo ga biksal že prejšn let Pa noben ni bil pjan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 Ne morem vrjet da se da še koga spravocirat. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 Zej s bla na eni "pjački" pas vsa pametna.Dej se mal skulirej bejba.Z Alefom smo ga biksal že prejšn let Pa noben ni bil pjan Aja? Bom Klarus pa Todiko vprašal, o nekih... ...sta bila z Miškotom menda precej zgovorna med vožnjo... Ne morem vrjet da se da še koga spravocirat. Mene se ne da... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 kaj pa pijan? ne sodi drugih po sebi Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 kaj pa pijan? Pa ti veš kako se definira pijan? To je stanje ko nisi sposoben na ravnem pri miru ležat ne da bi se za nekaj držal... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 Aja? Bom Klarus pa Todiko vprašal, o nekih... ...sta bila z Miškotom menda precej zgovorna med vožnjo... To sva že tko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 To sva že tko Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 25. julij 2008 Prijavi Deli 25. julij 2008 Sem bila letos na "pikniku" ampak tejle debati se težko sledi, ker lanskoletno dogajanje seka na površje. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 25. julij 2008 Prijavi Deli 25. julij 2008 Sem bila letos na "pikniku" ampak tejle debati se težko sledi, ker lanskoletno dogajanje seka na površje. Ko se naslednjič kje dobimo, bo kot sam pravi mejbi... ...tudi Indy prišel zraven... Pa če bo prave volje boš lahko iz prve roke zvedela kaj več o lanskoletnem dogajanju.Če se sploh kaj spomni... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 27. julij 2008 Prijavi Deli 27. julij 2008 Zakjaj čakat drugo leto?Krathvil še stoji, pir je tudi še iste kvalitete, cajt se bo našel..... Sam Božičku še kaj napišem.Al bo pa sedaj Dedek mraz ali Miklavž. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 27. julij 2008 Prijavi Deli 27. julij 2008 Zakjaj čakat drugo leto?Krathvil še stoji, pir je tudi še iste kvalitete, cajt se bo našel..... Sam Božičku še kaj napišem. Al bo pa sedaj Dedek mraz ali Miklavž. Ti kar... Upam pa da se bomo do trakrat ko Božiček začne delat, še kaj dobili... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 A bomo čakal da se dobimo ob lučkah na mestnem trgu?Tudi to je varianta.Zmenimo se okoli Prešerna, telefone v roke (razpoznavni znak), potem pa na tržnico na kuhan vin. Kako se vam sliši? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 pol leta prezgodaj dalj časa, ko se (bomo) menil, manjša je verjetnost dejanskega srečanja Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 pol leta prezgodaj dalj časa, ko se (bomo) menil, manjša je verjetnost dejanskega srečanja (jaz se pa še nisem Silki zahvalila za drink ... hvala ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 Saj se še sploh ne menimo.Ali pač. Ko bo VD, bo pa akcija. Ne znam si predstavlajti, če se zmenimo zoped čez 14 dni.Koliko bi nas uspelo priti? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 28. julij 2008 Prijavi Deli 28. julij 2008 Vredu. Datum je 8.8.2008 ob 18ih?Dobro se sliš. Ob 19ih je lepše. Kratohvil BTC, obvezna oprema dobra volja, kaj še?Udeležba zaželjena, kaj še? Koliko je takšnih, ki bi bili pripravljeni priti na pikinikkkkkk-zmigajmo riti no (pijačo) Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 Ko se naslednjič kje dobimo, bo kot sam pravi mejbi... ...tudi Indy prišel zraven... Pa če bo prave volje boš lahko iz prve roke zvedela kaj več o lanskoletnem dogajanju.Če se sploh kaj spomni... What an ugly word to say Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 What an ugly word to say Naslednjič pridi zraven... Bi bilo pa zanimivo če bi bili še Todika in Klarus... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.