Ismana 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Sem pogledala preko iskalnika, pa nisem nikjer našla kakšnega nasveta, kje (v Ljubljani) se da kupiti kvalitetna, naravna kadila.Hvala za odgovor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 Mah jst jih kupujem kr v eni ezoterični trgovinci. Ne vem, v kašni meri so "naravna" ampak meni majo ful dober vonj pa še učinek. Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Hmm, kvalitetna kadila je težko dobit, je pa boljše če si kupiš eterično olje, ker jaz mam veliko kadil doma, in vse smrdijo enako - po dimu Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 ....sm kupla zanč kao vanilijo,stari smrdijo,ko bi plastiko žgal :xx!: .Se mi zdi,da so včasih mel bol kvalitetne palčke za dobit . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 ....sm kupla zanč kao vanilijo,stari smrdijo,ko bi plastiko žgal :xx!: .Se mi zdi,da so včasih mel bol kvalitetne palčke za dobit .a ne da (Y) mam vanilijo doma, smrdi kot da bi drek žgal :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 a ne da (Y) mam vanilijo doma, smrdi kot da bi drek žgal :xx!: js mam tut vanilijo doma pa ma cist navadn vonj... prou lepo disi... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 js mam tut vanilijo doma pa ma cist navadn vonj... prou lepo disi... ja, tvoja, ki je kvalitetna, jaz sem jo kupil v eni darilni hiški za 192SIt Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 ja, tvoja, ki je kvalitetna, jaz sem jo kupil v eni darilni hiški za 192SIt aha ... jaz pa za okoli 300sit... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jalar 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 (popravljeno) V BTC-ju v hali A sta dve trgovini (ena spodaj) kjer jih prodajajo. Ne vem kako se imenujeta, ampak, ko greš mimo, ti bo takoj jasno, da imajo tudi kadila. Kvalitetna, naravna kadila (vsaj nekatera)... Popravljeno 29. april 2007 -> Jalar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 V BTC-ju v hali A sta dve trgovini (ena spodaj) kjer jih prodajajo. Ne vem kako se imenujeta, ampak, ko greš mimo, ti bo takoj jasno, da imajo tudi kadila. Kvalitetna, naravna kadila (vsaj nekatera)... Jap, sem že bil tam, beda! Sem si kupil eno kadijo kjer še dobiš nastavek zraven, jap, odprem vse skupaj, nastavek je bil napol pretrt, kadila pa za qurac :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jalar 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 http://www.witchcraft.org/shop/nagchampax.jpg ^^ tele so prave... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 http://www.witchcraft.org/shop/nagchampax.jpg ^^ tele so prave... počem pa imajo vonj? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kjkj 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 Uf, kadila prodajajo povsod, js jih ponavadi kupujem v EZOTERIKI na Trubarjevi ali pa v Bazarju, ki je prav tako na trubarjvi. Najdeš jih pa prav tako v BTC-ju in mislim, da je ena trgovina tudi naspoti Hotela lev, kjer prodajajo kadila in eterična olja. Citiraj http://www.cosgan.de/images/kao/verschiedene/h060.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jalar 30. april 2007 Prijavi Deli 30. april 2007 Ne vem, kako bi vonj opisal, diši pa po cvetu drevesa 'plumeria'. Lahko pa si več prebereš na wikipediji.... http://en.wikipedia.org/wiki/Nag_Champa http://en.wikipedia.org/wiki/Incense_of_India Meni osebno so te najljubše, izogibam pa se raznih 'sadnih' kadil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Ne vem, kako bi vonj opisal, diši pa po cvetu drevesa 'plumeria'. Lahko pa si več prebereš na wikipediji.... http://en.wikipedia.org/wiki/Nag_Champa http://en.wikipedia.org/wiki/Incense_of_India Meni osebno so te najljubše, izogibam pa se raznih 'sadnih' kadil.eee, te nag champa, pa vsi full hvalijo, baje da so najboljše sam kaj če ne uporabljam več kadil, sem si kupil nastavek, ampak vseeno Raje eterična olja Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Janardan 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 če kdo rabi kadila naj mi pošlje ZS. imam najboljšo kvaliteto, ki se jo ne da dobit po naših trgovinah.... cca. 10 različnih vonjav. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jopsa 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Sem pogledala preko iskalnika, pa nisem nikjer našla kakšnega nasveta, kje (v Ljubljani) se da kupiti kvalitetna, naravna kadila.Hvala za odgovor! jaz kupujem kadila v ljubljani v Bazarju - na Trubarjevi... tam poleg unega 'spedenanega' lokala oz. tam kjer je nekakšno križišče, katerega cesta vodi navzgor proti prometeju/rtv-ju. v Sariko (na koncu Miklošičeve(pri glavni) ali pa na Nazorjevi pa tudi. Tam imaš tudi kadila ampak meni niso tam všeč. v Bazarju so res edinstvena. Vprašaj prodajalca kater je njemu všeč, morda ti priporoči kakšnega drugače pa se odpre bazar okrog 11h, da neboš kdaj zjutraj tja hodila Lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 jaz kurim kar Spiritual guide plave ... kupim ... na Trubarjevi al v BTC-ju v OM Šiva ezoteriki. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 Jaz pa kar v trafiki, kim super slim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. avgust 2007 Prijavi Deli 9. avgust 2007 iiiiiii....kje pa najdeš dobro sandalovino....?.......k men ne dišijo vsi lepo.......sam mi je pa tabolš........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 11. avgust 2007 Prijavi Deli 11. avgust 2007 Sariko je okej. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 kupim če sem v Ljubljani kar tam na Miklošičevi ... drugače pa jih tudi dobim v Kamniku ....taka rjava škatlica...hm zdeli jih nimam ravno pri roki ...v priliki povem firmo, no ime Sariko je okej.ok....hvala obema..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 12. avgust 2007 Prijavi Deli 12. avgust 2007 Jaz pa kar v trafiki, kim super slim a to je pol pičkin dim Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tmala 26. avgust 2007 Prijavi Deli 26. avgust 2007 miklošičeva je uredu men trenutn se mi kadijo brindavan Citiraj blagor človeku, ki mu duša ničesar ne očita in ni izgubil upanja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.