Skoči na vsebino

piknikkkkkk!

cigancica

Recommended Posts

x:Dx ja ja, če bom 100% prišla potem greš lahko 100% z mano x:Dx in res upam da bo ...

super, pol mam prevoz (skor) zagarantiran x8Dx

mene štirnožni pesjani ne motjo, itaq bom mela svojo na počitnicah in je ne bom mela s sabo x:)x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 975
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Posted Images

super, pol mam prevoz (skor) zagarantiran x8Dx

mene štirnožni pesjani ne motjo, itaq bom mela svojo na počitnicah in je ne bom mela s sabo x:)x

x:Dx men pa je dogi styl enkraten... x:o)x x:px

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

mislim da na pikniku tole ne bo glih sila pomembn podatek x:px x;)x

:vragec: Če ti praviš... x:px x:Dx

hm, nikol se ne ve :vragec: :inocent:

x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

OK, če koga zanima, sem šla teh par strani nazaj še enkrat prebrat in izpisat kaj smo do sedaj "ugotovili" x:px in bi predlagala, če mogoče te podatke podkrepimo z dodatnimi predlogi v prihodnjih dneh ter se potem odločimo koliko nas je ZA/PROTI določenim predlogom x:)x a bo tako ok?

Torej ---

DATUM (če je še kak predlog morda z besedno na dan)

26. maj 2007

KRAJ (predlagani kraji + predlagajte še kaj novega; pripišite če se lahko tam roštilja oz. je gostilna kjer lahko naročimo jedi / je tam kak prostor za športne aktivnosti itd...)

Predlagala Contesa (predlansko leto organiziral SStane)

- Obala / Gostilna pri Ribiču ??

Predlagala Nordika

- Brunarica nad Viševnikom (http://www.zaplana.net/Izleti/Visevnik - upam da je to to)

Predlagal Mihael

- Završnica (od Lesc mal naprej)

- Ribno (pri Bledu)

- Šobec, Poljane, Mežakla, Mojstrana

Lanskoletni plac

- Bled (piknik plac ob vodi, walleyball, balinček...)

Predlagala Cigančica

- Soča (Tolmin, Sotočje)

UDELEŽBA (tisti, ki ste vsaj 90% DA PRIDETE še enkrat potrdite da se kljukica naredi + pripišite ali ste vegi ali vsejedi x:px da znamo potem računati naprej tut glede hrane)

Valkira - sporočiti po OS-u kaj smo se dogovorili ?

Cigančica ?

Cookie ?

Antigona ?

Todika - če jo kdo pobere na poti ?

Jeternica ?

Audente ?

Alef ?

Indigo ?

Onix ?

Nordika ?

mačona ?

Aliana - pride če bo v Slo ?

Marsa ?

lia ?

free ?

Mick & Conti ?

lenka1975 ?

Santos ?

ScorpioGirl ?

----

Nekaj podatkov od lanskoletnega piknika za tiste, ki jih ni bilo x!x bili smo zunaj na enem piknik placu na Bledu (zrihtal Cashy) ... tam je bil že postavljen roštiljček tako da smo se predhodno dobili pri Mercatorju v Šiški in nakupili vso potrebno hrano ter se potem skupaj odpravili proti Bledu. Main chef of kitchen za zelenjavo, bedrca in čevape je bila Pika Pikica x:Dx ostali smo bolj pripravljali solatke itd... je bilo za vegije in mesojedce dovolj vsega :palec:

Glede pijače se ne spomnim, smo verjetno vzeli v Mercatorju tudi... večino drugih potrebščin je prinesel Cashy od doma.

Glede na to da padajo predlogi še za druge kraje, bi bilo najboljše če se najprej zmenimo ali bi bila piknik varianta v tem smislu da sami nabavimo oz. pečemo oz. prinesemo pripravljeno tja / ali bi bili v kaki restavraciji oz. brunarici na vrtu ter naročili hrano x?x

Kdor da predlog za prostor naj zraven še dopiše če je dovolj prostora za izvajanje kakih športnih aktivnost xDDx pa če je kaka vodica zraven za oprat posodo itd... po možnosti še kje točno se kraj nahaja da si vsi preračunamo oddaljenost od svojih domov :vio:

