Skoči na vsebino

Husky pred usmrtitvijo!

Recommended Posts

Kopiram iz tukaj

Punce ... danes je bila pri nas ena kolegica, ki ima psičko husky ... zdajle sem tako hitela na računalnik, da sploh nevem niti koliko je stara, vem pa, da še ni eno leto ... pa tudi rodovnika nima.

Sicer pa tole dekle pravi, da ima težave z njo, ker živi na takšnem kraju, da kadar jo spusti, nosi domov kokoši od sosedov, itd ... v glavnem, da ima probleme in da jo danes pelje usmrtit . Sedaj sem jo pa prepričala, da jo pokažem vam in upam, da jo bo katera danes ali pa jutri vzela ... mogoče katera iz društev? Samo toliko, da se jo vzame, da je ne bo res peljala usmrtit.

Ime ji je brina.

Prosim, naj ji katera pomaga

Zaenkrat dam lahko samo mojo številko: 041 229 702, če bo želela, bom dodala pa še številko lastnice ... Prosim pomagajte ji danes ali pa jutri!!

http://www.planet-lepote.com/forum/richedit/upload/2kfb2a24bf41.jpg

Deli na socialnih omrežjih

joj kaka lepa psicka.

pismu jst ze eno mam dalmatinko.je tudi baraba in dela pizdarije,sam usmrtit :O: xrolleyesx ??!!!

fuck !!!! ni sans.

s psom se je treba ukvarjat in ocitno tale oseba ni bila ravno odgovorna do brine.

na ubogljivost je treba mislit od zacetka in sledit obnasanju.

mislim tu mach...zdej bi pa kr usmrtila psicko ,ki nima niti eno leto.

joooj,kolk me je to zdej razpizdilo :!!: :xx!:

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Cigi, dalmatinko imaš :2src:

Jaz sem nor na pikaste xsrcx

Mene so vedno in povsod spraševali kje imam ostalih 100 x:Dx

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Cigi, dalmatinko imaš :2src:

Jaz sem nor na pikaste xsrcx

Mene so vedno in povsod spraševali kje imam ostalih 100 x:Dx

a mash ti tudi dalmatinca al kaj?moja Ayushi ma rjave pike ..posebna sorta dalmatinca,pa roza nosek xDDx

mala smeska vcasih zgleda kok kak prasicek x:Dx

shakti gawain

Kopiram iz tukaj

Punce ... danes je bila pri nas ena kolegica, ki ima psičko husky ... zdajle sem tako hitela na računalnik, da sploh nevem niti koliko je stara, vem pa, da še ni eno leto ... pa tudi rodovnika nima.

Sicer pa tole dekle pravi, da ima težave z njo, ker živi na takšnem kraju, da kadar jo spusti, nosi domov kokoši od sosedov, itd ... v glavnem, da ima probleme in da jo danes pelje usmrtit . Sedaj sem jo pa prepričala, da jo pokažem vam in upam, da jo bo katera danes ali pa jutri vzela ... mogoče katera iz društev? Samo toliko, da se jo vzame, da je ne bo res peljala usmrtit.

Ime ji je brina.

Zaenkrat dam lahko samo mojo številko: 041 229 702, če bo želela, bom dodala pa še številko lastnice ... Prosim pomagajte ji danes ali pa jutri!!

V kolikor jo bo gospodar usmrtil !? Srčno si želim, da se ji bo v lajfu vrnil bumerang. Morda ji je pes hotel povedat, da njena pamet ne presega ene kokoši :vragec:

Žal psa si ne morem privoščit...komaj mi znese speljat kako pupco v posteljo x:Dx kaj šele, da bi se ubadal s psom (preveč delam, potujem, šport...etc) :sori:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Takega psa ji noben normalen veterinar ne bo usmrtil x!x sploh ne, če je žival zdrava xrolleyesx kva so eni ljudje fukjeni, a res lahko zdravo žival mirne vesti uspavaš!!! Kot drugo pa psi pasme husky zahtevajo malo več discipline, ker so bojda po naravi bolj "divjih" živcev, zato mi ni jasno kako si ljudje umislijo pse, o katerih se niti ne pozanimajo prej, niti imajo dovolj volje da se z njimi ukvarjajo.

