Skoči na vsebino

ZMENEK NA SLEPO?!

Gogo

Recommended Posts

SANTOS!!!!!!!!! kje si???

to ime maš po neki nadaljevanki a ne??? Sj tvoj karakter nakazuje, da si malo tak in ni čudno če gledaš španske limonade kot moja babica, ki nima pametnejšega dela. Sj ne pravim da ni fajn, je. Sam stvar postane freak-ovska ko si začne človk nadevat ime SANTOS.... kao.. js sm zvezda limonade.

Še dobr da nimaš Leonardo Di Caprio.

x8Dx x8Dx x8Dx SMEH

x:Dx :bomb: xsmokex

Kwa si se tolk narajcal name ? x:o)x

Razumem, da v najstniških letih parajo hormončki... :vragec: sam ne se spravljat name. morda ti še uspe najdet kako miškico... x:Dx x;)x

Rep med nogami x:Dx xrolleyesx

Človek je delal, ane x:Dx

:vragec:

Kaj se pa ti oglašaš tukaj? Pojma nimaš kaka je bila situacija in kako dolgo smo ga iskale po obali...in še obljubu je :vragec: x:Dx

:o|o: Rekel sem, če ne bom imel obveznosti se bom pridružil ! :vragec: x:px x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

oproščeno :palec: samo radovednost je bila velika in je nepotešena :o|o: x:Ix x^x

Saj prideš na piknik ? :inocent: bomo potešili tud tvojo radovednost. x;)x

zdaj grem pogledat v temo piknik, da vidim, če ste se kej zmenil... x:o)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

x:Dx Čak, ko ti uleti kak nilski konj...takoj te bo minilo spoznavanje folka potem neta xg:Dx xsmx

Si pa nesramn.Po eni strani sm prov zalostna, da kdo tko razmisla,ampak po drugi pa niti ni tko slabo k poj vec zame ustane. :vragec: Se hecam.

Ej Gogo, al pa če bi ti kako svojo slikco prilepil, magari v svoj profil x:px da se te potencialne "zmenkarke na slepo" ogledajo x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Aja a ni :inocent: jst sm mislila da zmenek na slepo dandanes pomeni tudi to da vidiš slikco samo se pač ne spoznaš tako osebno xnckrivx recimo zunaj, živjo kako si, všeč si mi, a greva na dejt x:px

Je bolj tako... živjo, všeč mi je kako pišeš, a bi se dobila za kak zmenek?

Odg: Seveda, kako pa izgledaš? Aha fajn slikca, super, da se bova vsaj prepoznala x:px

:flowerface: jst sama sebi: u complicate 2 mač x:o)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

5rca, zgleda da so nekateri za hard core varianto zmenkov na slepo x;)x

Prepoznajo se pa po orhideji v dekolteju ali pa vrtnico v gumbnici x:Dx

Gogo, mišljeno je kot šala, da ne boš takoj v luft skočil x;)x

Gogo, precej "težke" besede si uporabil za označevanje ljudi na tem forumu :eek: še posebno, ker si na forumu prijavljen manj kot 48 ur in si že želiš zmenek zgolj po opisu in brez fotk :o|o: xrolleyesx

Če te že zanima(mo) se za začetek priključi pogovoru v temi piknikkkkkkk!

Nekatere je pač strah da, če objavi fotko in osebi s katero je zmenjen mogoče ne bo všeč :o|o: potem pa PA-PA dejt

Čeprav se mi to ne zdi ravno fer in poštena verzija xnckrivx v 21. stoletju so slepi "slepi zmenki" žal postali precej riskantna zadeva x;)x

Dobronamerni in ničhudegamisleči ponavadi vseeno objavimo fotke, tudi če je zmenek (kar ponavadi tudi je) skupinski x;)x smo z Lune padli pa smo mal nenavadni x:Dx

Konec koncev sem kar nekaj lunatk-ov spoznal preden sem sploh bil registriran na LNF :inocent: me je ena lunatka vzela za "varovalno" spremstvo na LNF dejt v Aakhutovi kleti par let nazaj x:Ix

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...