Skoči na vsebino

smisel

unis

Recommended Posts

On tud hrepeni po tvoji ljubezni. Za ljubezen sta potrebna dva, ki se zdruzita v eno, v namenu. Ma te rad, a te v ljubezen z Njim ne more kr prisilt. Lahko pa te "peca", tko k smo rekl v srednji soli. On ma tud svojo voljo. Lahko prevzame iniciativo. Je zelo privlacen in odnos z Njim je zares prijeten. A cim ratas materialno ponosen, da te Bog peca, bos zgubu kontakt. prava ljubezen pomen predajati se ljubljenemu.

:2src: xsrcx

Brez podpisa
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 56
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

nben um ni mal.....! x;)x le v precej malih "%" ga izkoriscamo...

SMISEL _______ je ležanje na plaži,

z možgani na OFF in čivavo na straži.

Visenje v mreži med dvemi drevesi,

slalom po ravnini z zarjavelimi kolesi.

SMISEL ________ je jahanje oblakov,

pihanje v sonce in lomljenje korakov.

Sanjanje parnika na modrem ogledalu,

piknik z mravljico in luknjo v sandalu........ x:Dx

:palec: x^x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

O Unis

Jst sem ga vprašal, mislm, Boga, včeraj, glih travo sem pokosu dol v Peroju, pa sva ležala v senčki vsak s svojo piksno pira, mrzlega, poslušala ptičke, k so pel, kosilnica se je pa hladila.

"Ti, kva je tvoj smisel, mislm, a ne", sem ga vprašal.

"A maš še kej mrzuga pira v frizu?", me je vprašal On.

"Gotov da ja", sem mu odvrnil.

"Ma boli te kurac za moj smisel, dokler maš mrzu pir v frizu" mi je razkril svoj smisel.

Tud prou.

xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

O Unis

Jst sem ga vprašal, mislm, Boga, včeraj, glih travo sem pokosu dol v Peroju, pa sva ležala v senčki vsak s svojo piksno pira, mrzlega, poslušala ptičke, k so pel, kosilnica se je pa hladila.

"Ti, kva je tvoj smisel, mislm, a ne", sem ga vprašal.

"A maš še kej mrzuga pira v frizu?", me je vprašal On.

"Gotov da ja", sem mu odvrnil.

"Ma boli te kurac za moj smisel, dokler maš mrzu pir v frizu" mi je razkril svoj smisel.

Tud prou.

xsrcx

Se strinjam.

Ne sicer s tem, da je smisel (zame) pitje mrzlega piva, temveč s tem, da je smisel povsem subjektivna stvar.

Eno je tekati za takimi in drugačnimi smisli, ki jih imajo drugi, prevzemati smisle od drugih ali pa iz knjig (svetih in "navadnih"),

povsem nekaj drugega pa je (po mojem mnenju), če človek sam s sabo iskreno, pogumno in v nulo razčisti, kaj je smisel zanj.

Sam, s pomočjo od zunaj verjetno, a vseeno sam zase...

:)

Če je to pitje mrzlega pira, naj bo. zakaj pa ne. vsak po svoje.

:)

Unis ti prokleta pička pokvarjena, ki v lastni destrukciji išče lastno konstrukcijo, hehe.

Ki brca žogo na druga igrišča, v goreči želji, da jo dobi nazaj, ker se je naveličal lastnega. Ko se ga naveliča odpre prou novo igrišče, hoho. Ki govori (te citiram) o palici z dvema koncema, sovraštvom in ljubeznijo, ki oba z enako močjo udarjata po ksihtu a ju ne občutiš. Ja verjamem, da je pizdarija, ko nisi ne v peklu ne v nebesih, ko tavaš po lastnih identitetah, in se v njih nam predstavljaš. Ej, pa teb je jasno. Pa kera pička dons rabi ustrežljivega, pridnega,..

Cerkev je iz mode, reiki passe, živel unis!

Kaj mi pa morete, ne občutim ne sovraštva, ne ljubezni. Meni je ravno. A imam vedno tok moči, da te sesujem. Ker? Ker sebi laži priznam, ker se v lastni laži prepoznam, ker sem tvojo pičko že fukal in jo hkrati tolažil, da se je to moralo zgoditi, ker avto puščam parkiranega v torek pred smetnjaki,..Vsi smo na istem vlaku in to z plačanimi vozovnicami.

Kaj unis rabi? Kriči po enem koncu palice, da ga močno udari po ksihtu. Če bo le to palico držala punca z IQ-jem160, haha.

