cashy 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 no, tale odziv je pa prav pohvale vreden kar tako naprej Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 jst neDa te nom zalepla 2x. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Črnuho bom kar jaz vzela v naročje. Deal torej če jo sploh vzamem sabo, ker zadnje čase izgleda, kot da moje vožnje ne prenaša še ravno najbolje no saj je še čas, toliko samo da se ne bo kak alergičen na živalsko dlako prijavil za mojo križarko aha aha, se pravi, da ni nobenega mesta prostega več enega zasedla mačona, enega pa bi jaz (najbrž pridem, če ne bo kaj vmes prišlo, matura se začne, pa bo treba tudi ob sobotah čepet v šoli )Druidka, ti ne bo problem iz Ljubljane štartat Pridem, če sm al pa če nisem , okhey.Indy pa baje obvlada Gorenjsko boljš od mene, tko, da ga bom vzela za vodiča če bo za super Desire, torej te dodam na seznamček!!! no, tale odziv je pa prav pohvale vreden kar tako naprej ane!!! jst nePartybrejker Da te nom zalepla 2x. Pika ti si apsolutno IN? ---- PS: Zaenkrat nas je 16 + 2 pod mejbi Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 aha aha, se pravi, da ni nobenega mesta prostega več enega zasedla mačona, enega pa bi jaz (najbrž pridem, če ne bo kaj vmes prišlo, matura se začne, pa bo treba tudi ob sobotah čepet v šoli )Upam, da greš z nami. No, pol mam jaz črnuho v varstvu, čeprav pojma nimam, kako se dela s psi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Upam, da greš z nami. No, pol mam jaz črnuho v varstvu, čeprav pojma nimam, kako se dela s psi. Ej ona je tko na pol maček ko se bo 2x po mačje pretegnila pa ti zapičila kremplje v kožo se boš počutila čisto domače Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Pridem, če sm al pa če nisem , okhey.Indy pa baje obvlada Gorenjsko boljš od mene, tko, da ga bom vzela za vodiča če bo za Zmenen. Se va ene 1000 krat zgubila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 A pol greš raj z mano na pir? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 ...jaz tud Ni nbenih zbrk pol..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 ...jaz tud Ni nbenih zbrk pol..... Pridi, pridi, bomo pir z damami skup pili Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 ....bomo vidl, malo verjetno. Čeprav bi rad tu še enih par ljudi spoznal......No, upam, da jih tud bom, pa v mal manjši družbi, se jim pol lohk bl posvetiš in oni tebi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 ....bomo vidl, malo verjetno. Čeprav bi rad tu še enih par ljudi spoznal......No, upam, da jih tud bom, pa v mal manjši družbi, se jim pol lohk bl posvetiš in oni tebi. Ni problema, vsi se bomo razdelili na majhne družbe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Ni problema, vsi se bomo razdelili na majhne družbe slane in manj posoljene....bom bliz tebe Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Pridi, pridi, bomo pir z damami skup pili Meni že sale salute zmanjkuje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Meni že sale salute zmanjkuje. Ne grizi, raje jo liži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Ni problema, vsi se bomo razdelili na majhne družbe ....eh, pol pa bom sam s takimi v družbi k jih že itak poznam Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 ....bomo vidl, malo verjetno. Čeprav bi rad tu še enih par ljudi spoznal......No, upam, da jih tud bom, pa v mal manjši družbi, se jim pol lohk bl posvetiš in oni tebi. Izgovori izgovori Jst sem pa pristala pri 59 kg tako da si nisem prislužila novega paketka solčadi sem pa še zmeraj odločena da shujšam še za 4 kg ampak dvomim da mi bo do piknika ratalo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Izgovori izgovori Jst sem pa pristala pri 59 kg tako da si nisem prislužila novega paketka solčadi sem pa še zmeraj odločena da shujšam še za 4 kg ampak dvomim da mi bo do piknika ratalo a taka kostka si...NEHHIIIIIII hujšat!......ženska pa ja mora imeti kaj za v roke prjet.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Izgovori izgovori Jst sem pa pristala pri 59 kg tako da si nisem prislužila novega paketka solčadi sem pa še zmeraj odločena da shujšam še za 4 kg ampak dvomim da mi bo do piknika ratalo Ja Saj to je to......pravi razlog......bi moral za enih dobrih 5 kg shujšat, pa ne vem, če mi do takrat rata......zato pa si puščam odprto pot za primer, da mi rata ... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 a taka kostka si...NEHHIIIIIII hujšat!......ženska pa ja mora imeti kaj za v roke prjet....O, pri meni je več kot dovolj kaj za prijet, mal me sam okol reber nese, drugod je pa čist lepo popunjeno Ja Saj to je to......pravi razlog......bi moral za enih dobrih 5 kg shujšat, pa ne vem, če mi do takrat rata......zato pa si puščam odprto pot za primer, da mi rata ... No no da ne bo neurja, nč ne verjamem, sploh bomo pa na pikniku tut zdravo hrano pripravljali tako da, zredil se sigurno ne boš od malancanov in solatke tistih 5 kil pa doma pusti če ti jih je odveč sabo prinest Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Bi bilo dobro objavit en seznam tistih ki pridejo... Pa... ...če kdo iz Ljubljane ali bližnje okolice rabi prevoz... Pri meni bo plac še za tri... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Izgovori izgovori Jst sem pa pristala pri 59 kg tako da si nisem prislužila novega paketka solčadi [/color]Si, si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 No pač trenutno so na seznamu prihajajočih naslednji Lunatki (16): AlefAlianaCashy CigančicaCookieDesireDruidka IndigojanifJeternicaLevčekmačona 5rcaScorpioGirlSStaneTodika - če jo kdo pobere na poti (v Šentrupertu) Če sem koga zgrešila naj se dopiše Valkiri vem da moram sporočiti še preko OS-a za točne informacije Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 http://www4.slikomat.com/07/0503/310519dvnt.jpg Mislim da je lokacija za piknik tu nekje(rdeče obkroženo).Cashy, če se motim me popravi.Če pa je pravilno, bi bilo pa bolje se peljat do tja ne skozi Bled ampak po avtocesti do Odcepa za Blejsko Dobravo.Moj predlog... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Cashy, če se motim me popravi.Če pa je pravilno, bi bilo pa bolje se peljat do tja ne skozi Bled ampak po avtocesti do Odcepa za Blejsko Dobravo.Moj predlog... a to misliš tam pr balinplacu...tja se pa še jest lohk prprlem pogledat.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.