princeska 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 ravno zdaj je čas da se pokažeš kot zagovornik upanja, in upaš na majhne stvari. takšne ki jih lahko narediš sam, torej upaj da se boš jutri prebudil z nasmehom na ustnicah. EDINI SMISEL OVIRE JE TA, DA JO PREMAGAŠ! pa še res je.. aja, z upanjem seveda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Tnx Princess ja itak take stvari upam, in se zgodijo, ampak velikih si pa ne upam več upat, pač se ne zgodi, Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeska 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 NEKOČ SE BOŠ OZRL IN SPOZNAL DA SO RAVNO TE BILE VELIKE, DA RAVNO ZARADI NJIH TVOJE OČI TAKO SREČNO ŽARIJO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primerjalc 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Dum spiro, spero.Dokler diham, upam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sade 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 za mene ni laž, je prej nekaj najbolšega v teh časihsicer sem zagovornik upanja ampak sem obupal in me je razočaralo, nimam več velikih upov, kot je reku gori aristotel, upanje je za tiste ki sanjajo budni... kaj hočeš lepšega kot sanjat buden???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 evo danes jaz sanjam budna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Upanje ni nič drugega kot kandidatura za srečo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 kaj hočeš lepšega kot sanjat buden????Eyes wide shut a? lepše kot sanjat buden je buden sanjat... prakticiram to vsko jutro, dva do trikrat kot mi uspe, bit v sanjah pri polni zavesti to je sanjsko... heja sicer pa upanje.... no upam da bo kaj, letos, čutim da mi volja odteka, heja, bomo vidli, pismu tale zvok kitare, mi daje upanje, Steve Vai, Whispering a Prayer ... hehe torej kje sem ostasl... upam da me upanje ne bo pustilo na cedilu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Na kaj pa upaš, cankarja dividende na DD vsak mesec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Na kaj pa upaš, cankarja dividende na DD vsak mesec hejno sstane, v mojem življenju denar nima mesta med željami upanji... to je le sredstvo nekje zadaj, pravzaprav ne pomnim da bi kaj naredil za denar hudiča to pa ni dobr no ne upam na nekaj drugega ne bom povedla, ampak je očitno... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Ja, ampak tudi tisto nekaj stane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Ja, ampak tudi tisto nekaj stane sej vem sej vem, ampak od enga cankarja na mesec, še velik manjka... pravzaprav, vse nekaj stane anede Stane? kolk pa stane upanje? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeska 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 ja upanje pa stane mal poguma, da si upamo upat sanjat buden, al buden sanjat, al kakorkoli že pa pomeni da imamo svoje sanje in želje in jih tudi poskušamo uresničit..papa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Kdor verjame in se sprijazni, da ga "nekdo" s trpljenjem in bolečino preizkuša bo vedno trpel. Kdor se spopade z njima, se okrepi in ju premaga. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 ja upanje pa stane mal poguma, da si upamo upat sanjat buden, al buden sanjat, al kakorkoli že pa pomeni da imamo svoje sanje in želje in jih tudi poskušamo uresničit..papa hehe kdo je že bil danes prav sanjav, aha princeska ccc Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. avgust 2004 Prijavi Deli 8. avgust 2004 Upanje je velik pesnik, toda njegovi stihi ne dosežejo potomcev. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 .Marsikdo v življenju dober je postal,ker pravičn biti ni nikoli znal Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.