Skoči na vsebino

Inteligentna bivališča

Recommended Posts

Pozdravljeni.

Zanima me, če ste že slišali za inteligentna bivališča, ali poznate ta koncept in ali vam je zanimiv.

Več o njem izveste (in mi s tem pomagate), z izpolnitvijo zelo kratke ankete. Ankete je namenjena starejšim od 20 let.

anketa

Za sodelovanje se vam najlepše zahvaljujem.

Deli na socialnih omrežjih

ja resi anketo ne. x:)x

najbrz je tud v tem point, se vid v anketi, da ga zanima, kako oz. kaj si folk pod to rpedstavlja.

ce ti bo pa tle odgovoril, pa folk ne bo mogel dobit svojih asociacij v anketi.

valjda bo ze pol kej povedal.

v glavnem, jaz sem resila. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Sem rešila anketo, pomoje bodo čist razočarani ampak meni so vse tiste stvari popolnoma pogrešljive v vsakdanjem življenju, zato nebi razmišljala nikoli o nakupu "inteligentnega bivališča" ... potrata denarja. Nikoli ne moreš bit TAKO bizi, da ne moreš vstat za 2 min in it spustit žalozije, pol ure porabit za it peške v trgovino in nakupit futr, si na roke prižgat radio itd... to pride morda v poštev samo za ljudi, ki niso sposobni v polni meri skrbeti sami zase, v smislu invalidnosti ali kaj podobnega.

Uglavnem ne... me ne mika xnckrivx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...