Skoči na vsebino

piknikkkkkk!

cigancica

Recommended Posts

Sem si kar v telefonu nastavil opomnik xrolleyesx da mi slučajno ne uide iz spomina :inocent:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 975
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

Free, saj smo se tud pozneje še dostkrat zmenil in dejansko dobil..na piknikih, palačinkah, torticah... ob morju, v Celju, v Ljubljani..

Mogoče je fora v tem, da je blo na začetku pač 20 ljudi, ki so ful sodelovali tle gor in ko smo se zmenili za piknik in jih je 15 prišlo, je blo to že ful ljudi..

zdaj je pa tle en kup ljudi, za katere se nekak 'pričakuje', da bodo zraven in si mogoče tud želijo bit zraven.. ampak vsak datum, ki se postavi, pač ni za vsakega, sploh poleti so skoz neki pikniki in neki.. in pol, ko 5 ljudi, od katerih se 'pričakuje' da bodo prišli, reče da ne more, ponavad vse skupaj propade, ker se dobi filing, da je treba iskat drug datum/kraj/čas.. in ne pridemo nikamor, ker pol naslednjih 5 reče, da ne more x:o)x

dogovarjat se z množico ljudi, ki jim LNF piknik verjetn niti ni najbolj pomembna stvar na svetu (bi pa prišli, če ne bi blo nečesa drugega) je pač težko in se lahk dogovarjamo eno leto, pa ne bomo prišli do tega, da bo 50 folka se zbralo skup.

tko da tele 'mini' variante so čist kul, kar se mene tiče, komur je res do tega, si bo vzel čas in prišel, komur je mal manj do tega, bo prišel, če bo lahko, ostali pa pač ne bodo. ozirat se na tiste, 'ki bi, če...' je pač brezveze...

(aja... x:o)x čist zabluzila datume in bla prepričana, da se v petek - danes dobimo.. jutri je nekak v planu peljat par turistov na morje, tko da.. če me ne bo, spijte še eno mini pivo zame x:Ix )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

To je to.

..

dogovarjat se z množico ljudi, ki jim LNF piknik verjetn niti ni najbolj pomembna stvar na svetu (bi pa prišli, če ne bi blo nečesa drugega) je pač težko in se lahk dogovarjamo eno leto, pa ne bomo prišli do tega, da bo 50 folka se zbralo skup.

Za vse ki vas ni bilo, vam je lako žavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv!

Malo predčasno sem morala it, bilo pa je zanimivo.

Saj se bodo verjetno vsi oglasili.

PS: V LJ, mate ful smotane oznake. Table kažejo levo, na cesti pa je znak kazala desno.

Madona je škripal.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

x:Dx

"Piknik" oz. srečanje v Kratochvilu uspešno... :palec: x:px

Prisotni Marsa, Mitra s sinom, Candle, Robida, Janif, Onix in moja... x:Dx :inocent: ...malenkost... :vio:

Marsa in Candle sta nas "iskali" pol ure, oz. sta sedeli par miz stran, predno smo se našli... x8Dx

Vsi ki niste mogli ali se vam ni dalo priti, bomo ponovili v bližnji prihodnosti... xwizardx

Število lunatikov ki jih poznam osebno se je povečalo za dva... :palec:

Na poti domov naju je opral dež, doma nevihta - grmenje pa bliskanje... :wOOt:

Takoj vse izklopil - Pc, televizijo, itd... :o|o:

Je nehalo grmeti pa bliskat skoraj takoj ko je bilo vse izklopljeno, pa se mi ni dalp več nazaj vklapljat... :inocent:

Drugače bi se javil že sinoči... :o|o:

Je bilo pa nekaj govora o tem da bi bilo fajn letos en pravi piknik spravit skupaj... x:px

Tam nekje v juniju... x?x

Upam da nam bo ratalo... :detelca: xcrossfingx xwizardx xwizardx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Guest VilaSonca
mah, jaz se nisem prikotala do tja, da bi ti prinesla hlače. že itak sem imela bolj učni dan, vmes je bilo polno lenobe, niti na sprehod se nisem spravila, kje bi pol še lazila na 3-ko in 27-ko do BTC-ja. :o|o: bi rabila eno uro do tja. z bajkom pa v 20 min. x:o)x

pa drugic ViS :palec: xDDx

ja, js tud vesela, k smo se vidl oz. sem vas koncno spoznala ene (pravzaprav ste bili zame *novi* vsi razen Candle in Onixa). :palec:

Prav fajn da se kdaj tud vidmo. x8Dx

ja cist gud bi bil kak piknik (sam kaj k se ze za drink komaj supemo dobit, ampak sej je vseen, pac se jih pa sam par najde, kdor pac zeli oz. se mu da oz. ma cajt oz. lahko)

aja alef, pr vas je bil pol schtr., sej smo vidl kovinsko modro nebo pa bliskanje, no do mene pa ni prslo nic.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

aja alef, pr vas je bil pol schtr., sej smo vidl kovinsko modro nebo pa bliskanje, no do mene pa ni prslo nic.

x:Dx xrolleyesx

Nič posebnega, kot sem že napisal je bilo do takrat ko sem vse odštekal že konec nevihte.

Samo mal dežja tam od Turjaka dalje... x8Dx

Ja, piknik... xrolleyesx

Lani nam ni ratalo, mogoče bo letos več sreče.

Konec maja ali pa junij, pozneje ne, so potem že dopusti pa morje pa karkoli že.

Bomo probali pa kar bo pa bo... xwizardx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

mah, jaz se nisem prikotala do tja, da bi ti prinesla hlače. že itak sem imela bolj učni dan, vmes je bilo polno lenobe, niti na sprehod se nisem spravila, kje bi pol še lazila na 3-ko in 27-ko do BTC-ja. :o|o: bi rabila eno uro do tja. z bajkom pa v 20 min. x:o)x

Škoda, da te ni bilo :sori:

Sem te pa danes videl pri Križankah (oz. nesojenem novem NUKu), ko si čakala BUS, ampak sem šel v nasprotno smer.

