Onix 3. april 2009 Prijavi Deli 3. april 2009 Sem si kar v telefonu nastavil opomnik da mi slučajno ne uide iz spomina Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 3. april 2009 Prijavi Deli 3. april 2009 Free, saj smo se tud pozneje še dostkrat zmenil in dejansko dobil..na piknikih, palačinkah, torticah... ob morju, v Celju, v Ljubljani..Mogoče je fora v tem, da je blo na začetku pač 20 ljudi, ki so ful sodelovali tle gor in ko smo se zmenili za piknik in jih je 15 prišlo, je blo to že ful ljudi..zdaj je pa tle en kup ljudi, za katere se nekak 'pričakuje', da bodo zraven in si mogoče tud želijo bit zraven.. ampak vsak datum, ki se postavi, pač ni za vsakega, sploh poleti so skoz neki pikniki in neki.. in pol, ko 5 ljudi, od katerih se 'pričakuje' da bodo prišli, reče da ne more, ponavad vse skupaj propade, ker se dobi filing, da je treba iskat drug datum/kraj/čas.. in ne pridemo nikamor, ker pol naslednjih 5 reče, da ne more dogovarjat se z množico ljudi, ki jim LNF piknik verjetn niti ni najbolj pomembna stvar na svetu (bi pa prišli, če ne bi blo nečesa drugega) je pač težko in se lahk dogovarjamo eno leto, pa ne bomo prišli do tega, da bo 50 folka se zbralo skup. tko da tele 'mini' variante so čist kul, kar se mene tiče, komur je res do tega, si bo vzel čas in prišel, komur je mal manj do tega, bo prišel, če bo lahko, ostali pa pač ne bodo. ozirat se na tiste, 'ki bi, če...' je pač brezveze... (aja... čist zabluzila datume in bla prepričana, da se v petek - danes dobimo.. jutri je nekak v planu peljat par turistov na morje, tko da.. če me ne bo, spijte še eno mini pivo zame ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 3. april 2009 Prijavi Deli 3. april 2009 To je to. ..dogovarjat se z množico ljudi, ki jim LNF piknik verjetn niti ni najbolj pomembna stvar na svetu (bi pa prišli, če ne bi blo nečesa drugega) je pač težko in se lahk dogovarjamo eno leto, pa ne bomo prišli do tega, da bo 50 folka se zbralo skup. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 4. april 2009 Prijavi Deli 4. april 2009 To je to.ampak to ni nič slabega sam tko pač je Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 4. april 2009 Prijavi Deli 4. april 2009 Za vse ki vas ni bilo, vam je lako žavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv!Malo predčasno sem morala it, bilo pa je zanimivo. Saj se bodo verjetno vsi oglasili. PS: V LJ, mate ful smotane oznake. Table kažejo levo, na cesti pa je znak kazala desno.Madona je škripal. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dancerka 4. april 2009 Prijavi Deli 4. april 2009 O, a ste že zaključili? Sm se prav spomnila na vas danes.. če bi bli kje bližje, mogoče... No, upam, da boste poročali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 "Piknik" oz. srečanje v Kratochvilu uspešno... Prisotni Marsa, Mitra s sinom, Candle, Robida, Janif, Onix in moja... ...malenkost... Marsa in Candle sta nas "iskali" pol ure, oz. sta sedeli par miz stran, predno smo se našli... Vsi ki niste mogli ali se vam ni dalo priti, bomo ponovili v bližnji prihodnosti... Število lunatikov ki jih poznam osebno se je povečalo za dva... Na poti domov naju je opral dež, doma nevihta - grmenje pa bliskanje... Takoj vse izklopil - Pc, televizijo, itd... Je nehalo grmeti pa bliskat skoraj takoj ko je bilo vse izklopljeno, pa se mi ni dalp več nazaj vklapljat... Drugače bi se javil že sinoči... Je bilo pa nekaj govora o tem da bi bilo fajn letos en pravi piknik spravit skupaj... Tam nekje v juniju... Upam da nam bo ratalo... xwizardx Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 mah, jaz se nisem prikotala do tja, da bi ti prinesla hlače. že itak sem imela bolj učni dan, vmes je bilo polno lenobe, niti na sprehod se nisem spravila, kje bi pol še lazila na 3-ko in 27-ko do BTC-ja. bi rabila eno uro do tja. z bajkom pa v 20 min. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 pa drugic ViS ja, js tud vesela, k smo se vidl oz. sem vas koncno spoznala ene (pravzaprav ste bili zame *novi* vsi razen Candle in Onixa). Prav fajn da se kdaj tud vidmo. ja cist gud bi bil kak piknik (sam kaj k se ze za drink komaj supemo dobit, ampak sej je vseen, pac se jih pa sam par najde, kdor pac zeli oz. se mu da oz. ma cajt oz. lahko) aja alef, pr vas je bil pol schtr., sej smo vidl kovinsko modro nebo pa bliskanje, no do mene pa ni prslo nic. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 aja alef, pr vas je bil pol schtr., sej smo vidl kovinsko modro nebo pa bliskanje, no do mene pa ni prslo nic. Nič posebnega, kot sem že napisal je bilo do takrat ko sem vse odštekal že konec nevihte.Samo mal dežja tam od Turjaka dalje... Ja, piknik... Lani nam ni ratalo, mogoče bo letos več sreče.Konec maja ali pa junij, pozneje ne, so potem že dopusti pa morje pa karkoli že.Bomo probali pa kar bo pa bo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 mah, jaz se nisem prikotala do tja, da bi ti prinesla hlače. že itak sem imela bolj učni dan, vmes je bilo polno lenobe, niti na sprehod se nisem spravila, kje bi pol še lazila na 3-ko in 27-ko do BTC-ja. bi rabila eno uro do tja. z bajkom pa v 20 min. Škoda, da te ni bilo Sem te pa danes videl pri Križankah (oz. nesojenem novem NUKu), ko si čakala BUS, ampak sem šel v nasprotno smer. Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 5. april 2009 Prijavi Deli 5. april 2009 Onix Sam mal za umes.Zelo mehek stisk roke imaš. Da ne izpade čudno.Prijeten, nežen........................ močan in lahek....Težko opisat, ampak si izredno prijetna oseba. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 6. april 2009 Prijavi Deli 6. april 2009 Onix Sam mal za umes.Zelo mehek stisk roke imaš. Da ne izpade čudno.Prijeten, nežen........................ močan in lahek....Težko opisat, ampak si izredno prijetna oseba. Včasih sem močneje stiskal, ampak odkar tudi sam nosim (trše) prstane, sem stisk prilagodil v "neboleče" Ni hujšega kot nekdo, ki ti močno stisne vse prstane, zraven pa te z nasmehom gleda v oči pri nas, bolj koščenih, ni prav veliko mesa na prstih, ki bi ublažilo pritisk in bolečino Glede drugega dela posta pa: Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. april 2009 Prijavi Deli 6. april 2009 O, fino da ste se mel fajn itak, saj sploh nismo dvomili mene je Marsin klic ujel na pohodu po obzidju Palmanove, od tam smo pa nadaljevali v Rovinj in potem v Novo mesto in sem pred eno uro prišla domov.. podaljšan vikend cimra ima fanta Francoza na obisku in do zadnjega nismo vedeli a bomo šli malo okolico raziskovat čez vikend ali bova midva ostala doma. pa je bilo tako fajn vreme, da je bilo za izkoristit.nič sekirat, pridem čez 1 mesec nazaj in ponovimo tole nekje na sončku, a ne? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 6. april 2009 Prijavi Deli 6. april 2009 Škoda, da te ni bilo Sem te pa danes videl pri Križankah (oz. nesojenem novem NUKu), ko si čakala BUS, ampak sem šel v nasprotno smer.mah, sploh ne vem, kaj je bilo tisti dan. dopoldne sem se menda učila, pol sem vmes kuharila, menda še kaj spala ali počivala in pol se spet par ur spravljala za knjige ... ni mi blo. še brez čikov sem bila, brez vsega ... brezveze. mah, vidla nekoga znanega tudi jaz včeraj tam, samo definitivno nisi bil ti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. april 2009 Prijavi Deli 8. april 2009 Recimo, primer - druzenje z namenom: VSAK PO SVOJO VREČO SMETI, DA OČISTIMO PACKE V NARAVI So