kapica 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 z UPANJEM ponovno prižge, Vero, Mir in Ljubezen!!! ...)) šrmc šrmc a to je bil tvoj prvi post na forumu čudovito ej... grem poiskat mojga prvega... ti ga je ratal poiskat? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 z UPANJEM ponovno prižge, Vero, Mir in Ljubezen!!! ...)) šrmc šrmc a to je bil tvoj prvi post na forumu čudovito ej... grem poiskat mojga prvega... ti ga je ratal poiskat? ja v mojem podpisu je zdej... vsaj tapameten kos.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 z UPANJEM ponovno prižge, Vero, Mir in Ljubezen!!! ...)) šrmc šrmc a to je bil tvoj prvi post na forumu čudovito ej... grem poiskat mojga prvega... ti ga je ratal poiskat? ja v mojem podpisu je zdej... vsaj tapameten kos.. hasta la vista Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. maj 2004 Prijavi Deli 11. maj 2004 no upam da prijetno spiste vsi skupaj upanje na lepe sanje! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 kaj pa če bi borisu dale možnost ,da izbere samx?x mogoče bi blo pa manj boleče,razen če vam je všeč šoubiznis Kaj sem vse zamudil , prosil bi le, da se ne bi teple-i zaradi mene ...pa res, mogoče bi res hotele medsebojno obračunati, že zaradi starih grehov , pa menda ja ne.....obema in vsem en lep dan, Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 12. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2004 kaj pa če bi borisu dale možnost ,da izbere samx?x mogoče bi blo pa manj boleče,razen če vam je všeč šoubiznis Kaj sem vse zamudil , prosil bi le, da se ne bi teple-i zaradi mene ...pa res, mogoče bi res hotele medsebojno obračunati, že zaradi starih grehov , pa menda ja ne.....obema in vsem en lep dan, Borism prosis, da se ne bi teple zaradi tebe? ali UPAS, da se ne bi? Aja, no sej si napisal, da prosis.... Sam bolj pametno je upat! Hmm pa sej je pa ja dobr bit v "srediscu pozornosti" (vsaj tko za vecino) sm pa dobla eno lustno misel: upanje je dejanje razuma, ki isce izvor v luci! logicno ne? Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. maj 2004 Prijavi Deli 12. maj 2004 še je upanje za mavrične ljudi? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 12. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2004 za vse, vedno in povsod! tud navadne ljudi, ne le mavricne Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 prosis, da se ne bi teple zaradi tebe? ali UPAS, da se ne bi? Aja, no sej si napisal, da prosis.... Sam bolj pametno je upat! Hmm pa sej je pa ja dobr bit v "srediscu pozornosti" (vsaj tko za vecino)No, dobro, potem pa upam, ker smo v takšni temi... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. maj 2004 Prijavi Deli 13. maj 2004 Dan se nasmehne tistemu, ki se mu zna nasmehniti . Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. maj 2004 Prijavi Deli 17. maj 2004 Ni tako majhne kapljice, da se zaradi nje ne bi povečal ocean, vsak izmed nas je kapljica človeštva. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alya 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 UPANJE je kot mleko;če predolgo traja se skisa. Po moje ta misel ne bi smela držati,saj mora biti (kot je Kapica napisala) ta sveča upanja vedno prižgana ne pa da ugasne,ča traja predolgo oz. se skisa kot mleko. Citiraj Vsi smo angeli z eno samo perutjo,zato lahko letimo samo objeti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 šele ko se upanje spremeni v delovanje ..so vidni rezultati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 There is still hope, for love on mars and war on venus... and with that hope i today cross mars and head for jupiter in search of peace. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2004 šele ko se upanje spremeni v delovanje ..so vidni rezultatial pa enostavn le upas da bos deloval! da bodo iz tega upanja na delovanje prisli upajoci rezultati Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Upanje je bogato slepil. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Hehe jaz odkrivam da je v mojemu življenju vsepreveč upanja, preveč gamblam z usodo... one of these days me bo nekdo po glavi... z macolo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 27. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 27. maj 2004 Hehe jaz odkrivam da je v mojemu življenju vsepreveč upanja, preveč gamblam z usodo... one of these days me bo nekdo po glavi... z macolo...lahk js! upam, da bodo pol kaksni ucinki! k ce ne bodo pol brez pomena aja macole nimam... :xx!: p.s: upanja ni nikol prevec! kvecjemu premal... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 ne vrjemi včasih prav škodi... tolk verjamem da bom na konc še pre lahko pršeu skozi.... pismu nekje v lifu smo jaz al pa moji starši zajebail... pri moji vzgoji... preveč upanja preveč vere, človeka pravi v kašo ki je ne more premagat... upa pa seveda ampak takrat je že prepozno..... Zdaj če nimaš ravno macole pri roki hm nevem kaj mi je nazadnje padlo na glavo. hehe kaka ideja recimo lahko zelo trdno sede? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 prav je da imamo pozitivno naravnanost in vero ...a če si žejen in imaš pred seboj kozarec vode , in čakaš , da ti ga nekdo prinese k ustom...lahko v tem čakanju umreš od žeje.potrebna je aktivna energija , ki jo usmerimo z namenom da realiziramo cilj , ki smo si ga zadali.izgovarjanje na bilo koga je v bistvu tudi izgovor za nas .nebesa se ne odpirajo sama od sebe...potrebno je prijeti za kljuko in vstopiti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 se mi zdi da je upanje včasih orodje da premagaš strah... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Hm upanje je zelo dobra stvar pravzprav lahko pomeni razlikov tem da čakaš neljubi al ljubi dogodek slabe volje al dobre volje.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Iz zlatih sanj se človek lačen zbudi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 29. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 29. maj 2004 UPANJE je kot mleko;če predolgo traja se skisa. Po moje ta misel ne bi smela držati,saj mora biti (kot je Kapica napisala) ta sveča upanja vedno prižgana ne pa da ugasne,ča traja predolgo oz. se skisa kot mleko. joj hehehe greh primerjat upanje z kisanjem mleka! tole bi bolj veljal za pricakovanja... kadar kej pricakujemo potih upamo, pa navadn kr pricakujemo ne dobimo in se "skisano" pocutmo... sam pol pride lahk pa vn skuta??? dobr no... isti rezultat, enega pricakovanja, enake resnice, ki si jo vsak interpretira (pricakuje) po svoje... navadn pa tko resnicih trenutkov srece, ne zaznamo..., navadno pridejo nepricakovano, ko smo najmanj pripravljeni... sam ucinek je pa vecji! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.