Amis 10. marec 2004 Prijavi Deli 10. marec 2004 špas perdita Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. marec 2004 Prijavi Deli 13. marec 2004 Upanje je kruh nesrečnikov. Perzijski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 o ti kažin Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. marec 2004 Prijavi Deli 14. marec 2004 Kogar upanje bodri, ga lakota umori. Armenski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AYA 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 nikoli, nikoli, zares nikoli ne obupaj AYA Citiraj Če mora človek izbirati med sodbami prijateljev in svojimisanjami, se mora vedno odločiti za svoje sanje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 V vsakem od nas je pričakovanje, ki ga imenujemo upanje. Platon Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 V še tako brezupni situaciji, ko veš da je lepe zgodbe konec, ko ni več šans da se ta zgodba ponovi, imaš v sebi neko upanje. Od kje tolikšna moč, moč upanja, v brezupnosti Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Sanje, Volkec, sanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 misel - vsa finta zaljubljenosti in osvajanja je v upanju... ko nimač več na kaj pričakovati, upati in trepetati, tudi zaljubljenost popusti, saj ni več hrepenenja. - ne moreš ceniti nečesa, kar imaš za samoumevno- zaradi tega toliko ljudi ni srečnih v ljubezenskih odnosh - ker nikoli niso hvaležni za to kar imajo. če nisi hvaležen za to kar imaš le-to začneš jemati kot samoumevno in tedaj tega ne ceniš več. torej je treba v naša razmerja vnesti kanček negotovosti, da se hrepenenje, ki poživlja razmerje, ne razblini... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Dolgo upanje, dolgo trpljenje. Nemški Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 ..vnesti kanček negotovosti, da se hrepenenje, ki poživlja razmerje, ne razblini... čim manj al pa nč negotovosti, to še bel duši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Upanje ima globoko dno. Češki Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Naša draga Loesje je v zvezi s sanjami enkrat rekla da "sanje ne umrejo - samo čakajo nekoga" pa je kr res, vsaj mislim Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 Štiri sveče so pačasi izorevale... prostor je bil poplnoma tih, in lahko si slišal njihov pogovor: Prva je rekla: "Jaz sem MIR... ampak ljudje me ne znajo obdržati: zdi se mi, da mi ne preostane drugega, kot ugasniti!" tako, počasi, počasi sveča popolnoma ugasne... Druga pravi: "Jaz sem VERA... zal ne služim ničemur, ljudje nočejo vedeti zame in zato nima smisla, da ostanem prižgana." komaj je nehala govoriti, jo je lahna sapa ugasnila... Zelo žalostna pravi tretja sveča: "Jaz sem LJUBEZEN... nimam moči ostati prižgana, ljudje me ne upoštevajo in se ne zavedajo mojega pomena, svoje drage bolj sovražijo, kot ljubijo." Nepričakovano... vstopi v sobo otrok in vidi ugasnjene sveče... "AMAK KAJ POČNETE!? MORALE BI OSTATI PRIŽGANE, STRAH ME JE TEME!" In, ko to izreče, pade v jok... Nato pa pravi četrta sveča: "Ne obupaj..., ne joči..., dokler bom gorela, lahko zmeraj ponovno prižgem ostale sveče: Jaz sem UPANJE!" Z žarečimi, objokanimi očmi, otrok prime svečo upanja in prižge ostale sveče... in vsak od nas lahko, kot tisti otrok, z UPANJEM ponovno prižge, Vero, Mir in Ljubezen!!! ...))So lepe misli, ki me pustijo ravnodušno. Ta me ne.... Pusti nekaj za sabo...., vsake toliko, ko obupamo, ko ne vidimo poti, bi jo morali prebrati in se zamisliti........ Vsem nam gori še ena svečka...od nas pa je odvisno, koliko ostalih bomo prižgali... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. april 2004 Prijavi Deli 15. april 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 16. april 2004 Prijavi Deli 16. april 2004 Kapjlica , čudovita misel je to ..pa tudi ta mi je všeč:ni dovolj le upati , temveč upati si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Upanje v človekovem srcu je podobno plutovini v vodi.Včasih jo lahko potisnemo do dna, toda vedno splava na površje. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 upanje je lahko tut miselna droga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. april 2004 Prijavi Deli 25. april 2004 Nosi vodo, dokler ne prideš do izvira, in je nikar ne izlivaj v upanju, da jo boš tam dobil. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 :ni dovolj le upati , temveč upati si mega Upanje umre zadnje! Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 Ali pa sploh ne?? Se k upanje umre,je upanje, za upanje! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Hm upanje.... je lahko tudi zelo škodljivo... če razmislim nazaj dostkrat sem kaj upal pa ni blo nevem kaj... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 Hm upanje.... je lahko tudi zelo škodljivo... če razmislim nazaj dostkrat sem kaj upal pa ni blo nevem kaj... upati si pa zeleti je razlika... pa kar upas da bos dobil, vedn dobis!! samo navadn v drugacnih oblikah kot pricakujes... sam upanje pa se vedn ostane, je blo, in se bo.... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 Ali pa sploh ne?? Se k upanje umre,je upanje, za upanje! Heh...moram povedati...ne gre drugace Malce krut...pa saj zivljenje ni vedno pravljica. So bile tri sosede: Mojca, Katja in Nada.Z vsemi tremi je obcasno 'spal' postar, kateri je imel AIDS.Prva je umrla Katja, druga Mojca, zadnja pa Nada.Nauk ? Nada uvijek umrije poslednja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 pa kar upas da bos dobil, vedn dobis!! samo navadn v drugacnih oblikah kot pricakujes... sam upanje pa se vedn ostane, je blo, in se bo.... bomo vidli kaj bo s tega..... jaz upam .. hehe pa me maš ja jaz upam take stvari v bistvu k se bodo zagotovo uresničile... torej kaj je zdaj to upanje.... naravna človeška naravnanost da upa da se bo nekaj kar pričakuje zgodilo? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.