Marsa 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 [url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2007/17/"][b]Napoved za 17. teden[/b][/url] - [b]23. - 29. april 2007[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url]. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 haaaaa....prebrala napoved..... ....thx marsa...... zdej pa ne vem če sem u toku....sem se mal izklopla...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. april 2007 Avtor Prijavi Deli 23. april 2007 kul. zapomn si, nauc se, da bos drugic tole iz pete potegnla. jaz pa cist *in*. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 Je pa res v neki meri Mi se itak selimo čez dva dni, bomo meli kar velik novega. OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 [quote name='Marsa' post='835211' date='23. Apr 2007, 17:47']kul. zapomn si, nauc se, da bos drugic tole iz pete potegnla. jaz pa cist *in*. [/quote] čaki...kaj moram iz pete potegnit....?...... ...... drgač se mam pa res neki za naučit in to u iber treniram.....zase....tako da itak nikol ne zmanjka..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 he he....dobr sm zaštartala, direkt po napovedi presadila rože in ful neki prčkam in pospravlam in takšno.....si dam dela s fletom in stvari za otročka rihtam in kuham in jem in takle je KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2007 Avtor Prijavi Deli 24. april 2007 [quote name='*Zarya*' post='835248' date='23. Apr 2007, 19:00']Mi se itak selimo čez dva dni, bomo meli kar velik novega.[/quote] O! Uspesno selitev zelim in prijetno vzdusje in velik srece v novem domu! [quote name='Amis' post='835367' date='23. Apr 2007, 22:08']čaki...kaj moram iz pete potegnit....?...... ......[/quote] ja to, k se odklopis... mogoc te nisem dobr razumela, sam to je bil najbrz itak tvoj namen, k si tko dvoumno napisala. ja, jaz tud *treniram*. *je uran eksaktno NA mojem marsu zdaj. [quote name='Todika' post='835373' date='23. Apr 2007, 22:34']he he....dobr sm zaštartala, direkt po napovedi presadila rože in ful neki prčkam in pospravlam in takšno.....si dam dela s fletom in stvari za otročka rihtam in kuham in jem in takle je [/quote] valjdka, ti mas venero al kaj v biku... hm... .. al mas to v Raku.... mislim da mas clo v raku... sam teb jo zmer k biku pripisem, pa ne vem zakaj... morda mi tvoj asc pol s tem rakom neko tako asociacijo da... al mas kej dejansko v biku? dbest da si aktivna, sam ne pretiravaj, oni datum se nic ne pomeni. moj datum je bil 3. april recimo. 8. marca pa sem rodila. Tko da, izi... primsk da tok uzivas. jaz sem tud. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 presajanje pletje kuhanje dobrot kozmetičarka neprespanost a sem al nisem marsa , hvala! pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 [quote name='Marsa' post='835470' date='24. Apr 2007, 08:48']O! Uspesno selitev zelim in prijetno vzdusje in velik srece v novem domu! [/quote] Hvala. Lihkar se podpisuje pogodba OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2007 Avtor Prijavi Deli 24. april 2007 [quote name='lea' post='835476' date='24. Apr 2007, 08:55']presajanje pletje kuhanje dobrot kozmetičarka neprespanost a sem al nisem [/quote] vazicka. [quote name='*Zarya*' post='835477' date='24. Apr 2007, 08:57']Hvala. Lihkar se podpisuje pogodba [/quote] Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 [quote name='Marsa' post='835498' date='24. Apr 2007, 09:20']vazicka. [/quote] ja, ja pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 [quote name='Marsa' post='835470' date='24. Apr 2007, 08:48'] valjdka, ti mas venero al kaj v biku... hm... .. al mas to v Raku.... mislim da mas clo v raku... sam teb jo zmer k biku pripisem, pa ne vem zakaj... morda mi tvoj asc pol s tem rakom neko tako asociacijo da... al mas kej dejansko v biku? dbest da si aktivna, sam ne pretiravaj, oni datum se nic ne pomeni. moj datum je bil 3. april recimo. 8. marca pa sem rodila. Tko da, izi... primsk da tok uzivas. jaz sem tud. [/quote] venero v raku ja, v biku sam kiron pa res, zmeri mi tega bikca limaš, nevem kok to drgač pa sj ne pretiravam, sm tak doma skoz pa lepo v izi vse pedenam, tolk da je luštn KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 [quote name='Marsa' post='835470' date='24. Apr 2007, 08:48']ja to, k se odklopis... mogoc te nisem dobr razumela, sam to je bil najbrz itak tvoj namen, k si tko dvoumno napisala. ja, jaz tud *treniram*. *je uran eksaktno NA mojem marsu zdaj. [/quote] odklop je bil namen ja.....zdej mal radrjem zmanjšujem občutljivost..