AJA PA PROSIM, VSI NAPIŠITE KAJ JE VAM NAJLJUBŠA VARIANTA --- NOBENIH "MENI JE VSEENO" x:Dx ker meni je vseeno ne bo ničesar izbral, potem lahko neodločeno čvekamo naprej še 2 meseca x:px

x:o)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

U, punca se resno lotila :palec: x8Dx

no, jaz pridem, bom v SLO, ker nimam druge izbire x:o)x

kam: ampak men je res čist vseen xnckrivx

se mi pa fajn zdi ta varianta, da kupimo vse potrebno na licu mesta, da ni potrebno ful naprej planirat pa računat kolk ljudi bo prišlo in kolk ne...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

men je tud vsen kam x:Dx :inocent: sam zmente se, tisti pač k mate možnost rezervirat placke pa to x:)x

pridem pa, če me kdo naloži spotoma xnckrivx ker mi je res u iber prevč čez celo slo se takale vozit.......razn če tule kle kdo organizira ( :att: SSTANE !!) x:Dx pol pa pridem sama 100 % x^x x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

meni lezhi tolmin zaradi reke zravn.

grem najbrzh zdej za 1.maj...pa bom videla kako je s placem.....

ce je pa kdo iz tolmina in bolj pozna ,naj hitro pove kje pa kaj.

s hrano je pa po moje najbolje ,da vsak neki prinese....kar sam je pa se kej za ostale.

sem ziher ,da noben ne bo lacen.

tolmin se mi zdi cool ,ker se da v sotoru prespat....vsaj ponavadi se je dalo....upam ,da je se tko.

ce boste pa ostali za kak drug plac v vecini se tudi strinjam.

navijam za tolmin

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

no tole okol hrane....po moje je najboljš da se tam v bližini kje nabavi kar se rabi, se da keš skp in se gre v nabavo.....ker da jaz recimo iz mozirja v tolmin vlačim en meso al paradajz :eek: :sick: bomo bolj lačni x:Dx lani na bledu smo to varianto užgali pa se je čist fajn obnesla, pa sigurno se nabavi res tist kar vsem paše, ne da je enih stvari pol ful, enih pa sploh ne.....pa oni k je za bučke zadolžen recimo, se zgodi da ne more pridt in smo brez x;)x

Bora

OK, če koga zanima, sem šla teh par strani nazaj še enkrat prebrat in izpisat kaj smo do sedaj "ugotovili" x:px in bi predlagala, če mogoče te podatke podkrepimo z dodatnimi predlogi v prihodnjih dneh ter se potem odločimo koliko nas je ZA/PROTI določenim predlogom x:)x a bo tako ok?

Torej ---

DATUM (če je še kak predlog morda z besedno na dan)

26. maj 2007

x:Dx x:Dx x:o)x :palec:

Vendar se je nekdo spomnil tud letnico napisat... x:o)x

5rca... :palec:

Alef pride. x:px

Da pa ne bo "men je vseeno varianta" (čeprav mi je v bistvu res vseeno) x:o)x

En predlog - ena gostilna v Kresniških Poljanah - to je proti Litiji.

Imajo oz. so imeli piknik plac ko sem bil nazadnje tam.

Pa še ena gostila mal ven iz Zaloga - Pecelj ali Pri Peclju se imenuje.

Tudi ima piknik plac pa igrišče za odbojko.

Kar se hrane tiče jem vse.

Fuzbala ne igram, sploh nič kar se igra z žogo.

Lahko me pa postavite za roštilj... x:px x^x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

sm se hotla že na zadnje dve postavit, k sm vidla GOSTILNA x:o)x pol sm pa prebrala še piknik plac x:Dx x;)x sam vseen bi bil bolš sam piknik plac, brez gostilne :inocent: :OoO:

Bora

plejs A

5km iz Bleda proti Bohinju (ni problem najdt)

cena: zadnjič je bilo 12 tisočakov

bistvena prednost: žar je že poinštaliran

ostalo: ob Savi Bohinjki, balin plac, streha, kučica....

http://www.obzorje.net/images/bled-1.JPG

http://www.obzorje.net/images/bled-2.JPG

http://www.obzorje.net/images/bled-3.JPG

http://www.obzorje.net/images/bled-4.JPG

Plejs B

cena: zadnjič je bilo 6 tisočakov prek VIP

slabih 10km od Lescah pri Bledu (proti Jesenicam) - Završnica

ob vodnem zajetju, fuzbal plac, načeloma je ta plejs lepši, klopi dostavijo

ni pa žara in kučice

http://www.obzorje.net/images/zavrsnica-1.JPG

http://www.obzorje.net/images/zavrsnica-2.JPG

http://www.obzorje.net/images/zavrsnica-3.JPG

jst sm bolj za Plejs A - je med drugim tudi bolj private kot Završnica

šotorjenje ni problem na na enem ne na drugem plejsu - so I was told

sem pa seveda tudi navdušen za Tolmin

oz. itak mi niti ni bistveno kje bomo

no sporočte mi, če bi bil kateri od teh dveh placov interesanten, da (čimprej) rezerviram termin

