santos 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Itak! darmar. aja sem postekala zakaj sele 26. maj. da bo aliana vmes lohk shujsala pa to. pa gube si zgladila. x:Dx jasn da je treba vec kot en mesec cajta si vzet, ves kaksne tezke psiholoske in fizicne predpriprave morjo bit za takle. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Za vse babe, ki ste se zapičile v debelost Hec je bil, madona Potem pa kar ene debate, o tem, kako se ima kdo rad...ah ja. Sem potem preskakovala poste... Cookie, ja sem oddana. Men je bilo vedno glavno, kaj jaz mislim o men Mojemu sem itak najlepša To nima veze... KDAJ JE? 26. maja. KJE????? Jaz bom sam rekla: never say never....bomo videli Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 ojla, po dolgem času mal pogledam kle gor in vidim, da bo piknik - nice za kakšen plac v okolici Bleda se lohk jst pozanimam. vem za enega, kjer dobiš še dve kučici v kompletu (+balin plac), kar je dobr, če bi slučajn začel kej dol letet - je pa 5km iz Bleda proti Bohinju. alternativ je malo morje v našem koncu, npr. Završnica (od Lesc mal naprej), Ribno (pri Bledu), Šobec, Poljane, Mežakla, Mojstrana... plac res ne bi smel bit problem... no, če je želja, lohk do jutr mal pokličem, pa do nedelje mal pofotkam. eni so za najet, eni pa free, po načelu kdor prvi pride... Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Mihael...te popolnoma podprem.Meni je v Završnici ful dobr, ja...sam no tudi proti Bohinju bi bilo nice... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 spet bo 10 strani blablabla Evo, datum vam dam: 26.maj 2007 (luna v tehtnici, sonce in merkur pa v dvojčkih, a bo tko dost čvekasto ) plac pa en drug najde, jaz nimam pojma. Levinja v akciji , men se zdi ta dan čist kul Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Mene mal ma, da bi pišla Po drugi strani pa ne vem če čem pustit cyber life v ReaLlife Sem full firbčna, pa vem da bi blo fino, pa fajn ljudje, pa zanimivo.................. samo neki cincam Če si upaš s padalom letat, boš pa ja tud na piknik upala... slis se kul, 26. maj. sam to je cez vec kot en mesec!sej sploh ne vemo, ce bomo se zivi! Pa kaj? Saj to še za pet minut naprej ne moreš vedet... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Če si upaš s padalom letat, boš pa ja tud na piknik upala... Ni vprašanje, če si upam itak da Nisem prapričana če hočem Vidim pa, da se neki za gorensk konec menmo , potem je že večja verjetnost, da se prikažem . Al pa pridem ''naključno'' mimo, pa vas pračekiram spet bo 10 strani blablabla Evo, datum vam dam: 26.maj 2007 (luna v tehtnici, sonce in merkur pa v dvojčkih, a bo tko dost čvekasto ) I Like It Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 ojla, po dolgem času mal pogledam kle gor in vidim, da bo piknik - nice za kakšen plac v okolici Bleda se lohk jst pozanimam. vem za enega, kjer dobiš še dve kučici v kompletu (+balin plac), kar je dobr, če bi slučajn začel kej dol letet - je pa 5km iz Bleda proti Bohinju. alternativ je malo morje v našem koncu, npr. Završnica (od Lesc mal naprej), Ribno (pri Bledu), Šobec, Poljane, Mežakla, Mojstrana... plac res ne bi smel bit problem... no, če je želja, lohk do jutr mal pokličem, pa do nedelje mal pofotkam. eni so za najet, eni pa free, po načelu kdor prvi pride... Morda še srečam kje kakega Seal-a ?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 piknik nevem pa kakšni zgledajo lnf pikniki ...lahko pa kdo iz stare garde opise Orgije pa hektolitri pira,pa odojk se roštilja....tko u izi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Ka lahko pridejo tud taki , ki vas redno berejo, samo redko komentirajo, ker ste mal prehitri zame (bi ponavad komentirala za tri strani nazaj) ?? Imam še bolj malo gub in srednje kil, če je to kriterij Lp, Kuky Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Ka lahko pridejo tud taki , ki vas redno berejo, samo redko komentirajo, ker ste mal prehitri zame (bi ponavad komentirala za tri strani nazaj) ?? Imam še bolj malo gub in srednje kil, če je to kriterij Lp, KukyBrez najmanjšega problema Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 COOKIE A TI PRIDEŠ!??!? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Ni vprašanje, če si upam itak da Nisem prapričana če hočem Vidim pa, da se neki za gorensk konec menmo , potem je že večja verjetnost, da se prikažem . Al pa pridem ''naključno'' mimo, pa vas pračekiram I Like It Pa potrudi se... Če že pridem bi rad kakšnega Gorenjca oz. Gorenjko tam videl... Me mal domotožje daje... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Kaj je zdaj?Bo ali ne bo? Datum je določen, zdaj pa vsi utihnili... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Kvaje as čist not Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Veš da... Samo nekam slabo kaže da bo kaj iz tega... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Kva pa veš.Ene parktrat so že mel.Treba sej zment. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Da ne bom jaz prej v penziji... Potem pa nobenga cajte ne bo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Da ne bom jaz prej v penziji... Potem pa nobenga cajte ne bo... Ja itak.Penzjonerji so dan danes tolk obremnjeni da res nimajo cajta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 info o najemu piknik plejsev mi ni uspel pridobit čez vikend, pofotkal sem pa že. no, bom vse skp postal v sredo/četrtek, ko se vrnem z Londona Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 Al pa pridem ''naključno'' mimo, pa vas pračekiram I Like It In misliš da te ne bi prepoznali Še posebno, če boš v družbi svoje zverinice in v majici brez rokavov maskirana in neprepoznavna Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 COOKIE A TI PRIDEŠ!??!? Če sprašuješ mene pol je odg. zaenkrat JA. Kolk časa me bo odg. držal, pa ne vem sej prawm, odvisno od faze v kateri bom (čist možno da se program pr men nahitro na "asocialnovanzemaljski" obrne), sam men je date 26/5 zaenkrat čist ql. Pa upam, da se s 5rco prpelem, ni bejba hotla še nič povedat a me misli s sabo prpelat (in odpelat) al ne info o najemu piknik plejsev mi ni uspel pridobit čez vikend, pofotkal sem pa že. no, bom vse skp postal v sredo/četrtek, ko se vrnem z LondonaČe citiram priljubljeno Osenarco: Draaaaaaaaagi mooooooooooji, glih v sredo in četrtek mene v službi ne bo (in s tem ne na netu), pravzaprav me ne bo tja do 7/5, tko da boste moral glasovat brez mene (like U care )tko da...zaupam Mihaelovemu in vašemu izboru men je zaenkrat vse ql (in dokaj ravno tudi; pa šele pondelk je in ura tut ne tko pozna) kaj šele bo En aplavz prosm... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 a se še nč niste zmenli pa kaj zaj, a bo kdo s štajerskega konca, dab mene nosečko v šentrupertu naložu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Če sprašuješ mene pol je odg. zaenkrat JA. Kolk časa me bo odg. držal, pa ne vem sej prawm, odvisno od faze v kateri bom (čist možno da se program pr men nahitro na "asocialnovanzemaljski" obrne), sam men je date 26/5 zaenkrat čist ql. Pa upam, da se s 5rco prpelem, ni bejba hotla še nič povedat a me misli s sabo prpelat (in odpelat) al ne Če citiram priljubljeno Osenarco: Draaaaaaaaagi mooooooooooji, glih v sredo in četrtek mene v službi ne bo (in s tem ne na netu), pravzaprav me ne bo tja do 7/5, tko da boste moral glasovat brez mene (like U care )tko da...zaupam Mihaelovemu in vašemu izboru men je zaenkrat vse ql (in dokaj ravno tudi; pa šele pondelk je in ura tut ne tko pozna) kaj šele bo En aplavz prosm... ja ja, če bom 100% prišla potem greš lahko 100% z mano in res upam da bo to sobota in da ne bom dobila slučajno do takrat kake take službe, da bom mogla za vikende kaj delat zaenkrat niti ne iščem v tej smeri ampak nikoli se ne ve Sicer velja Jst sem pa Cashy-ju vseeno naročila naj povpraša za Bled še enkrat, čist za vsak slučaj če ne pade kaka druga fiksna ponudba, ampak mi ni še nič sporočil. Sicer, a je že kak nov plac v "nominaciji" Aja pa nekdo je neki o mrcinah govoril moja bi znala zraven prit, razen če ne bo full drugih psov, ker je mal tečna če kdo vanjo skače mački je pa ne zanimajo kej dosti, tko da Aliana --- kumot pripelješ Tristana Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 uuuuuuu, piknik pa še fajn datum (zaenkrat ) ... se vid, da je Alianca datum določila pridem, če ne pride slučajno kej vmes Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.