če se bo to seveda dalo naštelat tako, da bo kul....... uran na marsu..... ...groza.....no sej, bom kr tiho....so mi tranziti tud tako harali, da je še zelo ok vse skupaj, glede na potencialne možnosti..... če skombiniraš urana, plutona pa neptuna skupaj, pa to začiniš z veliko dozo marsa, pol se ti zgodi naslednje:....crkne ti pralni stroj....da se ne vžge je zgolj slučaj, ki te glih takrat pripelje mimo.....pa še bi se našlo, sam se mi ne da pisat...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2007 Avtor Prijavi Deli 24. april 2007 Tih bod, sam se to mi manjka (da mi pralni stroj crkne)! no sej.... jaz tud lohk zacnem nastevat. (*drugac je pa zdej poleg tega, da je uran na mojem marsu, oboje v opoziciji z natalnim uranom, plutonom, mcjem... tko da, hvalabogu vsaj za trigone neptuna! ) Todika, valjda k s taka zemeljska al kaksna tud.... hecne kombinacije mas, ocitno nis taprava, so te zamenjal. No fajn, bod izi, tko k je zdle, nou nikol vec, iztisni vse iz tega lepega obdobja zivljenjskega. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 [color="#009900"]Kupimo si novo rožo oz. sobno ali vrtno rastlino, posadimo kakšno zelenjavo, ki je še nikoli nismo, ali kaj podobnega[/color] Zanimivo. Par dni nazaj me je pičilo, da bi si kupila kakšno zelenje za v sobo. Pa sem ubodla bršljan. Pa še kar nekaj bi rada, ker en teglc je premalo, kar obkrožila bi se z zelenjem vsa. Drugače pa precej simpatična napoved. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 ne govor, ubitačne kombinacije ja dvojček z luno v strelcu, asc vaga s plutonom gor venera v raku pa še retro no sj, js fajn shajam s sabo, za ostale je bolj kriza ni nam lahko se trudim čimbolš met ja, me pa kr za grlo stisne vsake tolk že kr vidim včas kok me bo ta mala tečka ob živce spravlala upam da nau prevč rakast in tak tale otrok k to bo pa šola zame KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2007 Avtor Prijavi Deli 24. april 2007 O Macona! ja, kul, a ni kul? *sej bi se kaj naslo... za promet sem hotla opozarjat.. pa sem si rekla, da itak bodo prazniki, se bo vsevprek opozarjalo, pa se zavedamo, da so izredni pogoji ze itak, tko da, kaj cem se dodatno jaz strasit pa programirat, sploh, k so redki tedni, da *vse klapa* oz. da lohk spodbudno pisem. vcas se pa itak pol osredotocim zgolj na pocutje pa to.. torej na nas same..... recimo ce je potres.. pozari ce so..... to se enim zgodi in jim je travma.. se tko tud nas dotakne... a vseen: ti gres prav tako zjutraj v sluzbo, morda ves razshtelan.... za posle se menis pa ti vse laufa recimo... itd. in to kljub temu, da je blazen schtraufenpacht tud na nebu... in da je nekomu zgorela hisa v pozaru. ~ aja Todika mas luno v strelcu pol res!! k sem rpejle razmisljala, da ce se pa se za strelca motim, da je pa nekaj narobe z mojim spominom. men pr teb itak strelc najbolj ven tolce... sploh niti ne dvojcek (razen da cveketalo).... tehtnica tud ne, ceprav po 2. strani pa tud ja.... k te boli briga, v bistvu. brigca te.... pa gres lepo po svoje (strelc). ma vse bo kot mora bit. tim bi moral bit oven in sem se jaz ze psiholosko predpripravljala, da sej v bistvu pa kul pa to, da bo vsaj en bl *tak*. med nami. na tihem pa racunala, da bo riba ipak. kar tud je. ampak enga ovna pa vseen mora met, ce mu je bil ze nekak namenjen mal. tko da ma merkur in sem mu ga fulkrat naprej metala.... kao ja ja, sej, merkur v ovnu. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 Thanks za luštno napoved ..pa k smo že glih pri pralnih strojih,....moj včeri totalno zablokiral,....sicer vse deluje,....sam boben pa tud z vzvodom ne obrneš,....jh Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 ma sj u bistvu sm študirala tud, da že more bit tko ja....da ziher bo tko da bo prov se mi zdi da za rakce so najbl strup one mamice, k so že same bolj take....hm...rakaste k razlaga da pri njih pa brez mamice že ne gre, noben drug ni dober, v vrtcu in nikjer se ne zdrži zraven pa sije od ponosa....pač, to bolestno navezovanje otroka nase......k men se zdi da to da je otrok navezan na starše oz. na mamo je normalno in ok.....bolano je ono, k mame s takimi forami navezujejo otroke nase in pol sm študirala tud k mi nkol ni bla jasna tale venera v raku čist ne se ne obnaša tko kt bi se nej seveda tud zato k je retro in v povezavi z ostalimi....u glavnem, nekak sm pršla do zaključka da se bo verjetn kle izražala nekak....skoz materinstvo in to....po regovcu recimo, bi naj bla to neka mojapomembna naloga v lajfu, nedokončana itd zanimivo vse skp mogoč se zato tud tak dobr počutim noseča seksi in to