Skoči na vsebino

UPANJE

kapica

Recommended Posts

ravno zdaj je čas da se pokažeš kot zagovornik upanja, in upaš na majhne stvari. takšne ki jih lahko narediš sam, torej upaj da se boš jutri prebudil z nasmehom na ustnicah.

EDINI SMISEL OVIRE JE TA, DA JO PREMAGAŠ!

pa še res je.. aja, z upanjem seveda x:)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 216
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Tnx Princess :D ja itak take stvari upam, in se zgodijo, ampak velikih si pa ne upam več upat, pač se ne zgodi,
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

za mene ni laž, je prej nekaj najbolšega v teh časih

sicer sem zagovornik upanja ampak sem obupal in me je razočaralo, nimam več velikih upov, kot je reku gori aristotel, upanje je za tiste ki sanjajo budni...

kaj hočeš lepšega kot sanjat buden????

kaj hočeš lepšega kot sanjat buden????

Eyes wide shut a? :D lepše kot sanjat buden je buden sanjat... prakticiram to vsko jutro, dva do trikrat kot mi uspe, bit v sanjah pri polni zavesti to je sanjsko... :D heja sicer pa upanje.... no upam da bo kaj, letos, čutim da mi volja odteka, heja, bomo vidli, pismu tale zvok kitare, mi daje upanje, Steve Vai, Whispering a Prayer ... :D hehe torej kje sem ostasl... upam da me upanje ne bo pustilo na cedilu...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Na kaj pa upaš, cankarja dividende na DD vsak mesec x:Dx  x^x  x;)x

hejno sstane, v mojem življenju denar nima mesta med željami upanji... to je le sredstvo nekje zadaj, pravzaprav ne pomnim da bi kaj naredil za denar :D hudiča to pa ni dobr ;) no ne upam na nekaj drugega ne bom povedla, ampak je očitno...

Ja, ampak tudi tisto nekaj stane x;)x

:D sej vem sej vem, ampak od enga cankarja na mesec, še velik manjka... :D pravzaprav, vse nekaj stane anede Stane? kolk pa stane upanje?

ja upanje pa stane mal poguma, da si upamo upat :)

sanjat buden, al buden sanjat, al kakorkoli že pa pomeni da imamo svoje sanje in želje in jih tudi poskušamo uresničit..

papa

;) hehe kdo je že bil danes prav sanjav, aha princeska ;) ccc

• 1 month later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...