Ksenia 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 zdej spa ti pozabu da so metuljčice, ampak upanje ostaja anje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 pa ne zgledaš taka zver Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 is there life on mars? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2004 ogovor obstaja preden si postavil vprasanje Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ogovor obstaja preden si postavil vprasanje zelo modro in res, ampak še vedno ga ne vem Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Tukaj bi lahko prišel naš Micki,da bi vidl ring v blatu in zamazane polmajičke in ritke....in....in.....in Lahko bi tud organizirali boj v čokoladi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ja in pol dobiš tisto m njam čokolada in pol se lepe brhke bojevnice zredijo preden se boj sploh začne... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vendula 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 Neeeee,zmagovalec poliže...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2004 hehehe... jure zaskrbljeno sprasuje, pa hoce odgovor... pa uleti vendula, names odgovora z idejo o micku pa skupaj prideta do lizanja cokolade.... joj ludeki, kaj bo se z nas (upejmo, da cim vec...) Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 hehehe... jure zaskrbljeno sprasuje, pa hoce odgovor... pa uleti vendula, names odgovora z idejo o micku pa skupaj prideta do lizanja cokolade.... joj ludeki, kaj bo se z vas nauk tega če pač ne dobiš odgovora ti dajo sladkarije.... hehe Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2004 ogovor obstaja preden si postavil vprasanje zelo modro in res, ampak še vedno ga ne vem od koga ga pa hoces izvedet? sej ni nujn, da bo tisti k ga pove imel prav, na svoj nacin bo imel prav, ni pa nujn da bo njegov prav tud tvoj prav... oz. sam mors pridt do tega Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ajd vem da noben nebi šel z mano na konc sveta a bi šel kdo z mano na mars? upam prosim da nisem sam ki gre v to širno vesolje že sedaj po časovni komponenti potujem s svetlobno hitrostjo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 /QUOTE]nauk tega če pač ne dobiš odgovora ti dajo sladkarije.... heheTORTICE Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 /QUOTE]nauk tega če pač ne dobiš odgovora ti dajo sladkarije.... heheTORTICE ja kje si bil v sredo? saj vidli smo te sam sam na fotki Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 /QUOTE]nauk tega če pač ne dobiš odgovora ti dajo sladkarije.... heheTORTICE ja kje si bil v sredo? saj vidli smo te sam sam na fotki JA VRJEM AL PA TUT NE,full trudu pa res ni šlo pa kaj moraš , vedno imaš nekoga nad glavo pa delamo na tem da ga skinemo Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 7. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 7. maj 2004 ajd vem da noben nebi šel z mano na konc sveta a bi šel kdo z mano na mars? upam prosim da nisem sam ki gre v to širno vesolje že sedaj po časovni komponenti potujem s svetlobno hitrostjo...ce pa ugotovis kje je konec sveta, grem pa takoj zravn!!!! sej ves, kje me najdes Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 7. maj 2004 Prijavi Deli 7. maj 2004 ajd vem da noben nebi šel z mano na konc sveta a bi šel kdo z mano na mars? upam prosim da nisem sam ki gre v to širno vesolje že sedaj po časovni komponenti potujem s svetlobno hitrostjo...ce pa ugotovis kje je konec sveta, grem pa takoj zravn!!!! sej ves, kje me najdes mmmm Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 9. maj 2004 UPANJE = predplacilo, ki ga daje sreca Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 ajd vem da noben nebi šel z mano na konc sveta a bi šel kdo z mano na mars? upam prosim da nisem sam ki gre v to širno vesolje že sedaj po časovni komponenti potujem s svetlobno hitrostjo...ce pa ugotovis kje je konec sveta, grem pa takoj zravn!!!! sej ves, kje me najdes lahko tebi ko pa si na koncu sveta Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 9. maj 2004 lahko tebi ko pa si na koncu sveta odvisn s kere strani in perspektive gledas.... :xx!: Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 še je upanje na temu svetu ja... ker pravzaprav vsak korak je lakhko proti koncu sveta... in vsak korak je začtek... sveta.. tko da bo treba začet narest kak korak da ne bo sam pr upanju ostalo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 9. maj 2004 še je upanje na temu svetu ja... ker pravzaprav vsak korak je lakhko proti koncu sveta... in vsak korak je začtek... sveta.. tko da bo treba začet narest kak korak da ne bo sam pr upanju ostalo medtem, ko delas korake naj te spremjla upanje...... na zacetek konec al pa sredino Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 vedno moreš upat da bo naslednji korak uspel ja... sicer ga niti ne narediš... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Štiri sveče so pačasi izorevale... prostor je bil poplnoma tih, in lahko si slišal njihov pogovor: Prva je rekla: "Jaz sem MIR... ampak ljudje me ne znajo obdržati: zdi se mi, da mi ne preostane drugega, kot ugasniti!" tako, počasi, počasi sveča popolnoma ugasne... Druga pravi: "Jaz sem VERA... zal ne služim ničemur, ljudje nočejo vedeti zame in zato nima smisla, da ostanem prižgana." komaj je nehala govoriti, jo je lahna sapa ugasnila... Zelo žalostna pravi tretja sveča: "Jaz sem LJUBEZEN... nimam moči ostati prižgana, ljudje me ne upoštevajo in se ne zavedajo mojega pomena, svoje drage bolj sovražijo, kot ljubijo." Nepričakovano... vstopi v sobo otrok in vidi ugasnjene sveče... "AMAK KAJ POČNETE!? MORALE BI OSTATI PRIŽGANE, STRAH ME JE TEME!" In, ko to izreče, pade v jok... Nato pa pravi četrta sveča: "Ne obupaj..., ne joči..., dokler bom gorela, lahko zmeraj ponovno prižgem ostale sveče: Jaz sem UPANJE!" Z žarečimi, objokanimi očmi, otrok prime svečo upanja in prižge ostale sveče... in vsak od nas lahko, kot tisti otrok, z UPANJEM ponovno prižge, Vero, Mir in Ljubezen!!! ...))šrmc šrmc a to je bil tvoj prvi post na forumu čudovito ej... grem poiskat mojga prvega... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Neeeee,zmagovalec poliže...... A sem zmagal ? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.