nimbus 11. december 2010 Prijavi Deli 11. december 2010 ja, da bomo delal konkurenco kitajcem. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 11. december 2010 Prijavi Deli 11. december 2010 Mislimhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/excl.gif , da bom leta 2012 doživel Razsvetljenje Luna Foruma. In to je vse kar ima za povedat danes o sebi.http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. december 2010 Prijavi Deli 11. december 2010 glede na to, da smo tolk na egotripu, da že smrdi po zakurjenem, me čudi, da ma tale tema tako malo postov. ga raje drug drugemu prodajamo. ampak, ni ga pa čez tišino. majke mi. 3 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. december 2010 Prijavi Deli 11. december 2010 ga raje drug drugemu prodajamo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 11. december 2010 Prijavi Deli 11. december 2010 ko prizna, pola mu se prasta A za drugu polovinu seće mu se glava http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_approve.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 11. december 2010 Prijavi Deli 11. december 2010 glede na to, da smo tolk na egotripu, da že smrdi po zakurjenem, me čudi, da ma tale tema tako malo postov. ga raje drug drugemu prodajamo. ampak, ni ga pa čez tišino. majke mi. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/em45.gif NIČ. (na temo "Kaj si pa o sebi mislite") 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 11. december 2010 Prijavi Deli 11. december 2010 ... torej vakum , wacooooom ? Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. december 2010 Prijavi Deli 11. december 2010 Nimam kaj dodat pleha je cist orenk orenk pa se orenk prevec! Jst menim da znanja nimamo in volje povezaovat in ukrepat, da bi temu naredili drugacen scenarij. Se pa lahko zgeledujemo po tistik ki vpeljujejo drugacne moznosti. Sej mogoce ne bomo vse spremenil cez noc, lahk pa ze v nekem manjsem okolju.Recimo kolk let se je govoril o tem ,da se zapre stari del ljublajne za vozila - full casa. No, pa je menda jankovic to potem tut koncno naredu (al pac kdor je naredu, ker ni bisvtveno kdo, temvec da se je zgodil!).jajca ma vsak, sam odvisn je kolk je namera res mocna in na mestu! kolk je tega pleha. sam jebat ga, k nimam jajc. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. december 2010 Prijavi Deli 11. december 2010 Zakaj sprasujes?Mislim, sej lahko utemeljiš, ane? (bajdvej: nothing personal, pa za kar bi se blo vredno obemenjevat). Kaj se režiš?Mislim, sej lahko utemeljiš, ane? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. december 2010 Prijavi Deli 11. december 2010 kakor kje kakor kjeA za drugu polovinu seće mu se glava http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_approve.gif he he sej glih zato jih ima malo ni brez razloga. glede na to, da smo tolk na egotripu, da že smrdi po zakurjenem, me čudi, da ma tale tema tako malo postov. ga raje drug drugemu prodajamo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 11. december 2010 Prijavi Deli 11. december 2010 ... da imam še ogrrroooooooooooooooooooooooooooooomno dela, in da sploh nevem, če bom vsaj približno vse lahko naredil še v tem lajfu, ... brez pomoči Stvarnika pa sploh itak da Ne . :sori: Naj mi prosim Dobri Ljubeči Večni Stvarnik pomaga še bolj, kot doslej :sori::sori: . Hvala . bravo, čestitam, lepo si to napisal in lepo da si bil iskren.http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gifjaz pa prosim ljubečega Stvarnika, da ti podeli mnooooogoooooooooo pameti http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif 2 3 Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 12. december 2010 Prijavi Deli 12. december 2010 Jaz si pa o sebi sploh nič ne mislimker namesto mene to delajo drugi...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/puter.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 12. december 2010 Prijavi Deli 12. december 2010 bravo, čestitam, lepo si to napisal in lepo da si bil iskren.http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gifjaz pa prosim ljubečega Stvarnika, da ti podeli mnooooogoooooooooo pameti http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif Hja, a pa misliš, da Ga jaz za to ne prosim ? Heeej, že velikokrat , ... pa očitno še premalkrat , ker še zmeri mi včasih kaj "zmanjka". Ampak, trudimo se še naprej, juhej Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 12. december 2010 Prijavi Deli 12. december 2010 nekaj ti svetujem: če ne veš, zakaj ti jo ne da, si poglej naravni zakon privlačnosti. ko boš dojel kje si zgrešu, boš pamet dobil v trenutku Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 12. december 2010 Prijavi Deli 12. december 2010 Nič. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif še en plusek ti dam...sva že dve, ki si o sebi ne misliva nič.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. december 2010 Prijavi Deli 12. december 2010 v bistvu je pa na nek način odštekano, o sebi si nič mislit.sploh če si kej mislimo o drugih... 