žaža 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Up je predplačilo, ki ga daje sreča. RIVAROL Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 ]Upanje je slab vodič, čeprav je dober sopotnik...TO PA DANES PRI MENI ZELO,ZELO DRŽI.... :o|o: Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Pri večini ljudi je hvaležnost samo prikrito upanje po še večjih uslugah. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 upam, ne upam,pa upam in ne upam,nkol dost Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 upanje je namera...upati si , je korak Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 BORISM, KJE SI TI OD 8h do 16h.????? Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Žaža, urnik sem si malo spremenil , menda me ja ne pogrešaš , hja, sedaj bom pa jaz čakal štiri dni na tvoj odgovor, no upanje pa le imam, da ga dobim, lep praznik in lep vikend, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Vsi stojimo v krogu upanja. Drug drugemu si podajamo plamen. Če moja luč ugasne, jo bo zanetila tvoja. Skupno oddajava silnejši žar... Sleherna luč na svoj način obeta, da tema nima zadnje besede. (De McCanley) Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Hope is the thing with feathers That perches in the soulAnd sings the tune without the wordsAnd never stops ...at all ... Emily Dickinson LP, CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Če človek z zaupanjem stopa po poti svojih sanj in si prizadeva živeti, kakor si je zamišljal, potem bo doživel uspeh, kakršnega sploh ni pričakoval. (Thoreau) Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 26. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 26. junij 2004 vsaka misel, ki se porodi, je tko iskra svetlobe iz notranje teme! upanje je! tudi, ko ga ni, oz.ko ga nocemo videti Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Ne vemo, kaj je upanje, dokler ga ne izgubimo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Mislim da upanje ne umre zadnje... nekaj traja še dlje... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Upanje - to so sanje budnih. Aristotel Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Upanje je kot zračna blazina;čeprav ni ničesar v njej, blaži udarce življenja. Schopenhauer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 vsi imamo sanje Kdor z njimi samo sanja, vse življenje spi.Kdor jih v snov spreminja, ustvarja in gradi. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Ne čakaj, ne upaj na jutri človek!Danes je oblačno, jutri pa bo morda deževalo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 Čuješ daj povej kdo je tale tvoja Maksira.... Ne natovarjajmo nase nepotrebnih bremen.Kdor je sklonjen k zemlji,ne vidi neba. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. julij 2004 Prijavi Deli 24. julij 2004 To ti pa ne morem povedati , če bi brala vse teme, nekje je omenjena , saj je kul, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeska 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 ej kapica, tista kratka zgodba o upanju na začetku mi je bila fuuul všeč.. že sama beseda upanje je tako lepa. in pa tisti stavek da lahko z upanjem prižgemo NOVO ljubezen in vero in mir. Lep dan ti želim!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Upanje... največja laž vseh časev? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeska 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 za mene ni laž, je prej nekaj najbolšega v teh časih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Žaža, urnik sem si malo spremenil , menda me ja ne pogrešaš , hja, sedaj bom pa jaz čakal štiri dni na tvoj odgovor, no upanje pa le imam, da ga dobim, lep praznik in lep vikend, B. si pa mal dlje čakal.... ...Zakaj želim si, da bi se v tihoti mojega srca rodilo novo upanje, ki ne bo usahnilo; da bi se rodila volja delati dobro, ki se ne bo naveličala; da bi se rodilo življenje duha, ki bo imelo moč in voljo živeti; živeti in ne životariti, upati in ne dvomiti, veseliti se in ne obupavati. .. Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 za mene ni laž, je prej nekaj najbolšega v teh časihsicer sem zagovornik upanja ampak sem obupal in me je razočaralo, nimam več velikih upov, kot je reku gori aristotel, upanje je za tiste ki sanjajo budni... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.