ljudje, ki povedo, kako bi pri nas lahko bilo. In so na srečo tudi ljudje, ki pokažejo, kako se to da. Vzemite vsaj en dan v aprilu v roke prazno vrečo za smeti, nataknite si rokavice, pojdite na "delovni" sprehod in napolnite vrečo s smetmi - zaradi vas bo v naravi packa manj. Predvsem pa ne pozabite, da neprijetne stvari postanejo prijetne, če se jih lotimo s smehom in v dobri družbi. Povabite prijatelje in skupaj očistite sprehajalno pot, bližnji gozd, del rečnega brega, del soseske, mestno četrt... http://web.vecer.com/portali/2008/packa/slike/packa-logo1.gif http://ris.vecer.com/RISStorage1/links/01/37/95/47/01379547-300.jpgSeznam divjih odlagalisc po Sloveniji >> Kako organizirati svojo delovno skupino? Vsa zadeva je izjemno preprosta: narediš spisek vseh ljudi, za katere misliš, da bi se ti lahko pri akciji pridružili jih pokličeš ali kako drugače obvestiš in seznaniš z akcijo vsakdo izmed obveščenih lahko povabi še svoje prijatelje, znance, župana, krajane, vaščane in druge, ki lahko pomagajo. določiš dan, lokacijo in uro srečanja vpišeš informacijo na forum, da se lahko pridružijo še drugi >>poskrbiš, da vsak prinese svojo veliko črno vrečo za smeti, lahko tudi več, po možnosti kakšne rokavice poskrbiš, da bo nekdo izmed vas imel fotoaparat posnamite stanje lokacije PRED začetkom pobiranja pobirate smeti, se ob tem prijetno družite in zabavate, fotografirate posnamite stanje lokacije PO pobiranju se fotografirate ob vrečah še sami vreče lepo zaprite in zložite k najbližjim zabojnikom v nekaj dneh skupaj izberite 3 najboljše fotografije, ter sestavite opis in vtise z akcije si čestitate za opravljeno delo, uživate v očiščeni lokaciji se odločite, da boste akcijo ponovili večkrat letno http://www.vecer.com/7d/zanaravo/http://www.danzemlje.si/ Ce je kdo za, naj napise sem; da organiziramo akcijo.Jaz lahko organiziram kje v ljubljani oz. okolici. Kdo je za? ma ste zblazneli ali kaj? A zdej MORA BIT še nek namen, da se človk dobi ob šalci kafeta ali pira?V času bombardiranj nabirk, dobrih namenov, zbiranja takega i onakega, MORA bit še en specialen namen al kaj?Nehimo slepomišit; kdor misli pridt (evo, ima NAMEN pridt ), nej pride, ostali pa drugič Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 8. april 2009 Prijavi Deli 8. april 2009 Recimo:Packe so povsod ob poti ki je narisana na zemljevidu:http://web.vecer.com/portali/2008/packa/slike_packe/2009/01/08/2101411937783236/slika.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 16. julij 2009 Prijavi Deli 16. julij 2009 Pijačka v Kratohvilu bo.Kmal. Še datum uskladimo pol se gremo pa zares. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 5. avgust 2009 Prijavi Deli 5. avgust 2009 Pijačka v Kratohvilu??????????????' Predlagam naslednjo sredo.Pride 12.8.2009 ob 19ih Pujsita bo tudi, če se vse izzide Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. avgust 2009 Prijavi Deli 5. avgust 2009 Za Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 5. avgust 2009 Prijavi Deli 5. avgust 2009 jst pa pridem sem zmeraj, če se kaj dogaja, pri luni v biku, ni da bi človek zanemaril tak večer Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. avgust 2009 Prijavi Deli 5. avgust 2009 za Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 5. avgust 2009 Prijavi Deli 5. avgust 2009 Se oglasim. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 6. avgust 2009 Prijavi Deli 6. avgust 2009 Fenomenalno Še Marso spomnim Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. avgust 2009 Prijavi Deli 6. avgust 2009 Proti!!!! ne pridempa glih insekticid za tvoj kurčitis sem zamešala a dej no, prid zaenkrat so še vsem moje žavbe pomagale Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.