Sicer brez zamere, unis-si še edini, ki te rad berem, nisi une vrste tiča, ki želijo iti v celibat pa še z dvema niso probali :)

Always outnumbered - never outgunned!

Kaj unis rabi? Kriči po enem koncu palice, da ga močno udari po ksihtu. Če bo le to palico držala punca z IQ-jem160, haha.

Sicer brez zamere, unis-si še edini, ki te rad berem, nisi une vrste tiča, ki želijo iti v celibat pa še z dvema niso probali :)

xrolleyesx ja rabi ...full....sam mogoče ne drugačen način....k mogoče se počuti malo .... ja morda je res v celibatu trenutno a nisem prepričana da jih je dal prav velik skozi...mi deluje, da se v njem skriva ena ful nežna in občutljiva duša...sam si tega ne prizna x:)x

Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori.

Obstajati večno, se ne spominjati začetka nastanka.

Bog.

Če bi se lahko spomnil, potem ne bi mogel govoriti o večnosti, ker se ne spomnim, kako sem začel obstajati.

To pomeni, da je vsaj ena stvar, o kateri ne vem ničesar.

Namen.

Za čem drugim kot ultimativnim koncem pa bi sleherna bit, ki se zaveda večnega obstoja, sploh stremela?

(Žit 2007/LVIII str.74)

Pestrost in raznolikost Božje zavesti z namenom, da poišče svoj lastni konec?

Če si na ta vprašanja poskušamo odgovoriti z razumom, z neko logiko, se nam lahko samo zmeša. Vsak odgovor sproži novo vprašanje. In to je večni krog. Po mojih izkušnjah dajeta odgovore občutenje in uvid.

Če seveda hočemo priti do odgovorov.

Possible—but highly unlikely.

Če si na ta vprašanja poskušamo odgovoriti z razumom, z neko logiko, se nam lahko samo zmeša. Vsak odgovor sproži novo vprašanje. In to je večni krog. Po mojih izkušnjah dajeta odgovore občutenje in uvid.

Če seveda hočemo priti do odgovorov.

Wtf? Pol je pa dost kar eno bukvo prebrat pa naj bo, kukr je, ane, to smatram pod uvid, občutenje pa ne morem nekako uvrstiti v kontekst - a to pomeni sekundarno pa verjeti, kar so eni ugotovili? Wtf je pa kdo ugotovil? Kjera resnica pa je prava? Tiste, k so napisane, že ne! Le tista, katero sami pišemo, ker itak noben drugemu zares ne verjame, lohk ta napiše kr če, prebereš bukvo in razumeš po svoje, pol pa bukva prah zbira...

Ja, saj to je: princip logike splošnega mišljenja: ne uporabljajmo logike in razuma, da se nam nou zmešal...pol pa mostec veselica pa pir v rit in pozabit na vse to, kdo pa ma cajt za neka razmišljanja, ane?WTF xrolleyesx

Wtf? Pol je pa dost kar eno bukvo prebrat pa naj bo, kukr je, ane, to smatram pod uvid, občutenje pa ne morem nekako uvrstiti v kontekst - a to pomeni sekundarno pa verjeti, kar so eni ugotovili? Wtf je pa kdo ugotovil? Kjera resnica pa je prava? Tiste, k so napisane, že ne! Le tista, katero sami pišemo, ker itak noben drugemu zares ne verjame, lohk ta napiše kr če, prebereš bukvo in razumeš po svoje, pol pa bukva prah zbira...

Dragi moj Ardent, menim, da (še) nisi doživel uvida;

pogosto se zgodi da prejemnik informacijo razume prejeto informacijo drugače kot je bil namen posrednika te informacije

lp

:palec:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

pogosto se zgodi da prejemnik informacijo razume prejeto informacijo drugače kot je bil namen posrednika te informacije

lp

Ja ja je res v neki meri x;)x

OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg

Eh, saj sem pa ja že itak zgubljen, vič de se iščem, mal tu mal tam, v resnici pa nikjer, x:Dx , če me kdo najde, naj pa pove, da vzamem svojo senco nazaj, ko pa kar uhaja vsake tolk, sam, da neki zanimivega vidi, že spizdi, pol pa jo lovim naokrog xrolleyesx xDDx

kdor išče...ta ne najde...miru nam danega.. x:Dx

vedno Učitelj najde učenca in ne obratno

vedno...ampak...res čisto vedno...je na tem svetu edino to...da vse je...in vse ni...v vsakem trenutku našega obstoja in zavedanja....vse ostalo je pa naša izbira x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...