Skoči na vsebino

Eterična olja in olja za masažo

Masaža  

1 član je glasoval

1. 1. ali ste že bili kdaj na klasični masaži, in kako se vam je zdela?

• Odlično, še enkrat bi šel?šla
      1
    • Dobro je bilo
      0
    • Mah, nič kej extra.
      0
    • Grozno
      0

Recommended Posts

Kaj mogoče kdo ve kakšno slovensko trgovino v MB ali pa v Lj, kjer prodajajo kakovostna masažna olja in dišave?

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

aja, pa če še slučajno kdo pozna kako odlično knjigo, iz katere bi se lahko naučil klasično masažo?

Iz določenih okoliščin, pa na željo nekoga, se jo moram učit x:Dx x;)x

:D

Kaj mogoče kdo ve kakšno slovensko trgovino v MB ali pa v Lj, kjer prodajajo kakovostna masažna olja in dišave?

Najboljša eterična olja, ki so tudi naravna brez sintetičnih primesi, arom in konzervansov ter barvil so Primavera in so zarad tega tud posledično malo dražja od ostalih, zaradi samega načina pridobivanja kot tudi pridelave same. Imajo pa tudi certifikat.

Mislim, da jih imajo v Kalčku v btc-ju v Lj al pa tudi v kakšnih drugih trgovinah z zdravo prehrano.

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

Kaj pa kakšna knjigica? Bi blo fajn ;)

Hm, bom mal razmislila, sam tebe bolj za klasično zanima ne, se pravi klasična terapevtska masaža. obstaja kar velik knjig o tem, ti pa priporočam kakšen tečaj, ker morš najprej poznati osnove somatologije , mišice in to, pa sej, če se ne motim ti itak hodiš na zdravstveno ne.

Drugače pa tečaji so na Akademiji za inovativnost to je bivši Zavod za tehnično izobraževanje, za knjigce najboljše da pogledaš v knjižnici mal, drugač pa je klasična masaža osnova na začeku, pol pa že sam vidiš, kaj ti odgovarja in kaj ne ktere tehnike.

Tukej so bolj principi gnetenje, gladenje, udarjanje, efleraža.....torej totalen stik z kožo, raztezanje mišic, meni osebno drugače ta masaža ni tolko pri srcu, mi je bla na začetku, potem pa sčasoma, ko sem spoznala še druge tehnike, so mi bile dosti bolj sproščujoče.

Če se spomnim kakšno knjigo ti pa povem, Mislim, da eni je prou naslov Klasična terapevtska masaža.

Drugač je pa itak vse v flingu, tisti gibi ko so tam opisani po knjigah so totalna osnova pol sčasoma si nekak narediš svojo masažo. zaporedje gibov in vse . Tko da...good luck x:)x xwizardx

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

Hm, bom mal razmislila, sam tebe bolj za klasično zanima ne, se pravi klasična terapevtska masaža. obstaja kar velik knjig o tem, ti pa priporočam kakšen tečaj, ker morš najprej poznati osnove somatologije , mišice in to, pa sej, če se ne motim ti itak hodiš na zdravstveno ne.

Drugače pa tečaji so na Akademiji za inovativnost to je bivši Zavod za tehnično izobraževanje, za knjigce najboljše da pogledaš v knjižnici mal, drugač pa je klasična masaža osnova na začeku, pol pa že sam vidiš, kaj ti odgovarja in kaj ne ktere tehnike.

Tukej so bolj principi gnetenje, gladenje, udarjanje, efleraža.....torej totalen stik z kožo, raztezanje mišic, meni osebno drugače ta masaža ni tolko pri srcu, mi je bla na začetku, potem pa sčasoma, ko sem spoznala še druge tehnike, so mi bile dosti bolj sproščujoče.

Če se spomnim kakšno knjigo ti pa povem, Mislim, da eni je prou naslov Klasična terapevtska masaža.

Drugač je pa itak vse v flingu, tisti gibi ko so tam opisani po knjigah so totalna osnova pol sčasoma si nekak narediš svojo masažo. zaporedje gibov in vse . Tko da...good luck x:)x xwizardx

Ne, sej jaz se nebi s tem ukvarjal profesionalno - vsaj zdaj še ne, samo bi pa blo fajn met doma enega maserja ;) Alipa da svojo ljubezen zmasiraš :)

Ja jaz hodim na zdravstveno, mišice smo lani imeli somatologijo pa letos - čeprav se še vedno reče anatomija in fiziologija.

Hvala za info, jah, klasična masaža še je najbolj varna, ker sem gleda kako shiatsu masaža poteka, in hmm, hitro lahko pride do poškodb.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...