DR.G 19. avgust 2002 Prijavi Deli 19. avgust 2002 Kje po vašem mnenju, je v natalnem horoskopu viden vpliv večnega mladeniča?V psiho analizi je večni mladenič orisan kot neodgovorni moški (zavrača življenske odgovornosti, žena, družina..), v večini primerov je extremist.K.G.Jung ga opisuje kot moškega ki ni prebolev ojdipovega kompleksa. Primera James Dean in avtor Malega princa Antoine de Saint-Exupery . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DR.G 19. avgust 2002 Avtor Prijavi Deli 19. avgust 2002 Velik vpliv ima luna, recimo ascidentalna luna, ki je dobro aspektirana(trigon sonce - človek ima rad ugodje in le steška dopusti situacijo da ga kakšen problem iziritira.Uran v aspektu z luno ali z slabim asp. venera.Močen strelec.Os 5 h in 11h, slabo postavljen saturn... DR.G Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
intruder 19. avgust 2002 Prijavi Deli 19. avgust 2002 Kentaur Pylenor regulira brezsmrtnost. Tema je zanimiva in se ne koncha tle, seveda! http://puck.dhs.org/reports/slovenia/ Claudio Valentin Solis Citiraj http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
intruder 24. avgust 2002 Prijavi Deli 24. avgust 2002 PVER ETERNVS lahko ima kentavrko Pylenor (1994TA) prominentno, krijonichki zmrzljeni imajo kentavr Chiron nekjer. Neptun (kot I.C. tudi prinasha eno sorto vampir-pol-vechnega-zhivljenja), darkplanet Hypnos prinese vnesenje (taisha Abelar, blazhena devica Marija, Elijah, Enoch) pa tudi obratno, prihajanje (San Zan Degola cerkevTzRQ = hebrejski za tempel / Benetke), torej ki se iz anorganskega (astral) spusti (nephilim, Titans, ONQIM = A'aNQIM, Anakim) na toraven. Brezsmrtnost ali kakshna taksha je interesantna tema (tudi za mojstre O5). Rab'lo bi se vsedet in napisat bolj resen osvrt, pa semkar med turisti tle... http://207.88.74.110/pucklist Claudio Valentin Solis Citiraj http://www.escribe.com/theory/puck Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DR.G 24. avgust 2002 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2002 Prov imaš Intrudel , neptun na IC res lahko prinese vampir-pol-vechnega-zhivljenja, še posebej če je v kvadratu z venero in prvega polja.oziroma v opoziciji z luno na MC.drugače lahko za puer aeternus rečemo da je nedovršeni adolescentniki (na psihološki ravni) mati - boginja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
elizabeta 3. september 2002 Prijavi Deli 3. september 2002 Večni mladenič je povezan z ognjem in zrakom v astrologiji. Uran tudi zelo pomemben. Lahko bi tudi rekli, da je extremist, vsekakor ti ljudje ljubijo letenje. Elizabeta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. september 2002 Prijavi Deli 3. september 2002 ... do kje letenje; preko? Leteči mož? ali videz mladostni? pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DR.G 4. september 2002 Avtor Prijavi Deli 4. september 2002 Prav imaš elizabeta, letenje, pa tudi vse kar je povezano z nevarnostjo, plezanje, hitrost...Gre pa tudi za navezanost mati - sin.Taki ljudje se nočejo vezati, saj jih ne more nič zadržati.Po mentalni strani so nedorasli adolescentje, življenje si zajemajo z veliko žlico, neozarijoč na druge.V astrologiji gre lahko za aspekt med neptunom in saturnom (dinamičen aspekt), polna peta hiša, mars v ognjenem znamenju, ali v aspektu z ognjenim.Ti ljudje ne prevzemajo odgovornosti.DR.G Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. september 2002 Prijavi Deli 4. september 2002 Še nekaj položajev:Sonce konjunkcija Merkur v Dvojčkih + Luna v bližini ASC - še posebej v Strelcu.Nakazuje še Saturn opp. (ali tudi kvadrat) Sonce ali še bolj Merkur, pa Merkur kvadrat Neptun, še posebej, če Merkur v 3. ali 9. hiši. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DR.G 5. september 2002 Avtor Prijavi Deli 5. september 2002 Ja prav imaš Marsa, ampak tudi veliko trigonov (posebej venera trig. neptun-neptun 9 polje), veliki trigon sonce luna in en od transpersonalnih planetov v zračnem ali ognjenem okolju.Pa tudi luna iz 4 hiše oz. raka opoz.saturen(ojdip. kompleks.)Mars na vrhu 3h ,5h 11h, še posebej v levu strelcu ali vodnarju (izredno še na 3 stopinjah ali 18 stopinjah).Pluton na vrhu 11h(da tvori dinamični aspekt z luno in opozic. sonce, se lahko ukvarja z nevarnimi, ekstremnimi hobiji, sam.pritiske ki pa jih podoživlja na družbenem nivoju pa asimilira na svojo podobo, želi se dvigniti nad družbeno lestvico, vendar ga lastni strahovi zadržujejo, zato lahko ostane sam z edino ljubeznijo do sebe in svojih hobijev. DR.G Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2002 Prijavi Deli 5. september 2002 Ja, Dr. G. - Res številni trikotniki lahko tudi nakazujejo na to... Se mi pa zdi, da še bolj morda sekstili, ki so lahkotnejši aspekti, pa nimajo toliko usmeritve pa zagonske energije (kot npr. trigon)...Poznam nekaj ljudi s ful sekstilov, pa se lahko malo nakazuje ta nota pri njih (vendar morda predvsem v primerih, ko sicer ni močnih aspektov).Morda tudi pomanjkanje aspektov kaže na take stvari...Premalo (težkih) izkušenj - oz. premalo MOŽNOSTI za slednje... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. september 2002 Prijavi Deli 5. september 2002 * Še nekaj...Zdi se mi, da npr. tip James-a dean-a je prav DOBESEDNO večen mladenič - ali si ga namreč lahko predstavljamo starega, ali poročenega, roditelja, odgovorno in zrelo osebo v lajfu in partnerskem odnosu...Se pravi, da so nekateri prav zares in tudi metaforično večni mladeniči...Exupery se je pač umaknil v svoje ustvarjanje in raziskovanje in samoto (hecno, mislim, da je bil Rak).... Zdaj pa sem ob razmišljanju dobila par asociacij..Kaj pa npr. Michael Jackson ali npr. pedofil, ki v bistvu noče odrasti in to izfurava na tak način, da se samo v otroški družbi počuti dobro in gre v tem še naprej - celo PREdaleč (ko potem dejansko postane nekdo, ki ga opredeljujemo za pedofila)? Ugotavljam, da je precej ustvarjalcev imelo ta moment v sebi (vendar tedaj tega niso preganjali oz. se o tem "ni govorilo", se tega ni izpostavljalo, seveda pa je tudi razlika od okolja do okolja, od kulture do kulture..). Torej najbrž tudi zato - ker en del njih ni hotel nikoli odrasti.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Tole je tudi zanimivo.Sicer se je -zal!- Dr.G. nekam 'izgubil' in ne komentira vec, bo pa morda se kdo kaj dodal ali pac si malo prechekiral. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Še nekaj položajev:Sonce konjunkcija Merkur v Dvojčkih + Luna v bližini ASC - še posebej v Strelcu.Nakazuje še Saturn opp. (ali tudi kvadrat) Sonce ali še bolj Merkur, pa Merkur kvadrat Neptun, še posebej, če Merkur v 3. ali 9. hiši. Tale in vsi položaji DR.G. nakazujejo na tega večnega mladeniča. Joj kok fajn sta opisala.Marsa, jaz tudi pogrešam DR.G?? DR. G. DAJ OGLASI SE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Ja, res, Lunca, skoda... Samo ga res ze dolgo ni in ni hodil nazaj recimo vsake toliko... Tudi meni je zal, da ne sodeluje vec, ampak kaj cmo...Sploh me cudi, ko vidim, da sem bila tako zgovorna tu, ko sem vceraj zagledala temo in se spomnila nanjo, sploh nisem vedela, da sem kaj komentirala, potem sem sele videla.. Da se navezem malo na temo nazaj - je tudi razlicno tole lahko; lahko gre za nekako 'neodvisnega' takega cloveka, ki je samostojen, spona okoli, vecni mladenic... prav takega duha...Lahko pa je seveda vecni mamin sincek - ki pa zase misli oz. hoce mislit oz. hoce da bodo tudi drugi mislili, da je vecni mladenic. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 Hehe, poznam enga večnega mladeniča sam sam glede videza, moj fotr, tole, strelec, pa to... sam vidim da tole ni čist take vrste tema Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.