kapica 5. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 5. maj 2004 krokodil noooo.... ka si taksn!!!! mrssss.... mors izbiti vse kancke upanja? dobr no..., sej je se vec mojc, katij in nazadnje nad! :xx!: Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. maj 2004 Prijavi Deli 5. maj 2004 ne ne nauk je zadnja umre kitara Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 6. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 6. maj 2004 kitara ne more umret! lahk se pokvari, izgubi, prelomi... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 ne ne ko jaz igram kitara umre z mano.... počasi čisto neslišno khm slišno ampak nepričakovano pesmi zmanjka CD pride do konca navdih poide zmanjka energije s najnižje čakre takrat jo odložim in takrat umre hudimano hudo mi je takrat ampak ne morem več me boli roka kdaj kak prst.... ahja upanje pa ostaja ja.. tisto lepo upanje hm upam da bom kdaj videl svoj post napisan ob tisti uri ko ga pošljem tle mi piše 017 na netu pa 23.17 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 6. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 6. maj 2004 ne ne ko jaz igram kitara umre z mano.... počasi čisto neslišno khm slišno ampak nepričakovano pesmi zmanjka CD pride do konca navdih poide zmanjka energije s najnižje čakre takrat jo odložim in takrat umre hudimano hudo mi je takrat ampak ne morem več me boli roka kdaj kak prst.... ahja upanje pa ostaja ja.. tisto lepo upanje hm upam da bom kdaj videl svoj post napisan ob tisti uri ko ga pošljem tle mi piše 017 na netu pa 23.17hehehe... hudo upanje aja pol se prav kitara se vseen ne umre..., le zgubi se s tabo, postaneta lih na zacetku konca eno... zrd tebe, ker ti zmanjka energije... sm misla, da ce delas stvari k jih mas rad, da pol sprejemas energijo, ne da ti je zmanjka... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 če počneš stvari ki jih imaš rad prevečkrat in preveč časa e jih naveličaš in pol ni upanja za kaj več sicer težko bi reku ase kitare naveličam sam nekak zmanjka padeš notr in pol padeš vn... ni več koncentracije... je pa s časom vedno boljš... kaj pa vem practice makes perfect... vsaj upam da je tko.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Uspelo je. Svita se. Spet bo dan. xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Borism... nemogoče... Heh...mal sem se pohecala... ti si tok fajn...d je že nemogoče...da si moški... Ej...pa to ni zafrkancija...to je kompliment... ponavad so vsi tolk neobčutljivi...brez emocij...Ma kaj spet bluzim... :xx!: smotana... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 haha ja... večeraj je en tip neverjetno hvalil moje oči... pa je čist straight pa to... so očitno novi časi.. še je upanje za prijetno življenje. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Majica, prosim ne bit smotana ...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Borism...sej veš kaj mislna.... nič ni v tebi...pure... haha ja... večeraj je en tip neverjetno hvalil moje oči...Nino...se mu pridružujem... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Majica, a misliš na tole ikonco , vse ob pravem času ali v samoobrambi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Res je, Boris je super moški.......takega kot je on, bi si ga želela marsikatera ženska. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 O, hvala GOmetuljčica , ampak tu se potem pojavijo same obveze , zavedam se pa, da nisem idealen , v glavnem, da sem zadovoljen sam s sabo , pa tudi bližni z menoj, med njimi ste pa tudi vi, hvala ....lep dan, hja, upati ja pa res treba, to zadnje umira Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Res je, Boris je super moški.......takega kot je on, bi si ga želela marsikatera ženska. se bo treba borit za njega... jeeeeeeeees.... izzive imam rada.... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ....kaj v ringu....in kdo bo sodnik, se ve.....navijači pa tukajšnji člani..... Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 po moje nas bo v ringu vec... kaj ves, kdo bi se nama se pridruzil.. Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ....bova pa midve proti ostalim.....taka dva kalibra ne bo nobeden premagal..... ZMAGOVALKI BOVA...juhuhuhuhu Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 svetska si... Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 saj veš kakšna je moja malenkost......borbena do konca... Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 danes sem pa dobila en kopliment ki je na koncu vseboval besede, ne obupaj, upanje ostaja...kje bo ring, kakšen ring, blaten ring Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 haha ne blaten ring ne vidis da sta dve metuljcici ko ena pade v blato bo konc akcije in upanja na dober fight... na eni vrtnici bi se lahko spopadli.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 pa res ja metuljčice, sam bi blo pa dobro ane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 kaj pa če bi borisu dale možnost ,da izbere samx?x mogoče bi blo pa manj boleče,razen če vam je všeč šoubiznis Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 pa res ja metuljčice, sam bi blo pa dobro ane ja ja ja ja ja ja kaj pa če bi borisu dale možnost ,da izbere samx?x mogoče bi blo pa manj boleče,razen če vam je všeč šoubiznis ne ne hočemo videt boj boj kri kri še bam bum Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.