PA NE GLEDE NA TO, PES JE TKO KOT VSAK DRUG HIŠNI LJUBLJENČEK BITJE, ZA KATEREGA MORAŠ PRIMERNO SKRBETI x!x ČE TEGA NISI 100% SPOSOBEN SE NE PETLJAJ SPLOH V NABAVO ŽIVALI IN ČE TO UGOTOVIŠ V PROCESU, MU VSAJ POIŠČI DOBER DRUGI DOM NE PA GA POPOKAT IN ODLOŽIT NEKJE BOGU ZA HRBTOM DA CRKNE ALI PA CELO POMISLIT DA GA NA KAK DRUG NAČIN USMRTIŠ x!x

Take stvari me pa iz tira spravijo, fuj in sramota :xx!: :vragec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Mislim da bi bilo celo bolj sprejemljivo, če bi žival probala oddati preko oglasnika, ker si verjetno tudi kdo želi huskyja pa si ga žal ne more privoščiti. Prav tako bi psa pomoje vzeli v zavetišču, kjer gredo pasemske živali (predvsem mlade) hitrje v oddajo kot mešančki xrolleyesx uglavnem sploh nima smisla komentirati te odločitve ker je narobe iz vseh zornih kotov :o|o:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

a mash ti tudi dalmatinca al kaj?moja Ayushi ma rjave pike ..posebna sorta dalmatinca,pa roza nosek xDDx

mala smeska vcasih zgleda kok kak prasicek x:Dx

Moj je žal pokojen, ravno tretja obletnica je ta teden :sori: :V:

RJAVA :eek: samo eno rjavo sem videl do zdaj, razen mojega Onixa x:)x ki je bil z Obale (vzreditelj je iz KP, Vanganelska c.)

Žal nimam nobene fotke (v digitalni obliki x;)x ), ampak sem pa njemu v spomin izbral nick, čeprav ga nikoli nisem klical Onix :inocent: za mene je bil vedno Nick (kot Nick Cave x;)x )

A tebe tudi stalno sprašujejo, če je to dalmatinka, ker je rjava? x:Dx Ponavadi sem odgovoril da je stalno zunaj pa je barva zbledela od sonca x:Dx in so me potem čudno gledali :eek: Glupo vprašanje si zasluži glup odgovor xnckrivx

Nejc Zaplotnik

O kakšna lepota :-) Ja, 5rca ima prav, veterinar ne usmrti psa kar tako. Pa poleg tega bi lastnik lahko vedel, da so huskyji lovski psi in da je normalno, da bo prej al pa slej kaj šel lovit! Eh eni pa res mislijo, da je pes igračka...
Scio mi nihil scire

Kopiram iz tukaj

Ime ji je brina.

matr...

kašn šok bi mogu bit, če bi tebe za 7 minut u indijo spustl, kjer mamice svojim otrokom režejo rokicee, da jih pol loh turistom kažejo kot revčke in na ta račun žicajo za hrano.

približn tolk rabjo usi skup na dan, kolkr ti ne morš oz. ne smeš pojest, k si na dieti, da bo pirsing iz popka k tangicam pasou :o|o:

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

O kakšna lepota :-) Ja, 5rca ima prav, veterinar ne usmrti psa kar tako. Pa poleg tega bi lastnik lahko vedel, da so huskyji lovski psi in da je normalno, da bo prej al pa slej kaj šel lovit! Eh eni pa res mislijo, da je pes igračka...

Veterinar verjetno res nobeden. Lovci pa. Komot ustrelijo, sploh če jim je dovoljeno.

Napaka v začetku, da si folk nabavi huskyja - sem v pasji šoli lani gledala, kaj je delal husky svojemu gospodarju. Ko sledil ukaz prostor je cucek renčal nanj..in take..mater..in z ženo sta si komaj ustvarila alfa položaj..deco in taščo imel pes pod komando..

Skratka - husky predvsem vlečni pes -ki živi v tropu. Samosvoja pasma, ki rabi očitno čisto drugačne gospodarje, kot jih je dobila. Je pa res, da ne lajajo..če je to plus..

Jaz imam že psa - pa se mi niti ne sanja, kdo bi hotel imeti huskya. bom pa povprašala malo naokrog.

Sicer če leto stara, še nič prepozno - jaz našim šla v šolo, ko bil že gospodič -star dve leti in pol..pa raztural potem..

Vse se da, če je volja..

Sicer pa je treba pri takih situacijah - ko cucek prinese sosedovo kuro psa pohvaliti..preprosto zato, ker je kuro prinesel pokazat, ker če se ga kaznuje takrat bo cucek kuro pokopal..ti pa se kregaj s folkom...

Kaznovati ga je treba na "KRAJU ZLOČINA" potem vsaj ve zakaj..

In to se vse da porihtati - moji imeli ovčarko, ki klala sosedove kure...pa sta jo tako uštimala, da kure potem v njeni kočuri nesle jajca....

Mah...spodite me iz teme...

