Behemoth 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Kaj mogoče kdo ve kakšno slovensko trgovino v MB ali pa v Lj, kjer prodajajo kakovostna masažna olja in dišave? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2007 aja, pa če še slučajno kdo pozna kako odlično knjigo, iz katere bi se lahko naučil klasično masažo?Iz določenih okoliščin, pa na željo nekoga, se jo moram učit Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nejc-N 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 ka pa možnost da še nismo bli? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2007 jah, potem pa enostavno ne glasovat hehehe Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Kaj mogoče kdo ve kakšno slovensko trgovino v MB ali pa v Lj, kjer prodajajo kakovostna masažna olja in dišave? Najboljša eterična olja, ki so tudi naravna brez sintetičnih primesi, arom in konzervansov ter barvil so Primavera in so zarad tega tud posledično malo dražja od ostalih, zaradi samega načina pridobivanja kot tudi pridelave same. Imajo pa tudi certifikat.Mislim, da jih imajo v Kalčku v btc-ju v Lj al pa tudi v kakšnih drugih trgovinah z zdravo prehrano. Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2007 Tenkju, lih nekaj gledam Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Tenkju, lih nekaj gledam Ni za kej Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2007 Kaj pa kakšna knjigica? Bi blo fajn Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 1. maj 2007 Prijavi Deli 1. maj 2007 Kaj pa kakšna knjigica? Bi blo fajn Hm, bom mal razmislila, sam tebe bolj za klasično zanima ne, se pravi klasična terapevtska masaža. obstaja kar velik knjig o tem, ti pa priporočam kakšen tečaj, ker morš najprej poznati osnove somatologije , mišice in to, pa sej, če se ne motim ti itak hodiš na zdravstveno ne.Drugače pa tečaji so na Akademiji za inovativnost to je bivši Zavod za tehnično izobraževanje, za knjigce najboljše da pogledaš v knjižnici mal, drugač pa je klasična masaža osnova na začeku, pol pa že sam vidiš, kaj ti odgovarja in kaj ne ktere tehnike.Tukej so bolj principi gnetenje, gladenje, udarjanje, efleraža.....torej totalen stik z kožo, raztezanje mišic, meni osebno drugače ta masaža ni tolko pri srcu, mi je bla na začetku, potem pa sčasoma, ko sem spoznala še druge tehnike, so mi bile dosti bolj sproščujoče.Če se spomnim kakšno knjigo ti pa povem, Mislim, da eni je prou naslov Klasična terapevtska masaža.Drugač je pa itak vse v flingu, tisti gibi ko so tam opisani po knjigah so totalna osnova pol sčasoma si nekak narediš svojo masažo. zaporedje gibov in vse . Tko da...good luck Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2007 Hm, bom mal razmislila, sam tebe bolj za klasično zanima ne, se pravi klasična terapevtska masaža. obstaja kar velik knjig o tem, ti pa priporočam kakšen tečaj, ker morš najprej poznati osnove somatologije , mišice in to, pa sej, če se ne motim ti itak hodiš na zdravstveno ne.Drugače pa tečaji so na Akademiji za inovativnost to je bivši Zavod za tehnično izobraževanje, za knjigce najboljše da pogledaš v knjižnici mal, drugač pa je klasična masaža osnova na začeku, pol pa že sam vidiš, kaj ti odgovarja in kaj ne ktere tehnike.Tukej so bolj principi gnetenje, gladenje, udarjanje, efleraža.....torej totalen stik z kožo, raztezanje mišic, meni osebno drugače ta masaža ni tolko pri srcu, mi je bla na začetku, potem pa sčasoma, ko sem spoznala še druge tehnike, so mi bile dosti bolj sproščujoče.Če se spomnim kakšno knjigo ti pa povem, Mislim, da eni je prou naslov Klasična terapevtska masaža.Drugač je pa itak vse v flingu, tisti gibi ko so tam opisani po knjigah so totalna osnova pol sčasoma si nekak narediš svojo masažo. zaporedje gibov in vse . Tko da...good luck Ne, sej jaz se nebi s tem ukvarjal profesionalno - vsaj zdaj še ne, samo bi pa blo fajn met doma enega maserja Alipa da svojo ljubezen zmasiraš Ja jaz hodim na zdravstveno, mišice smo lani imeli somatologijo pa letos - čeprav se še vedno reče anatomija in fiziologija.Hvala za info, jah, klasična masaža še je najbolj varna, ker sem gleda kako shiatsu masaža poteka, in hmm, hitro lahko pride do poškodb. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.