1 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 12. december 2010 Prijavi Deli 12. december 2010 v bistvu je pa na nek način odštekano, o sebi si nič mislit.sploh če si kej mislimo o drugih...bravo, zadela si v nulo 1 Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. december 2010 Prijavi Deli 12. december 2010 mah fak! sem mela že spisane komentarje (pa pomotoma zaprla)... Odvisno iz katrega zornega kota gledaš Če si o sebi ne misliš nič, je potem komot predpostvka, da si o drugih ne misliš nič (še preden si prišel na sebe).Mislim da to ni možno; itak štartaš iz sebe, se pravi je predpostavka da si o sebi nekaj misliš in če se ukvarjaš tud z drugimi (kar se), pomeni da si tud o njih nekaj misliš.In ker si o njih nekaj misliš (je izzvalo tvoje razmišljanje), je logiš, da o seb tud nekaj misliš.Tko da tle ne kupim teh *filozofij*. (*in torej skratka itak ne obstaja: "še preden si prišel do sebe", ker si NAJPREJ ti) sm glihkar prebrala en citat, ki ustreza temu.... kar sm imela nekako v mislih, ko sm rekla, da si nič ne mislim o sebi: Začuden sem nad seboj, razočaran, zadovoljen. Sem otožen, potrt, navdušen. Vse to sem in ne morem povzeti, kaj je vse to skupaj. Nemogoče mi je ugotoviti kakšno vrednoto ali nevrednoto, nimam nobene sodbe o sebi in svojem življenju. Zame ni nič gotovo. Nimam nobenega dokončnega prepričanja – pravzaprav o ničemer. Vem le, da sem se rodil in da bivam...(Carl Gustav Jung)Ja super.Vse to si.Ampak to je Karl napisal.Kaj si pa ti?a če je on otožen in navdušen, morš bit tud ti?a je že on raziskal zate vse? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. december 2010 Prijavi Deli 12. december 2010 ma nič ni narobe, pač (naglas) razmišljamo. ampak če vedno štartaš iz druzga, pol si odvzameš možnosti, si odvzameš svoj doprinos. In to je blazno škoda. ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. december 2010 Prijavi Deli 12. december 2010 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 tocno tko - point! ne moremo o enem cloveku mislit dobro, o drugem slabo in rect da smo "dobri". saj v enosti in razumevanju ne. v dvojnosti pa seveda ja, ker locuje. v bistvu je pa na nek način odštekano, o sebi si nič mislit.sploh če si kej mislimo o drugih... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 verjetno je vecina prepricanj odvisna iz katerega zornega kota gledamo. Jungovo pisano dozivljam kot zraz obcutka, morda nekega trenutnega stanja. Izraznost s svojo vrednostjo Temu lahko recem tudi opis osebnosti, ki spozna praznost materije v kateri ni dusnih energij. (morda). Pa se ta moj opis je pravzaprav mim. Gre za odvezanost postavljati v okvir, pobudo k odvezanosti od konceptov.To pa ne zanika dejstva, da imamo vsi o sebi , svetu, drugih kaksno mnenje. Podobno, kot bi rekel da nebo ni nebo in zemlja ne zemlja in sam ne clovek. Namrec vsak ki bo v naslednjem trenutku potreboval vodo za prezivetje, bo vedel kaj hoce, s tem pa avtomaticno ze ima in dobi mnenje o sebi! sicer pa, bit v stanju ko ne mislimo nic - neka stanja niso vec isto, ce jih zelimo uokviriti, ubesediti in razloziti. Recimo nekatera dozivljanja v globini meditacije, saj so izkljucno vezana na drugacno raven dozivljanja. Taksna raven, kjer se dozivlja in tudi razume na drugacnih nivojih kot je razumski, oz. kot je nivo, na katerem dozivljanja sicer razlagamo. Torej kot si rekla, gre za gledanje iz razlicnega zornega kota, a v okviru razumskega dozivljanja. Odvisno iz katrega zornega kota gledaš Če si o sebi ne misliš nič, je potem komot predpostvka, da si o drugih ne misliš nič (še preden si prišel na sebe). Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 včasih si je o seb res še najboljš nič mislit. se problem soočenja prestavi na druge dni. ker, neke optimalne osebnosti ni. a smo psihotiki in megalomani in se poveličujemo,...al pa nevrotiki in minilomani in se dajemo v nič. tudi še tako vestna karizma in samozavest se razleti v vesoljni prah, ko se spodmakne točka prešitja, in še tako obupen ničvrednež ima šanse, da se nabilda do tiste nesrečne karizme. zato je vse kar bleknemo o sebi v tejle temi, po referenci ideološke normalnosti, več al manj ...želja za megalomane in Zakon za minilomane. 2 Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 Da. Nakljucija ki niso smiselna in ne ucijo ne obstajajo. Tako postane pridih omalozevanja in pomanjsevanja (cetudi samega sebe) vedno odvecen, saj ni bistven. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 13. december 2010 Prijavi Deli 13. december 2010 včasih si je o seb res še najboljš nič mislit. se problem soočenja prestavi na druge dni. ker, neke optimalne osebnosti ni. a smo psihotiki in megalomani in se poveličujemo,... Ja, sam to je pa čisto res. Se tut sam malčk ukvarjam z odnosi, tk da mam priliko že cel lajf to opazovat in kolikor že mam izkušenj, se jih da strnit v točno te dve kategoriji ki jih omenjaš. Al ljudje samega sebe poveličujemo, si mislimo da smo boljši kot smo v resnici, al pa se tlačmo v drek, se ne dovolj cenimo. Najbrž kriva starševska vzgoja za oba primera........ Tk da ja, mogoče je še najboljš strnit čimveč mnenj drugih o nas in iz tega izvlečt neko sredino. Tko smo najbrž še najbljižji resnici o sebi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.