Nejc Zaplotnik

Onix

Sam mal za umes.

Zelo mehek stisk roke imaš.

Da ne izpade čudno.

Prijeten, nežen........................ močan in lahek....

Težko opisat, ampak si izredno prijetna oseba.

Onix

Sam mal za umes.

Zelo mehek stisk roke imaš.

Da ne izpade čudno.

Prijeten, nežen........................ močan in lahek....

Težko opisat, ampak si izredno prijetna oseba.

Včasih sem močneje stiskal, ampak odkar tudi sam nosim (trše) prstane, sem stisk prilagodil v "neboleče" :inocent:

Ni hujšega kot nekdo, ki ti močno stisne vse prstane, zraven pa te z nasmehom gleda v oči xrolleyesx pri nas, bolj koščenih, ni prav veliko mesa na prstih, ki bi ublažilo pritisk in bolečino xnckrivx

Glede drugega dela posta pa: x:Ix x:Ix x:Ix

Nejc Zaplotnik

O, fino da ste se mel fajn :) itak, saj sploh nismo dvomili x;)x

mene je Marsin klic ujel na pohodu po obzidju Palmanove, od tam smo pa nadaljevali v Rovinj in potem v Novo mesto in sem pred eno uro prišla domov.. podaljšan vikend x8Dx

cimra ima fanta Francoza na obisku in do zadnjega nismo vedeli a bomo šli malo okolico raziskovat čez vikend ali bova midva ostala doma. pa je bilo tako fajn vreme, da je bilo za izkoristit.

nič sekirat, pridem čez 1 mesec nazaj in ponovimo tole nekje na sončku, a ne? x:px

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Guest VilaSonca
Škoda, da te ni bilo :sori:

Sem te pa danes videl pri Križankah (oz. nesojenem novem NUKu), ko si čakala BUS, ampak sem šel v nasprotno smer.

mah, sploh ne vem, kaj je bilo tisti dan. dopoldne sem se menda učila, pol sem vmes kuharila, menda še kaj spala ali počivala in pol se spet par ur spravljala za knjige ... ni mi blo. še brez čikov sem bila, brez vsega ... brezveze.

mah, vidla nekoga znanega tudi jaz včeraj tam, samo definitivno nisi bil ti. x:Dx

Recimo, primer - druzenje z namenom:

VSAK PO SVOJO VREČO SMETI, DA OČISTIMO PACKE V NARAVI

So ljudje, ki povedo, kako bi pri nas lahko bilo. In so na srečo tudi ljudje, ki pokažejo, kako se to da. Vzemite vsaj en dan v aprilu v roke prazno vrečo za smeti, nataknite si rokavice, pojdite na "delovni" sprehod in napolnite vrečo s smetmi - zaradi vas bo v naravi packa manj.

Predvsem pa ne pozabite, da neprijetne stvari postanejo prijetne, če se jih lotimo s smehom in v dobri družbi. Povabite prijatelje in skupaj očistite sprehajalno pot, bližnji gozd, del rečnega brega, del soseske, mestno četrt...

http://web.vecer.com/portali/2008/packa/slike/packa-logo1.gif
http://ris.vecer.com/RISStorage1/links/01/37/95/47/01379547-300.jpg

Kako organizirati svojo delovno skupino?

Vsa zadeva je izjemno preprosta:
  • narediš spisek vseh ljudi, za katere misliš, da bi se ti lahko pri akciji pridružili

• jih pokličeš ali kako drugače obvestiš in seznaniš z akcijo

• vsakdo izmed obveščenih lahko povabi še svoje prijatelje, znance, župana, krajane, vaščane in druge, ki lahko pomagajo.

• določiš dan, lokacijo in uro srečanja

• poskrbiš, da vsak prinese svojo veliko črno vrečo za smeti, lahko tudi več, po možnosti kakšne rokavice

• poskrbiš, da bo nekdo izmed vas imel fotoaparat

• posnamite stanje lokacije PRED začetkom pobiranja

• pobirate smeti, se ob tem prijetno družite in zabavate, fotografirate

• posnamite stanje lokacije PO pobiranju

• se fotografirate ob vrečah še sami
    :)

• vreče lepo zaprite in zložite k najbližjim zabojnikom

• v nekaj dneh skupaj izberite 3 najboljše fotografije, ter sestavite opis in vtise z akcije

• si čestitate za opravljeno delo, uživate v očiščeni lokaciji

• se odločite, da boste akcijo ponovili večkrat letno
    :)

Ce je kdo za, naj napise sem; da organiziramo akcijo.

Jaz lahko organiziram kje v ljubljani oz. okolici. Kdo je za?

ma ste zblazneli ali kaj? xrolleyesx

A zdej MORA BIT še nek namen, da se človk dobi ob šalci kafeta ali pira?

V času bombardiranj nabirk, dobrih namenov, zbiranja takega i onakega, MORA bit še en specialen namen al kaj?

Nehimo slepomišit; kdor misli pridt (evo, ima NAMEN pridt x:px ), nej pride, ostali pa drugič x^x

• 3 months later...
  • 3 weeks later...

Pijačka v Kratohvilu??????????????'

Predlagam naslednjo sredo.

Pride 12.8.2009 ob 19ih

Pujsita bo tudi, če se vse izzide

Za :palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Proti!!!! ne pridem

pa glih insekticid za tvoj kurčitis sem zamešala :C:

a dej no, prid x:px zaenkrat so še vsem moje žavbe pomagale x^x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...