Cookie 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 Vredu. Datum je 8.8.2008 ob 18ih?Dobro se sliš. Ob 19ih je lepše. Kratohvil BTC, obvezna oprema dobra volja, kaj še?Udeležba zaželjena, kaj še? Koliko je takšnih, ki bi bili pripravljeni priti na pikinikkkkkk-zmigajmo riti no (pijačo)Mene ne bo. Bom na morčitu, v LJ bom spet od 18/8-08 dalje. Uživajte p.s.kaj pa če bi se za piknik letos res dobili kje na Obali, morebiti v zgodnje jesenskem času, predlagam sredino septembra?K vse tole k se mente so bolj pijačke, kt pikniki Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 Bliža se 8.8.08 A je kaj interesentov? Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nature 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 Kot je videti niti ne,a ne?! Citiraj Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 7. avgust 2008 Prijavi Deli 7. avgust 2008 Očitno. Bomo že. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 Alef bi bil interesent, samo trenutno je bolje da se držim doma... Bolniška... Ne bi bilo zdravo da me zdaj kdo vidi v Kratochwilu s superco v roki... Če bo pozneje kaj, septembra recimo, potem pa... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 26. november 2008 Prijavi Deli 26. november 2008 Sem se nekaj časa trudila in nisem našla, zato piči na novo.Ko bo Marsa to prebrala in videla da sem brezupen primerek svoje vrste, naj prosim premakne v stari naslov. Smo se nekaj po tihem menili za drinko v Kratohvilu v BTCju in je šlo po vodi (druga runda), sedaj predlagam, da se odločimo kateri dan (najbolje med tednom) in pridemo na tromostovje. Blizu je veliko stojnic s čaji in kuhanim vinom, kakšen hoddog ali pica....Ogled razsvetljene Ljubljane..... Datumi v decembru. Jaz predlagam 10.12.2008 ob 19ti uri. Tole je Mitra predlagala v Čvekarijah ker ni našla original teme... Meni bi bolj odgovarjalo en teden pozneje, oz. še bolje 19. ali 20. - to je petek ali sobota.Je še kdo za? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 27. november 2008 Prijavi Deli 27. november 2008 Meni je prav.Samo mene ni, ker imam primjero v naši igrici.Saj je dni še veliko, imamo časa dovolj. En teden pred tem pa letni koncert s folklorno skupino.Predpriprav je noro veliko, zato kar veselelo določite.Se prilagajam, če bo možno pridem. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. februar 2009 Prijavi Deli 21. februar 2009 Lani ga ubistvu ni blo... Kaj pa ko bi se pa letos enkrat v daljni prihodnosti organiziral en piknik??? Vsekakor bi bilo zaželjeno organizirati še eno srečanje, po možnosti pred letom 2013.Takrat naj bi menda na Zemljo padel en asteroid, velik za pol Lune... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 21. februar 2009 Prijavi Deli 21. februar 2009 Datum se postavi in akcija. Sreda, nekje sredi junija, ko je že malo toplo.Kratohvil, terasa..... Ja pa še to.Bil je lanskoleto, samo ne piknikkkkk.Pijača, pica..... Cokie, Alef, Silki, Amis s sestro (Klančica), Onix................Nas je bilo nekaj ja. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. februar 2009 Prijavi Deli 22. februar 2009 Datum se postavi in akcija. Sreda, nekje sredi junija, ko je že malo toplo.Kratohvil, terasa..... Ja pa še to.Bil je lanskoleto, samo ne piknikkkkk.Pijača, pica..... Cokie, Alef, Silki, Amis s sestro (Klančica), Onix................Nas je bilo nekaj ja. x?x No, tudi pred junijem bi se dalo že sedet nekje zunaj... Časa je še dovolj, kako bo pa s kakšnim piknikom pa... Meni osebno bi bolj odgovarjalo tako srečanje kot lani v Kratochwilu kot pa piknik.Bomo videli... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 22. februar 2009 Prijavi Deli 22. februar 2009 Ja mi je na uho tisto kot je bilo lansko leto. Pa da se šeenkrat pohvalim.Fotka ki jo imam za profil, jo je Alef posnel, namestil.................... je iz Kratohvila.Piknik varianta.Pristna lunatiška fotka. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. februar 2009 Prijavi Deli 23. februar 2009 včasih se moram mal prestavit drugam k ne morem dolg sam na mestu sedet... In? Če bi se dobili npr. v Kratochwilu, ko ti rit enkrat ne more več mirovat na stolu, vstaneš, narediš dva kroga okrog Kratochwila in se vsedeš nazaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 23. februar 2009 Prijavi Deli 23. februar 2009 In? Če bi se dobili npr. v Kratochwilu, ko ti rit enkrat ne more več mirovat na stolu, vstaneš, narediš dva kroga okrog Kratochwila in se vsedeš nazaj... Jaz sem za. Ziher je samo to, da če bomo dolgo odlašali ne bo nič. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 23. februar 2009 Prijavi Deli 23. februar 2009 dajmo, gremo na pivo, da vidim Alefa po dolgem cajtu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. februar 2009 Prijavi Deli 23. februar 2009 dajmo, gremo na pivo, da vidim Alefa po dolgem cajtu. Saj ni velike razlike od prvič... Mogoče sem malo širši... Se strinjam da če se predolgo odlaša ni nič.Moj predlog je - prva sobota ko bo ura že na letnem času... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. februar 2009 Prijavi Deli 23. februar 2009 Saj ni velike razlike od prvič... Mogoče sem malo širši... Se strinjam da če se predolgo odlaša ni nič.Moj predlog je - prva sobota ko bo ura že na letnem času... Datum Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 prva sobota ko bo ura že na letnem času... Datum 07. 03 09 Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 jst ne morm takrat družinsko praznovanje na drugem koncu SLO Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 07. 03 09 Štamparska greška... Prva sobota po poletni uri je 4. 4. 09 Tako da je še dovolj časa za razmislek kao bo s časom in organizacijo. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 eee, takrt mam pa jst čas Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 Zaradi mene je lahko tudi petek, oziroma katerikoli dan v tednu razen nedelje. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 Štamparska greška... Prva sobota po poletni uri je 4. 4. 09 Tako da je še dovolj časa za razmislek kao bo s časom in organizacijo.Jaz pa nimma časa, takrat odfrčim do Anglije. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 Jaz pa nimma časa, takrat odfrčim do Anglije. Ta datum je samo orientacijski, dal sem ga zato ker meni sobota najbolj odgovarja.Vse je pa stvar dogovora. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 3. - 6.4. jaz ne morem, drugače sem pa prost ob večerih večino dni. Za orientacijo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 24. februar 2009 Prijavi Deli 24. februar 2009 a mamo lahko univerzalni datum? vse je stvar dogovora ... en ma cajt v pon, en v sredo, en v soboto ... and so on ... no, držim pesti, da se kaj zmenite/mo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.