Bruce lee legend 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 vesolje, vesolje, vesolje,vesolje???........hmmmmmmmmm...kam to vodi ?..kai je sploh to?, kdo ga je ustvaro............................................................KDO SMO SPLOH LJUDJE.............................................................. mnenje...??..zelo teško vprašanje...treba si vzet čas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Ne vtikaj se v moje stvaritve Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 Hej! V bistvu je to vprašanje zelo, zelo, .......- zapleteno? Vesolje je res full težko definirati kot nek prostor, kot pravijo fiziki. Sam prostor je omejen, nima neskončnosti. Pa vendar trdijo nekateri strokovnjaki, da vesolje ni neskončno in tu se moja trditev o ne- prostoru poruši! Vidiš, res je težko. Samo, kako te zgleda tisto, kar je "izven" meja vesolje......???? Morda belo........ Dejstvo je, da se vesolje po BIG-BANG-u širi in širi. Raje prepustimo uganke astronomom in fizikom...., morda še bomo kakšen znanstveni preobrat doživeli!!! Nikoli ni prepozno! Ajd, lp in si ne preveč glave ob tem vprašanju "razbijat" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matjazz 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 Tu ne boš najdel odgovora. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 hmmm... mene najbolj bega teorija kvantnih fizikov, ki pravi, da z našim opazovanjem ustvarjamo resničnost, se pravi, da dokler človek dejansko v del vesolja ne pogleda in s tem vpliva (beri ustvarja z mislimi) ta del ne obstaja, v bistvu je samo energija... z našim opzovanje torej spreminjamo.... madona kolk sm zakompliciru Jaz to ne verjamem. To bi pomenilo, da so vse zvezde, ki jih vidiš na nebu zgolj posledica, človekovega pogledovanja v svet.lol ! človekova potenca napuha je res neverjetna. Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 vesolje, vesolje, vesolje,vesolje???........hmmmmmmmmm...kam to vodi ?..kai je sploh to?, kdo ga je ustvaro............................................................KDO SMO SPLOH LJUDJE.............................................................. mnenje...??..zelo teško vprašanje...treba si vzet čas Drgače mi je všeč vprašanje , kdo sploh smo ljudje. Sem imel sanje na to temo. Na temo, ki se je kvečjemu nahajala nekje v ozdaju uma pa se je tako izrazito postavila v ospredje. Izvor človeštva. In, ko sem gledal Zemljo sem jasno in razločno slišal glas, ki me vpraša. Could it be, that the people of Earth are made by the stars of Orion. ..kjer Zemlja resnično več ne deluje, kot dom ..ja kdo sploh smo ljudje..ker zgleda, da Zemljani spadamo v nek širši koncept Vesolja, ki nas zdaleč presega... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 15. maj 2007 Prijavi Deli 15. maj 2007 hmmm... mene najbolj bega teorija kvantnih fizikov, ki pravi, da z našim opazovanjem ustvarjamo resničnost, se pravi, da dokler človek dejansko v del vesolja ne pogleda in s tem vpliva (beri ustvarja z mislimi) ta del ne obstaja, v bistvu je samo energija... z našim opzovanje torej spreminjamo.... madona kolk sm zakompliciru zakompliciru gor ali dol. kvantni fiziki so zavohali pravo sled.....nekje sem pred leti zasledil, da znajo že matematično potrditi domnevo, da vesolje sploh ne bi moglo obstajati, če nas ne bi bilo.....in evo, po eni strani te glede na velikost vesolja skoraj ni oz. si popolnoma nepomemben, po drugi pa vesoljabrez tebe sploh ne bi bilo.....a, jebi ga... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 zakompliciru gor ali dol. kvantni fiziki so zavohali pravo sled.....nekje sem pred leti zasledil, da znajo že matematično potrditi domnevo, da vesolje sploh ne bi moglo obstajati, če nas ne bi bilo.....in evo, po eni strani te glede na velikost vesolja skoraj ni oz. si popolnoma nepomemben, po drugi pa vesoljabrez tebe sploh ne bi bilo.....a, jebi ga... Vse skupaj je nesmiselno iz vidika, da smo mi stvarniki vesolj, kot takega in njegovih kvalitet. Sicer se zanimivo sliši. Ampak kako nesmiselno je, da bi vesolje nehalo obstajati, če bi mi kot človeštvo izginili. Znanstveniki so samo ujeli koncept Maje v svoje izračune in aparate. Zajeli so vibracijo materialnega stvarjenja in jo po svoje interpretirali. Lahko gre tudi za posreden dokaz o Bogu. Ker Mi = Bog. Kot njegovi otroci posedujemo vse njegove lastnosti. Zatorej, če prenehamo obstajati, preneha obstajati tudi Bog = preneha obstajati njegova stvaritev = vesolje in ves ostali svet. Ah, da ne bom tako prepričan - obstaja tud možnost scenarija Matrice - če mi ne obstajamo ne obstaja tudi nam poznani svet... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 jaz sem vesolje lol aja, saj res!...evo pa ga mamo....zdaj morajo samo še matematično potrditi,da dokazujejo obstoj samih sebe pa bo.....malo bolj predstavljivo Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 20. maj 2007 Prijavi Deli 20. maj 2007 Točno tako! Prvo moramo pri sebi razčistiti, kdo smo spolh ljudje! Zakaj bi se potemtakem podajali še v nekaj bolj presežnega, kot je vesolje, če se sebe ne poznamo! Kaj nam pomaga medicina, znanstveno delo,......- nič V glavnem, vesolje je človeškemu umu nedojemljiv,....! Čez kakih 3000 let bo morda našo čenčanje o vesolju prazgodovina... Morda se bomo še kdaj "spominjali" teh besed! lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 14. avgust 2007 Prijavi Deli 14. avgust 2007 Ma kod kak link od kej ideja znanstvenikov, da sami kreiramo vesolje ? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tonks 16. avgust 2007 Prijavi Deli 16. avgust 2007 jst bi ti svetoval knjigo Polje. tam je en kup kvantne fizike in matematike, ki vse nekak razlaga Sem brala. Prednost te knjige so dodani linki do originalnih člankov. In polno ozadja, za ljudi, ki smo določeno obdobje prespali .LP Citiraj gore so fajn Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 26. avgust 2007 Prijavi Deli 26. avgust 2007 Od koga je ta knjiga - avtor Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 26. avgust 2007 Prijavi Deli 26. avgust 2007 Odkrili veliko "kozmično praznino" http://www.rtvslo.si/modload.php?&c_mo...50534&rss=1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lora 26. avgust 2007 Prijavi Deli 26. avgust 2007 Od koga je ta knjiga - avtor mogoče tabi lahko bilaPolje- Lynne McTaggart Citiraj bla... glp Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
scorp 27. avgust 2007 Prijavi Deli 27. avgust 2007 Najboljsa razlaga za to kaj je vesolje je na koncu filmu MIB 2 Citiraj There are hundreds of languages in the world but a smile speaks them all. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 Vse je tako kompleksno. Od samega človeka, organov, mišljenje, čustvovanje, vse kar človek vsebuje od zavednega do nezavednega potem še dednost, okolje, samoaktualizacija, socialne mreže, do narave, barv, neskončnosti, majhno, veliko,... Vse je prepleteno, se prepleta. Ugotavljanje tega, raziskovanje tega, odkrivanje, neznanstveno in znanstveno, potem so še razne dogme pa zakaj, zakaj, zakaj, ker zatojev je več in vsakemu svoje, pa ničesar ne moreš preveč zanemariti, je treba upoštevati ostale dejavnike, vplive, gre za interakcije.... Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.