kljub pridobljeni kilaži, jaz vsa ponosna KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 jp, mi tud v skladu z v sobrem in slabem tistole 'beljenje' iz vikenda se bo razvleklo se kar dalec, ker sva nasla se kup stvari in bo v bistvu totalna obnova.. tko da zdaj lepo na izi mal prckava, vsak dan malo, kolkor je casa.. sem dobila dovoljenje za umetnisko izrazanje in lahk eno steno v kuhinji po svoje pobarvam tko da tud to bo pol pa alergije tezave z ocmi.. lubi zacel s hudim senenim nahodom, vceraj mu pa ze kar gnoj tekel iz uckov sem ga poslala kar k zdravniku, ker res ne zgleda lepo.. koza obcutljiva, ja.. komaj sem se znebila ene ogabe rdece in pekoce nad ustnico.. pa skoz une alergijske pikice po rokah.. pa tisti obcutek, da se sploh ne bi dotikal koze in cist nic gor packal rajsi.. vikend bomo pa se vidli.. ocitno res deloven, ceprav je bila Bosna v igri.. WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2007 Avtor Prijavi Deli 24. april 2007 [quote name='silki' post='835531' date='24. Apr 2007, 10:50']..pa k smo že glih pri pralnih strojih,....moj včeri totalno zablokiral,....sicer vse deluje,....sam boben pa tud z vzvodom ne obrneš,....jh [/quote] a dej ti tud!!! aja mogoce mata pa z amis t-kvadrat (s saturnom in neptunom) na vajini sonci. aja ne, ne mrota, ti si 1. dekada, amis pa zadnja se mi zdi... hmm jp, sej je res se kar lustna, sme jo sla dons z drugimi ocmi prebrat. no nekje sem bla mal storasta v izrazanju, sam bom pr gmah rajs pustila. [quote name='Todika' post='835532' date='24. Apr 2007, 10:54']ma sj u bistvu sm študirala tud, da že more bit tko ja....da ziher bo tko da bo prov se mi zdi da za rakce so najbl strup one mamice, k so že same bolj take....hm...rakaste ....[/quote] vem kaj mislis, natancno t(k)o tud jaz mislim. ah kje (nc bat da bo to pr vas primer), sej jaz mam pa venero v biku in ma tamal luno v biku.. ces, lhok bi pomenil gospodovalno pa tako mat.. no ma pa venero zato v vodnarju, kar pa pol zbalansira. in recimo kako me tim vid; on prav da ce ne bi vedu, kaj sem, da bi bla po njegovem skorpijon al pa vodnar. [quote name='Aliana' post='835536' date='24. Apr 2007, 11:01']jp, mi tud v skladu z v sobrem in slabem tistole 'beljenje' iz vikenda se bo razvleklo se kar dalec, ker sva nasla se kup stvari in bo v bistvu totalna obnova.. tko da zdaj lepo na izi mal prckava, vsak dan malo, kolkor je casa.. sem dobila dovoljenje za umetnisko izrazanje in lahk eno steno v kuhinji po svoje pobarvam tko da tud to bo pol pa alergije tezave z ocmi.. lubi zacel s hudim senenim nahodom, vceraj mu pa ze kar gnoj tekel iz uckov sem ga poslala kar k zdravniku, ker res ne zgleda lepo.. koza obcutljiva, ja.. komaj sem se znebila ene ogabe rdece in pekoce nad ustnico.. pa skoz une alergijske pikice po rokah.. pa tisti obcutek, da se sploh ne bi dotikal koze in cist nic gor packal rajsi.. vikend bomo pa se vidli.. ocitno res deloven, ceprav je bila Bosna v igri..[/quote] a taki boscki ste! mal pa tud zarad vseh teh barv. mal ti pade imunost, pol te pa kar vse napade. in jasn, vecji je vnos alergenih snovi, vecja je moznost alergij. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 jp, sem jaz tud rekla, da je zarad vseh teh barv in prahu.. sej začel se je s čist navadnim senenim, sam pol si pa itak že tolk občutljiv in razdražen od tistga, da te vsak prahec, ki mim pride zdraži.. pol pa valda si je učke mencal, ker so ga srbeli pa spravil še kako svinjarijo not dobil antibiotike glihkar... we'll survive, itak WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2007 Avtor Prijavi Deli 24. april 2007 ja valjdka, oboje (da je zarad vsega schtr. in da boste prezivel in ne sam to, se clo mel se lustn! ) aja prav antibiotike. a ves da si mensezdi tocn ti odprla temo antibiotiki tko pred kakimi 4 leti al pa kej. zdle sem pomislila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. april 2007 Prijavi Deli 24. april 2007 [quote name='Marsa' post='835571' date='24. Apr 2007, 12:14']ja valjdka, oboje (da je zarad vsega schtr. in da boste prezivel in ne sam to, se clo mel se lustn! ) aja prav antibiotike. a ves da si mensezdi tocn ti odprla temo antibiotiki tko pred kakimi 4 leti al pa kej. zdle sem pomislila.[/quote] jp, sem res mensezdi.. o tem kolk natančno se je treba ur držat... hudo, včasih pogledam tele datume in mi ni čist nič jasno.. veš kolk dolg sem že tle gor.. še z nobenim tipom nisem tolk zdržala WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2007 Avtor Prijavi Deli 24. april 2007 ( ) Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.