Skoči na vsebino

Kaj si pa o sebi mislite?

Guest sstane

Recommended Posts

Antigona pravi:
Mar nisem v temi: KAJ si mislite o Sebi?

Grozno.

Mar res ne znate o sebi napisat 5 dobrih lastnosti ?

Dajmo potrudite se: samo 5 DOBRIH in nič slabih......... :palec:

....bluzerji odpadejo......

Pa ti? A lahko o eni osebi vsaj eno pozitivno?

Pa še o sebi. Sem že nekje to zapisal, pa naj bo še enkrat: Preveč podoben sam sebi in premalo vsem drugim, da bi lahko pognal korenine v krasnem novem svetu. :8):

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
  Antigona pravi:
Mar nisem v temi: KAJ si mislite o Sebi?

Grozno.

Mar res ne znate o sebi napisat 5 dobrih lastnosti ?

Dajmo potrudite se: samo 5 DOBRIH in nič slabih......... :palec:

....bluzerji odpadejo......

ok,,,

1-Lepo grem skp s cebulo

2-Sparam z vodo

3-Zavohas me se preden me zagledas

4-V zaprtem prostoru je v moji prisotnosti flasa snopsa ogrozena

5-Poseksam vse kar ne zbezi na drevo

O sebi mislim, da sem pameten, lep, dober, prijazen, mil, poln zdravja, uravnotežen, itd.

skratka z vsemi lastnostmi po božji podobi.

Manjka mi ena sama lastnost - trdno prepričanje v vse skupaj, kar sem zgoraj navedel

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

• 4 months later...
Guest Mačona
edina sem, ki lahko iz sebe napravi največ in najbolje. imam ful energije in sonca v sebi. sonce sveti vame, jaz svetim iz sebe. x:)x in nič nisem egoistična. včasih sem mislila, da sem. nič več ne mislim tako. obratno. morala bi biti bolj egoistična, kar=zame, imeti se rada in poskrbeti zase, nič drugega. nas pa učijo, da imeti se rad ni OK. :vragec: kreteni.

Mačona pravi:
edina sem, ki lahko iz sebe napravi največ in najbolje. imam ful energije in sonca v sebi. sonce sveti vame, jaz svetim iz sebe. x:)x in nič nisem egoistična. včasih sem mislila, da sem. nič več ne mislim tako. obratno. morala bi biti bolj egoistična, kar=zame, imeti se rada in poskrbeti zase, nič drugega. nas pa učijo, da imeti se rad ni OK. :vragec: kreteni.

:palec: kul si napisala tole.

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Piko pravi:
O sebi mislim, da sem pameten, lep, dober, prijazen, mil, poln zdravja, uravnotežen, itd.

skratka z vsemi lastnostmi po božji podobi.

Manjka mi ena sama lastnost - trdno prepričanje v vse skupaj, kar sem zgoraj navedel

x:Dx

http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif

o sebi mislim samo najboljše.. no ja.. če bi tko mislna bi bla bolj samozavestna.. vem da mam svoje fore..: sem nezaupljiva, včasih preveč odkrita, imam čudn smisel za humor, zbirčna.. itd. x:)x .. želim si partnerja ob katerem bom srečna.. ki me bo mel ODKRITO rad in bo do mene odkrit.. naravnost odkrit.. ki me bo znal vedno postaviti na realna tla.. to mi koristi.. kaj moram zdaj naredit? pustiti rakca, se čim bolj ločiti od bivšega rakca in začeti na novo!! v naslednji zvezi bom pazljivejša.. pasivnost, negativnost in zmotne vrednote, prepričanja me bodo najprej odbila.. znebiti se moram tudi strahu.. pred vnovično prizadetostjo.. zato bom pa pazljivejša.. potrudila se bom, saj si zaslužim biti srečna!! naučila sem se marsikaj.. to je izkušnja, ki jo moram izkoristit za naprej.. x;)x

mam dobre in slabe lastnosti. poskusam poudart dobre, pa zatret slabe. ponosna sem na svojo odkritost, spontanost, sposobnost, da se zapletem v pogovor s popolnim tujcem, humor, na to, da mi otroci zaupajo pa ceprav me vidijo prvic; na to, da sem nezna, ko je potrebna neznost in odlocna, ko je potrebna odlocnost. da sem sanjac, ki je realen. da se sprejemam in ne jamram samo o svojih pomanjkljivostih, ampak delam na tem, da bi jih odpravila. se znam nasmejati sama sebi.
Take it easy

Guest Mačona

res?

