free 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 ja in?mislm, kaj bi rad povedal sploh? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 ma meni je itak ta Bled plac dbestičen sploh, lansko leto mi je blo super pa čeprav so tisti pred nami mal potegnili full je blo placa za vse, za izležavat na sončku ali v senci, gugalnice, beachvolley, tisti žar je bil že pripravljen, muziko smo lahko imeli sej pravim meni je blo super in letos tut navijam za to Mi je pa kul tudi drugod, tako da ostali forumaši, ki se nameravate piknika udeležit, kar z besedo na dan Tiste dva placa od Mihaela morm rečt da tut zlo fajn zgledata, če bi morala izbrati, bi izbrala varianto A! Aja pa komentar za Tolmin; načeloma obožujem tisti del Slovenije in bi bila takoj za, res pa da je mal preveč odročen in da bi bilo treba kar zgodaj nazaj, ponoči jst namreč ravno daleč nebi še vozila za prespat pa dvomim, da bi bili vsi za. Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 ja in?mislm, kaj bi rad povedal sploh?Da si že ene petkrat falil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 tut sou nism! oz. ce tolk tezis kt na forumu, bol itak da meni Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 tut sou nism! Kaj ti pomeni ta sou Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Če slučajno ne pride kej vmes pridem fajn se mi zdi Cashyjeva varianta Tolmin je marsikomu res od rok, drugač pa od Mihija pa A, če bote zbral kaj od tega Free, letos pa le prid aja, za jest se mi pa tud zdi najboljš, da se tam zbere keš pa kupi, da ne bo česa preveč, premalo ... Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 mene ne bo, ker pač tisti vikend delam....tak, da se mi iz mb sploh ne splača tak daaaaleč vozit za ene tri urce Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 no, zglasite se, ali vzamem plac, ko me pokličejo, če je frei, ali bomo vzeli kaj drugega? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Paaaa, jst bi rekla, da se ga kar rezervira, da ne bomo pre dolgo debatirali Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 no, zglasite se, ali vzamem plac, ko me pokličejo, če je frei, ali bomo vzeli kaj drugega?Ajd, častim plac namesto pira za roj. dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Ajd, častim plac namesto pira za roj. dan Pol bi pa jst kr Hilton hotel rezervirala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Pol bi pa jst kr Hilton hotel rezervirala. Kje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 In --- ostali Mihaelov plejs A (Bled - Bohinj) ali B (Lesce pri Bledu) ali Cashyev piknik plejs (Bled) Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 Jaz sem za Cashy-jev plac... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 Ej vidve... beeeejbi (Mystica & Pika Pikica) --- namesto da sanjata o Hiltonu raje povejta za ker plejs sta in če prideta na pikkkkknik mislim slednje sploh ni vprašanje ker prideta v vsakem primeru ane cashy, tvoja varianta se mi zdi fajn! Free a potemtakem ti s tem potrjuješ, da prideš Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 ne :xx!: pre-SSolit se pejt! Pa sploh zdej ko imaš *brummm* Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 o tem nisem pisal. a bi me rada vidla al kako? ..Free a potemtakem ti s tem potrjuješ, da prideš Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 a bi me rada vidla al kako?ja aja mene ne bo tko da Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 o tem nisem pisal. a bi me rada vidla al kako? Ksenia, če gre kdo iz Zasavja te pričakujemo da se prištuliš za prevoz in prideš Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 Ksenija gre tisti vikend baje če bo bog dal na Pag... in ne ne morem it drug vikend, ker smo povabljeni na eno slavjetako da... brez mene, pa itak nisem jaz jaz v veliki družbi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 se popolnoma strinjam s teboj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 aja. zakaj pa? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 aja. zakaj pa?Ja kar tako ker si fajn pač in bi blo čist luštno če bi prišel tut ti na piknik Jeternica, a tebe pa dam na seznam prihajajočih? Skupaj z levčkom Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Men je vseen.Zmente se.Mejbi pridem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 2. maj 2007 Prijavi Deli 2. maj 2007 Men je vseen.Zmente se.Mejbi pridem. Komu pa zdej ti to ? Mal si iz ene druge teme uletel mam filing al ni res Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.