Marsa 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 sami dvojcki... modeli. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 osamljenost najveckrat obcutis zarad brezdelja-dovgasa ali kasnega spodrslaja, ki mu sledi apaticnost. vsaj pr men no.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 hm...zanimivo...jaz osamljenost doživljam kot bolečino... kadar mi je dolgčas me pa nč ne boli...sam dolgčas mi je (to je bl malkrat...dvojčk) Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 jah... med samoto in osamljenostjo je precejsnja razlika.samota je... biti sam... s sabo... to je dbest...osamljenost pa je.... biti sam, brez drugih... in da ti ni kul to.... drugac kot dolgcas (ki je res iz brezdelja pac, izvorno)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 marsa...ful si fajn tole povedala...razliko namreč Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. september 2005 Prijavi Deli 18. september 2005 ker poznam oboje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 jst bi pripomnila le tole. Glede samote se da marsikaj narest, it med ljudi, razne dejavnosti, pa kofetki...ipd. Glede osamljenosti pa je težje! V biti kakor koli pogledamo smo v končni fazi sami, sami s seboj, in hudo je če tega nismo vajeni oz nam "naša družba" ne ustreza (predvsem pri nezadovoljstvu nad seboj). Trdim, da je največ "osamljenih" ljudi v družinah oz.partnerskih vezah, razlogov je več, pa tudi težje se je "izkopati" iz nje.pa lp 1 Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 SAMOTA?? OSAMLJENOST??mislim, da je to zelo zelo odvisno od vsakega posameznika. Mene samota nikoli ni motila, vedno najdem kakšno stvar, da izkoristim ta čas, zato osamljenosti na nek način še nisem okusila. Včasih do toži, da je prišel prej pa ni blo nikogar pa je bil zelo osamnjen... Ja prosim lepo izkoristi ta čas, mogoče se sprehodi po mestu, opazuj ljudi, izložbe, pojdi na kavo nič nede če si sam, skratka samoiniciativnost je potrebna povsod. No takšno je moje mnenje. Lp. Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>SAMOTA?? OSAMLJENOST??mislim, da je to zelo zelo odvisno od vsakega posameznika. Mene samota nikoli ni motila, vedno najdem kakšno stvar, da izkoristim ta čas, zato osamljenosti na nek način še nisem okusila. Včasih do toži, da je prišel prej pa ni blo nikogar pa je bil zelo osamnjen... Ja prosim lepo izkoristi ta čas, mogoče se sprehodi po mestu, opazuj ljudi, izložbe, pojdi na kavo nič nede če si sam, skratka samoiniciativnost je potrebna povsod. No takšno je moje mnenje. Lp. jaz pa mislim, da gre za 2 različna pojma...ko čakaš v mestu npr sam, ampjka to še ne pomeni, da si osamljen...lahko si pa med ljudmi in nisi sam, si pa zelo osamljen... jaz se dostkrat počutim osamljeno kadar imam občutek, da z ljudmi, ki jih imam rada nism v stiku...da nismo na isti frekvenci... Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smajcica 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Ko v duši in srcu ne začutim ljubezni me prevzame osamljenost. Če si ljubljen nisi nikoli sam,je vedno nekdo s teboj Citiraj ♥ Samo,če ljubimo smo nesmrtni ♥ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 V teh bližajočih praznikih je veliko ljudi osamljenih, pozabljenih... Pomislimo kdaj nanje. Poskusimo tem ki so v naši bližini nakloniti lepo besedo, stisk roke... Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Imam srečo, da nisem osamljen. Niti se ne počutim osamljen, kar se mi je kdaj pa kdaj dogajal četudi v bistvu nisem bil osamljen......pa se mi verjetn še kdaj bo Mogoče se kdaj počutim v tej naši ljubi družbi osamljen po svojem mišljenju, razmišljanju, ja, kdaj pa kdaj........no, pa to me ne moti več preveč.......važn, da sem z bližnjimi zlo podobnih misli, razmišljanj.......lakše se diše! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Emily 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Osamljenost - če te prevzema - naj te nič ne bode,saj v njej je vsebovana čudovita moč svobode! citat Ljube Žerovchttp://www.modrostizbrane.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Jest mam pa dlih konra situacijo.Hočem met mir, pa ga ne najdem več kot za par ur, kljub temu da nimam partnerke.Mater kva bi dal za en mesec mira nek na enem samotnem otoku al pa nek v gorah v eni kolibi kjer ne bi bilo žive duše(enkrat na let).Drgač se nikol v življenju nisem počutil osamljen, kljub temu da sm sam v garsonjerci....mmmmmmmm...mir Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Počutila sem se osamljeno takrat, ko sem od drugih pričakovala, da se bodo spomnili name, me razvedrili, rešili moje probleme, me tolažili, bodrili,...v preteklosti. Samo napačen miselni konstrukt je vzrok osamljenosti. Ja življenje je res krasna šola. Nisem osamljena, ne morem biti. Kako le? Jaz sem vedno tu, imam roke, noge,...delam to kar mi paše, grem tja kamor mi paše,... Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Jaz sem vedno tu, imam roke, noge,...delam to kar mi paše, grem tja kamor mi paše,... nekoc sem se v enem obdobju pocutila blazno osamljeno, prav zlo... potem pa sem podobno razmisljala in celo timu to nekam napisala kot nekaksno posvetilo... ko bos najbolj osamljen, pa se morda pocutil, da nisi ljubljen, se spomni, da mas vedno tu se sebe. ..nekaj tacga. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iskrica 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 Dober dan vsem, Zanima me ali veste za fizično in čustveno osamljnost?? Ali kdo ve kaj o tem povedati?? Namereč opažam da zelo malo ljudi prazaprav vedo o pomenu osamljenosti. Kaj menite vi? Ali je res da je vsak drugi državljan že ima občutek osamljenosti in čustvene praznine??Ali je res temu tako?? Napišite karkoli menite o tej temi. Vesela bom. Citiraj dobra volja je najbolja:) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Dober dan vsem, Zanima me ali veste za fizično in čustveno osamljnost?? Ali kdo ve kaj o tem povedati?? Namereč opažam da zelo malo ljudi prazaprav vedo o pomenu osamljenosti. Kaj menite vi? Ali je res da je vsak drugi državljan že ima občutek osamljenosti in čustvene praznine??Ali je res temu tako?? Napišite karkoli menite o tej temi. Vesela bom. O Iskrca, dobrodošla. Kaj pa ti meniš o pomenu osamljenosti? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Sama vem, kaj pomeni osamljenost. Predvsem občutek odrezanosti, nerazumljenosti, skrivanja čustev, izogibanje vsakršni družbi, pomanjkanje samozavesti ... No, tako sem jo jaz doživljala oz. doživljam, kadar me zagrabi.Ljudje se premalo družimo oz. kadar se družimo, sploh nismo en z drugim, ampak "nekje drugje" in "enkrat drugič". Nismo zares pri stvari in v tem je problem.Saj res, dobrodošla Iskrica! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Uživam bit osamljen. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Treba ločit: osamljenost kot "travma"... In pojem: "samost": Življenski slog ljudi, kateri so si zavestno izbrali "biti sam". Brez partnerja. Oz. ne bivat z njim... LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Treba ločit: osamljenost kot "travma"... In pojem: "samost": Življenski slog ljudi, kateri so si zavestno izbrali "biti sam". Brez partnerja. Oz. ne bivat z njim... LPja. med 'biti sam' in 'osamljen' je ogromna razlika. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 sama ugotavljam da večkrat občutim osamljenost v množici, nikoli ko sem sama Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Uživam bit osamljen. Vsekakor lucky you Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.