če se komu zdi preveč napihnjeno in kot egotrip ... sem se malo obremenjevala s tem na hipe ... pa mislim, da se mi ni treba. ne morem se v gnoj tlačit več, madona porkafix. kaj si vse dobrega eni o sebi mislijo, pa sploh res ni. :vragec:

Guest Mačona
v bistvu pa ni OK, da iščem potrditev ... no ja, še kr negotova vase ... vseen pa ni čist mim, če druge vprašam, al ni preveč napihnjeno ... pa tudi če bi mi rekli, da je ... jaz vem, da je to res, ker sem napisala čist iz sebe, brez razmišljanja. bolj razmišljam, bolj vidim slabosti. bolj čutim, bolj najdem dobro. v sebi in v drugih.

Se imam nekje za povprečnega človeka,če lahko tako rečem ,ker popoln ne obstaja!

Imam svoje dobre in slabe strani kot vse naravno in umetno v tem življenju.

Sem razumevajoč,čustven,bolj mirne narave,pošten,iskren,potrpežljiv,iznajdljiv,nepristranski,nerasist,rad imam naravo in živali,glasbo in še kaj se bi najdlo....

Največ mi pomeni Ljubezen,odkritost in iskrenost.

Torej o sebi si mislim,da nisem slab človek... :2src:

Verjamem vanjo, ki je kot v meglo ujeta, ki je kot globoka kalna voda - pravim ji USODA

a b c č d e f g h i j k l m n o p r s š t u v z ž, .

S pravilno kombinacijo zgoraj naštetih znakov se dobi moja celotna biografija.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Antoninus pravi:
a b c č d e f g h i j k l m n o p r s š t u v z ž, .

S pravilno kombinacijo zgoraj naštetih znakov se dobi moja celotna biografija.

Pozabil si na q w x y ć đ... x:o)x

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

vem da sem res ok punca in se trudim bit še bolj.

Napaka: če mi ne rata mi je vseeno

če mi rata, mislm, da sem kraljica od Sabe. žal :xx!: ampak bom popravla, zdej ko vem x!x

http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif

pa ne zdi se mi da si na bilo kakem egotripu. kdo pa te bo imel rad, pa si mislil kaj lepega o tebi, ce ne ti sama? ne me narobe razumet. nocem ti solit pamet. pa ne opravicuj se za napisano. meni je blo ok vse, kar si pozitivnega napisala o sebi. res
Take it easy

men se pa zdi, da se prepričuje.. punca enkratna si in ne ne rabiš od drugih potrditve, o tem sva že razpravljali ane...

kakšna sem jst - zmedena, sočutna, želim si da ne prizadanem ljudi v svoji okolici in s tem včasih prizadanem sebe

zadnje čase občutim da sem se rešila vezanosti, da nisem vezana na ljudi in stvari okrog sebe,ok hči je izjema)... fajn. rada sem v naravi in uživam v malenkostih. to si štejem v plus. še kaj? itak da... rada se šalim tudi na svoj račun. in dokazala sem se bi pa še komu da znam biti prijateljica...

Guest Mačona
naštela sem kar kup enih lastnosti ... ampak če je vse res. vajena sem o sebi govoriti slabo, pa se zdaj privajam govoriti, še prej pa razmišljati, samo dobro. še najbolj pa ... delovati v skladu s tem, kaj si mislim o sebi. ker to je vse res. zato bom o sebi mislila najboljše (pa ne pretirano).

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Objavi novo...