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Nataly, zakaj bi pa tebe pšodili iz teme? xrolleyesx

Pregon bi si zaslužil Janko, ker bi rad indijsko "civilizacijo" poškodovanja prenesel v Slovenijo xrolleyesx

Fante pač ne dojame da so socijalne in družbene razlike med državami x;)x in raje kot da bi reševal probleme v bližini srevira težave, ki so daaaleč stran xrolleyesx

Think globally - act locally x;)x

Nejc Zaplotnik

Nataly, zakaj bi pa tebe pšodili iz teme? xrolleyesx

Pregon bi si zaslužil Janko, ker bi rad indijsko "civilizacijo" poškodovanja prenesel v Slovenijo xrolleyesx

Fante pač ne dojame da so socijalne in družbene razlike med državami x;)x in raje kot da bi reševal probleme v bližini srevira težave, ki so daaaleč stran xrolleyesx

Think globally - act locally x;)x

komot me preženete :palec:

sej mogoč bi me mogl, k se sam nekak ne spravm iz mesta :o|o: sploh pa k si ga zaslužm, kukr si ugotovu :palec:

zdej ti bo pa tale fante neki povedu...

pr usej tvoji vesoljni razgledani rezsvetljeni poduhouljeni dobronamerni inteligenci nisi uspeu videt, da je jankotu u bistvu odlegl, da una punčka ni vidla tut indijske, pa bohnedej še kere civilizacije, ker bi se ji pa res strgal, če ma hvalabogu tut do kužkou tak zaščitniški materinski odnos.

poanta je bla, da hvalabogu za take ljudi. samo za njih osebno pa ni lih praktično.

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Morda najdem koga, ki bi dal temu psu svoj topel dom !? Od kod pa je ta pes...kam ga lahko pridem iskat v kolikor se najde nekdo, ki bi ga vzel za svojega prijatelja ? x:)x
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Moj je žal pokojen, ravno tretja obletnica je ta teden :sori: :V:

RJAVA :eek: samo eno rjavo sem videl do zdaj, razen mojega Onixa x:)x ki je bil z Obale (vzreditelj je iz KP, Vanganelska c.)

Žal nimam nobene fotke (v digitalni obliki x;)x ), ampak sem pa njemu v spomin izbral nick, čeprav ga nikoli nisem klical Onix :inocent: za mene je bil vedno Nick (kot Nick Cave x;)x )

A tebe tudi stalno sprašujejo, če je to dalmatinka, ker je rjava? x:Dx Ponavadi sem odgovoril da je stalno zunaj pa je barva zbledela od sonca x:Dx in so me potem čudno gledali :eek: Glupo vprašanje si zasluži glup odgovor xnckrivx

x:Dx ja vedno me sprasujejo neumna oz.nevedna vprasanja....ce bo ,ko bo zrasla potemnela...pa da nima rodovnika ,ker je rjava itd.....

jebiga.moja je drugace prisla z Ig-a ,danes ima leglo 1.roj.dan ravno. x:)x xsrcx

shakti gawain

Morda najdem koga, ki bi dal temu psu svoj topel dom !? Od kod pa je ta pes...kam ga lahko pridem iskat v kolikor se najde nekdo, ki bi ga vzel za svojega prijatelja ? x:)x

Santos, pokliči na 041 229 702 in vprašaj x:)x Se pa sodeč po prebranem res mudi :sori:

Upam da ti rata xcrossfingx

Zakaj pa ne more v zavetišče? Sj vem da niso fajna, ampak v skrajni sili...

Ker to stane, lastnica se pa želi psičke čimprej znebiti (in ne na ta način, da ji najde drug dom)

Veterinarjev, ki uspavajo povsem zdrave in mlade živali je pa veliko. In kdor se hoče živali znebiti, se je bo znebill na takšen ali drugačen način.

Pa itak!!!

Vsak normalen človek bi psa vsaj poskušal ODDAT, podarit, karkoli ... če smo že pri tem. Ej, res škoda besed. Že tko slabovoljna, postanem RES slabe volje, ko take berem.

Fuj. :xx!:

Hvala bogu, da se še najde kdo, ki urgira na tak način kot Naja01. Naja, samo ne dopustit, da ga uspava.

Mystica, jaz sem prošnjo na pomoč le kopirala iz drugega foruma x:)x , to je žal vse, kar lahko storim za psičko :sori:

Kopiram iz tukaj

Ime ji je brina.

Prekleto sranje, če b lohk, bi vse pse rešil, tko imam pa že svojega in ni možno še kazga vzet, pol pa naogrog povprašujem in nisem nobenga našel, k bi ga vzel xrolleyesx

Mesec dni nazaj pa je nekdo želel Huskyja pa ga je pol že nekje našel, tko, da... :sori:

:irs:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

V kolikor jo bo gospodar usmrtil !? Srčno si želim, da se ji bo v lajfu vrnil bumerang. Morda ji je pes hotel povedat, da njena pamet ne presega ene kokoši :vragec:

Žal psa si ne morem privoščit...komaj mi znese speljat kako pupco v posteljo x:Dx kaj šele, da bi se ubadal s psom (preveč delam, potujem, šport...etc) :sori:

hahahaha :lol:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

• 4 months later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...