alef 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 a to misliš tam pr balinplacu...tja se pa še jest lohk prprlem pogledat.... Mislim da... Cashy je omenjal nek balinplac malo ven iz Gorij proti Jesenicam.Piknik plac je menda tam zraven.Malo se še spomnim, čeprav se že dolgo nisem vozil tam okoli... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 hehe, alef, genau si zadel in mogoče je res bolje se peljat po avtocesti skoraj do Jesenic, in potem tam dol, pa čez Kočno... ...čisto odvisno, kdaj bomo imel piknik...zjutraj utegne biti precej gneče v smeri proti Bledu, zvečer pa proti Ljubljani...in Tomazslo, zelo lepo vabljen Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Zmenen. Se va ene 1000 krat zgubila a se lohk še jst zraven prštulim Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 a se lohk še jst zraven prštulim Absolutelly , sploh če se rada izgubljaš . Zmenen. Se va ene 1000 krat zgubila Le zakaj mi tole zveni nekam znano Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Absolutelly , sploh če se rada izgubljaš . nč nimam proti sm že precej navajena konec koncev tko vedno najdem ... mal po ovinkih se vsaj ne bom sama zgubila Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 a se lohk še jst zraven prštulim Uf te tvoje rovte Želzniške.Bi te pelov valda če voč.Če boš do Kranja pršla al pa vsaj do Loke.Jest zej žvim pr domžalah in grem do Desire pa še tebe loh usput poberem.Sam teli Železniki :xx!: .Drgač ni pene Le zakaj mi tole zveni nekam znano A sm jest po Istri vozu avto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 http://www4.slikomat.com/07/0503/310519dvnt.jpg Mislim da je lokacija za piknik tu nekje(rdeče obkroženo).Cashy, če se motim me popravi.Če pa je pravilno, bi bilo pa bolje se peljat do tja ne skozi Bled ampak po avtocesti do Odcepa za Blejsko Dobravo.Moj predlog... Alef a maš satelitski posnetek tut Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Uf te tvoje rovte Želzniške.Bi te pelov valda če voč.Če boš do Kranja pršla al pa vsaj do Loke.Jest zej žvim pr domžalah in grem do Desire pa še tebe loh usput poberem.Sam teli Železniki :xx!: .Drgač ni pene nism prčakovala, da bi do Železnikov se vozu pome če ti pa do Loke ni odveč, bi blo pa super Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 nism prčakovala, da bi do Železnikov se vozu pome če ti pa do Loke ni odveč, bi blo pa super Ja to ni problem.Loh krog nardim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Bi bilo dobro objavit en seznam tistih ki pridejo... Pa... ...če kdo iz Ljubljane ali bližnje okolice rabi prevoz... Pri meni bo plac še za tri... Evo enga, ki rabi prevoz, vem točno, kje je piknik plac, ti pa moj konc tut dobr poznaš , tko da ne bo problem Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Alef a maš satelitski posnetek tut Jaz ne, ima Google... Evo enga, ki rabi prevoz, vem točno, kje je piknik plac, ti pa moj konc tut dobr poznaš , tko da ne bo problem OK, se bomo zmenili... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 O, hvala ne bo potrebe... to temo nekako sledim... 26.5, Bled ... pridem, če pridem Pridi pridi, z Batmanom Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Alef a maš satelitski posnetek tut Evo ti ga... http://www4.slikomat.com/07/0503/430523b4x9.jpg Pa se znajdi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Evo ti ga... http://www4.slikomat.com/07/0503/430523b4x9.jpg Pa se znajdi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 OK OK x!x lansko leto smo bli v avtu sami "zgubljenčki" pa smo TAKOJ našli plac po Cashyevih navodilih tako da letos pomoje tut ne bo problem. Več problemov boste imeli tisti, ki boste po zemljevidu šarali Daj Cashy še enkrat natančna navodila prosim Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Pa to ne morš verjet sej se mi je zdel prelepo, dab blo res ne vem, če pridem, ker sm vabljena točno tisti dan (26.5.) na rd od moje prjtalce da je kriza še večja, je okrogla obletnica (30) upam samo, da misli bolj proti večer, sam kokr jo poznam je zih najela kako kočo nekje na Dolenjskem oz Štajerskem bemu kaj mi je storiti pa na lNF piknik sm se natempirala, zej pa tole, sam še čakam, da fotr prestavi svoje praznovanje rd (ga ma 13/5) na 26/5 sej zakaj bi blo simpl če je lah zakompliciran ma tkole je; jst se bom max potrudila da pridem, upam sam, da se mislte dost zgodaj spomnit dobit se, pa mrbit bi me moj pol lah prišel iskat z motorjem, da me na drug plac dostavi, mah tok če-jev je v luftu da bi člouk popizdil :!!: 5rci sem rekla, da morda pridem. Samo je še tako v luftu, da bolj ne more biti.Jst zaenkrat odrinem samo s Cookie na krovu tako da sta 2 mesti še fraj seveda če boste mirno prenašali mojo črnuho http://www.buddy-icons.info/img/smile/357.gif tisti on the back seat Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 http://zemljevid.najdi.si/search.jsp?q=bled&tab=maps je to tam, kjer piše Zgornji Graben ?! Ja, tam nekje... Cashy je napisal da čez en most in potem je takoj tisti balinplac in piknikplac zraven. OK OK x!x lansko leto smo bli v avtu sami "zgubljenčki" pa smo TAKOJ našli plac po Cashyevih navodilih tako da letos pomoje tut ne bo problem. Več problemov boste imeli tisti, ki boste po zemljevidu šarali Daj Cashy še enkrat natančna navodila prosim Pa... ...jaz se sigurno ne bom, z zemljevidom ali brez... Kar dobro poznam tisti konec... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 aha, tako no...kul če greste na odcepu za Bled dol...ko pridete na Bledu do semaforja (je edini bledu), greste desno. In potem po prednostni nonstop proti Gorjah in Pokljuki. Ko pridete v Gorje, imate križišče levo proti pokljuki in desno proti vintgarju in Jesenicam. Vzamete desnega...pri merkatorju greste naravnost proti Jesenicam...nato čez most nad Radovno) in še kakih 200m naprej in pridete do piknik placa... če greste na odcepu pri Blejski dobravi dol (že pri Jesenicah), mislim, da na koncu izvoza zavijete levo (alef, popravi me, če je desno...) skozi železniški tunelček in nato na desno v cik-cak vzpon v hrib...nato skozi vas Kočno, na koncu ravne ceste je mal cik-cak spusta in ste že pri piknik placu... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 če greste na odcepu pri Blejski dobravi dol (že pri Jesenicah), mislim, da na koncu izvoza zavijete levo (alef, popravi me, če je desno...) skozi železniški tunelček in nato na desno v cik-cak vzpon v hrib...nato skozi vas Kočno, na koncu ravne ceste je mal cik-cak spusta in ste že pri piknik placu... Ja, levo, desno se gre na Jesenice.Potem pod avtocesto, pod železnico in takoj desno pa v hrib.Od tam naprej se ne da več zgrešit, je samo ta cesta... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 aha, tako no...kul če greste na odcepu za Bled dol...ko pridete na Bledu do semaforja (je edini bledu), greste desno. In potem po prednostni nonstop proti Gorjah in Pokljuki. Ko pridete v Gorje, imate križišče levo proti pokljuki in desno proti vintgarju in Jesenicam. Vzamete desnega...pri merkatorju greste naravnost proti Jesenicam...nato čez most nad Radovno) in še kakih 200m naprej in pridete do piknik placa... če greste na odcepu pri Blejski dobravi dol (že pri Jesenicah), mislim, da na koncu izvoza zavijete levo (alef, popravi me, če je desno...) skozi železniški tunelček in nato na desno v cik-cak vzpon v hrib...nato skozi vas Kočno, na koncu ravne ceste je mal cik-cak spusta in ste že pri piknik placu... Ej Cashy, za kdaj pa imamo rezervirano - dopoldne ali popoldne Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Ja Saj to je to......pravi razlog......bi moral za enih dobrih 5 kg shujšat, pa ne vem, če mi do takrat rata......zato pa si puščam odprto pot za primer, da mi rata ... z menoj greš komot lahko na pir jst pa ne 5 - 10 no mogoče prav mogoče me pa zagrabi... Jeti dan predno gresta se mi javi.... nikolinevešsej jedla ne bom nič, kakšna pijačka se bo pa najdla tud za nezaznamovanega gosta... ane?mene to ful moti, da se moram naprej zacahnat, pa potem boh ne daj da kej vmes pride... pol mam pa slabo vest, tko da... če pridem pridem če me pa ne bo me pa itak nihče ne bo pogrešal... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Ej Cashy, za kdaj pa imamo rezervirano - dopoldne ali popoldne mislim, da je cel dan frei...ko pridemo, pač pridemo...je pa bolje čimbolj zgodaj, da bomo čimdlje tam jao, Ksenia, kakšne maš...boš zaradi njih tepena na pikniku ja, Mick, vidva s Conti sta tud lepo vabljena Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 mislim, da je cel dan frei...ko pridemo, pač pridemo...je pa bolje čimbolj zgodaj, da bomo čimdlje tam jao, Ksenia, kakšne maš...boš zaradi njih tepena na pikniku ja, Mick, vidva s Conti sta tud lepo vabljena Aha, kul kul potem pa najbolje da se res dobimo že malo pred poldnevom pa imamo cel dan za http://www.ibdsupport.co.uk/wp-includes/images/moods/sunbathinggirl3.gif Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 :xx!: :xx!: da se nauš krvav useknla zarad takih izjavok, ok... če sva pa ravno iskreni, pa ne bo velike škode če me ne bo ane folk je prilagodljiv...čakam na tvoj obisk smrkja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 a piknik zgleda bo pa pol res nbenga kandidata iz štajerskega konca boh vas nima rad a se bom res mogla sama vozit jejejej, ne vem kok bo šlo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.