Behemoth 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 a ni modra zdravilna?Vsaka barva je zdravilna Ne, baje ful pomirjuje, uporablja se za ohlajanje posameznih predelov telesa, odvzem bolečine, nižanje krvnega pritiska in tlaka, in redčenje krvi (glede na to, da je komplementarna barva rdeči, pa ne gledat po likovnem ampak po splošnem smislu - nebo in zemlja sta na dveh različnih koncih ) Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 [la[/color]Kako pa modra vpliva na en in drugi spol? Tudi druge barve vplivajo različno na oba spola? Mene osebno plava barva nekako poglobi, zdi se mi resna in globoka. Zato imam za dobro počutje raje npr. oranžno, rdečo in pa rumeno. Oblačim se pa ne prav rada v te barve. Ampak tudi v plavo ne ravno, razen jeansa no. Izkustvene raziskave nekaterih kultnih poznavalcev vplivov barv so glede modre prinesle različne rezultate. Hessey in Podolsky npr. pravita, da zožuje kapilare, posledično pa viša pritisk. Wwohlfarth pa recimo pravi, da pomirja srčni utrip in zmanjšuje dihalni ritem. Po mojem so te nasprotne trditve posledica neupoštevanja spola, oziroma dejstva(?), da modra deluje na bejbe drugače kot na tipe. Ena druga raziskava (avtorja ne vem) je namreč pokazala, da deluje modra na ženske približno tako, kot na moške rožnata. alalal (beri rikverc) Aja, še Frieling: na tleh deluje modra vodstveno, daje vtis distance, na stenah hladnosti, oddaljenosti, na stropu pa duhovnosti, sanjavosti, deluje pa tudi nekoliko pokroviteljsko. lalala (tokrat beri prou) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Izkustvene raziskave nekaterih kultnih poznavalcev vplivov barv so glede modre prinesle različne rezultate. Hessey in Podolsky npr. pravita, da zožuje kapilare, posledično pa viša pritisk. Wwohlfarth pa recimo pravi, da pomirja srčni utrip in zmanjšuje dihalni ritem. Po mojem so te nasprotne trditve posledica neupoštevanja spola, oziroma dejstva(?), da modra deluje na bejbe drugače kot na tipe. Ena druga raziskava (avtorja ne vem) je namreč pokazala, da deluje modra na ženske približno tako, kot na moške rožnata. alalal (beri rikverc) Aja, še Frieling: na tleh deluje modra vodstveno, daje vtis distance, na stenah hladnosti, oddaljenosti, na stropu pa duhovnosti, sanjavosti, deluje pa tudi nekoliko pokroviteljsko. lalala (tokrat beri prou)Aha, zdej vem... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.