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

sm se hotla že na zadnje dve postavit, k sm vidla GOSTILNA x:o)x pol sm pa prebrala še piknik plac x:Dx x;)x sam vseen bi bil bolš sam piknik plac, brez gostilne :inocent: :OoO:

E, j*** ga, samo to dvoje poznam tu okoli Ljubljane... x:Dx x:o)x

Po Gorenjskem mal več, samo večinoma v hribih.

Javorniški Rovt na primer... x?x x:Dx

Drugače pa oba placa od nadangela x:px x:px x:px :palec: :palec: :onfire: :onfire:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,

Guest sstane
Valkira - sporočiti po OS-u kaj smo se dogovorili ?

Cigančica ?

Cookie ?

Antigona ?

Todika - če jo kdo pobere na poti ?

Jeternica ?

Audente ?

Alef ?

Indigo ?

Onix ?

Nordika ?

mačona ?

Aliana - pride če bo v Slo ?

Marsa ?

lia ?

free ?

Mick & Conti ?

lenka1975 ?

Santos ?

ScorpioGirl ?

----

:O:

Ena pripomba na oba placa ki jih je predlagal Mihael... x:Dx

Oba sta super, samo za vikend je promet proti Gorenjski, sploh pa proti Bohinju katastrofa... :wOOt: :cry: xrolleyesx x:Dx

Men je pa plac B bolj všeč x:)x . Čeprav bi blo fajn, da smo lohk bolj ''privat'', ker če je kle kot kakšen Mostec ob vikendih, potem nisem za. Aja, ob tem javljam da je plac pod Viševnikom tudi precej obljuden in ljudje skoz hodijo mimo in zato za kakšen konkreten party, ni preveč primeren x:Ix xDDx . Jst sem načeloma še vedno ZA, da pridem...........in sem vsejed xDDx :palec:
Support bacteria, they're the only culture some people have!

Men je pa plac B bolj všeč x:)x . Čeprav bi blo fajn, da smo lohk bolj ''privat'', ker če je kle kot kakšen Mostec ob vikendih, potem nisem za. Aja, ob tem javljam da je plac pod Viševnikom tudi precej obljuden in ljudje skoz hodijo mimo in zato za kakšen konkreten party, ni preveč primeren x:Ix xDDx . Jst sem načeloma še vedno ZA, da pridem...........in sem vsejed xDDx :palec:

Enako... :palec:

Men je... :wOOt: :wOOt: :vragec: :xx!: ...če je okoli še kakšnih deset piknikov... xrolleyesx

Pa vsak s svojo muzko... :bomb: x:o)x

no, moj kontakt za piknik plac je v Braziliji, tako, da sem šele včeraj zvedel, kdo namesto njega sedaj vodi evidenco najema

tega piknik placa. Včeraj sem ga klical, je rekel, da bo povprašal ostale v športnem društvu, če se strinjajo, da nam dajo v najem ta plac.

Če izvem, da je na voljo, je najbolje, da takoj rečem, ali rezerviram ali ne, tako, da se bo treba hitro opredeliti, da, če je na voljo, da ga vzamem. Kakega zmišljevanja, ja ali ne, ali, da se pove čez nekaj dni itd., ne marajo ravno kaj preveč, ker s tem odjedamo možnost drugim prosilcem za piknike, ki bi ga zihr rezervirali, pa so zaprosili za nami...

Tako, da prosim, da poveste, če bo na voljo, ali naj ga rezerviram, in da smo tam, ali ne...

Pa še dve slikci prilagam, da se bo vedelo približno, kako izgleda, za tiste, ki niso bili na pikniku lansko leto...

Sicer je meni vseeno tudi, če je piknik kje drugje, samo to je treba povedat že takrat, ko mi tisti kontakt pove, če je plac še prost za ta termin, da ga ne vzamem, ker smo pač našli plac drugje..

aja, na tem placu je v hiški tudi plinski žar, glasbeni stolp, tako, da se samo cedeje prinese, elektrika je na agregatski pogon, je tudi wc na štrbunk x:o)x, tuš kabina, gugalnica...

v splošnem OK plac

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...