Nejc-N 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 ok mam eno vprašanje mam doam en aparat za sok delat iz sadja, pa me zanima (ker večinoma vedno spijem sok takoj po tem ko je narejen) če bo vredu če bom sok si shranil v hladilniku (recimo da sok naredim zvečer) in ga spil nasledni dan recimo okoli 9.30 do 11.30 sicer mislim da skoraj nebi smelo biti s tem nič narobe, verjetno pa je boljši svež sok, v šoli si ga ne morem narediti, zjutraj pa ni časa ker je treba še počistit aparat ipd.aja, vrjetno bo sok jabolčni hvala za odgovore, nejc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Pomojem je čist kul če ga pustiš notr u hladilniku. Sej navadne sokove tud ponavad tja not dajemo. Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nejc-N 18. april 2007 Avtor Prijavi Deli 18. april 2007 ja sam u navadnih je poln konzervansov v navadnem pa nevem kak je kej, sej niti ni tak dolg časa to od večera do kakih desetih recimo, bi že mogl kakh 12 urc držat recimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lora 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 enkrat sem kupila svež jabolčni sok in je bil naslednji dan kisel; ampak en dan pa je zdržal. Zdi se mi, da sem ga imela celo zunaj in ne v hladilniku. Če bi ga imel 12 ur v hladilniku oziroma malo manj, bi verjetno zdržal. Itak pa, probaj pa vidiš. Če ne bo v redu, boš pa takrat enkrat pač kaj drugega pil. Citiraj bla... glp Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nejc-N 18. april 2007 Avtor Prijavi Deli 18. april 2007 enkrat sem kupila svež jabolčni sok in je bil naslednji dan kisel; ampak en dan pa je zdržal. Zdi se mi, da sem ga imela celo zunaj in ne v hladilniku. Če bi ga imel 12 ur v hladilniku oziroma malo manj, bi verjetno zdržal. Itak pa, probaj pa vidiš. Če ne bo v redu, boš pa takrat enkrat pač kaj drugega pil. bo že res sam mal sm se hotu pozanimat če ker ve kak je kej s tem kr js vedn spijem svežga ko ga nardim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
passiflora 17. februar 2009 Prijavi Deli 17. februar 2009 ok mam eno vprašanje mam doam en aparat za sok delat iz sadja, pa me zanima (ker večinoma vedno spijem sok takoj po tem ko je narejen) če bo vredu če bom sok si shranil v hladilniku (recimo da sok naredim zvečer) in ga spil nasledni dan recimo okoli 9.30 do 11.30 sicer mislim da skoraj nebi smelo biti s tem nič narobe, verjetno pa je boljši svež sok, v šoli si ga ne morem narediti, zjutraj pa ni časa ker je treba še počistit aparat ipd.aja, vrjetno bo sok jabolčni hvala za odgovore, nejc Najboljši je svež, takoj ko ga narediš. Ko je sok enkrat narejen, v stiku z zrakom spremeni barvo, vsaj vidimo primerjavo s kupljenimi sokovi, ki so skoz iste barve (sumljivo :xx!: ). Navadi se sproti pripravit sok in potem pomiti sokovnik. O sokovih je več tu sveži zelenjavni in sadni sokovi Če se sok popije kasneje, je vseeno dober ampak barvo pa gotovo spremeni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. marec 2009 Prijavi Deli 13. marec 2009 Jaz ne vem, če bi ga 3 dni... Že pri sokovih, ki jih kupujem, piše, da jih moramo uporabiti v 24 urah (tisti 100%, brez večje navlake - čeprav vprašanje...) Sicer pa....what do i know Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alyscha 24. marec 2009 Prijavi Deli 24. marec 2009 Jaz večkrat delam raznorazne sokove s pomočjo sokovnika in se strinjam s predhodnico - v hladilniku zdržijo do tri dni! Odvisno je tudi iz česa jih delate, korenčkov z jabolki obstoji še celo kakšen dan več. Dlje pa pri nas še nismo probali, itak vseh prej zmanjka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 26. marec 2009 Prijavi Deli 26. marec 2009 Odvisno od namena pitja soka... Če ga piješ za žejo, ti zdrži kar nekaj časa v hladilniku, kot so ti zgoraj napisali.Vitamonov bo bolj malo, minerali bodo še, ostalega pa nič. Vsekakor pa bolje kot kupljeni sok, če nimaš druge variante. Če pa ga piješ za zdravje, če želiš od soka tudi encime (ki so bistvo) in energijo, ga moraš spiti svežega, sicer izgubi vse to. Delala sem post s sokovi. Ko sem si kupovala bio in kaj vem kakšen še naravni sok, sem bila čisto hin. Brez energije in lačna.Ko pa sem sočila svojega in svežega spila, sem bila kot bi me navil. Razlika je tako enormna, da jo je težko opisat, če sam tega ne sprobaš. Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.