Bruce lee legend 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Ali kdo igra djembe?..kako se mu zdi?..pazi na pravilno dihanje?...na kai se osredotoči?..skratka kai so tisti 1 pogoji za nadaljne obvladanje !!? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Ali kdo igra djembe?..kako se mu zdi?..pazi na pravilno dihanje?...na kai se osredotoči?..skratka kai so tisti 1 pogoji za nadaljne obvladanje !!? jaz sem jih kupila kako leto in pol nazaj, pa osamljene samevajo v kotu sobe. Iz bloka me lahko izselij, če bom doma igrala, ven se mi jih pa ne da skoz nosit, so kar težke, avta pa nimam. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bruce lee legend 10. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2007 potem mi jih prodaii!! ..kolko pa jih maš..ker si rekla da si si JIH kupila??..pa iz kod si?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Ali kdo igra djembe?..kako se mu zdi?..pazi na pravilno dihanje?...na kai se osredotoči?..skratka kai so tisti 1 pogoji za nadaljne obvladanje !!? če kaj vem je edina reč, ki pri tem pomaga: vaja vaja vaja vaja.......to je to...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 ne žali naše teme...sai baba ne sodi v sco temo....lahko pa ga flikneš u črno luknjo če glih hočeš kam...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 potem mi jih prodaii!! ..kolko pa jih maš..ker si rekla da si si JIH kupila??..pa iz kod si??Imam ene, samo uporabljam besedo kot množinski samostalnik. Glede prodaje razmišljam ... sem zaljubljena v ta inštrument, a čisto brez denarja ... Sem pa iz Ljubljane. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Pa ja ne boš prodala svoje ljubezni za denar. Jaz imam tudi željo enkrat preizkusit djembe... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Pa ja ne boš prodala svoje ljubezni za denar. Jaz imam tudi željo enkrat preizkusit djembe...Po mojem tudi ne. Samo razmišljam pa ... suha že mesece. Če si iz Lj., al pa kdaj v okrog, ko je lepo vreme, so moje djembe zelo vesele, če kdo tolče po njih. Se mi zdi, da jih še moja neritmičnost ne moti preveč. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bruce lee legend 12. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2007 glejte za sai babo sem se res zmoto...pod narobe sem jo wstawo....ampak djembe pa kak kdo wzame....mislim da to spada skoraj w fse teme....kak si kdo predstavlja...djembe so afriski bobni.. znimi se lahko sproscas telovadis..vbistwu fse...bi pa kupo eno djembo..ja....mam doma konge že....(HOČEM DJEMBO)!!! kukica...fain bi blo da bi mi ti slikala djembo...in poslala na moil meil??=P Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Ne bom prodajala! Ljubčki res niso za denar. Pa itak je ne bi prodajala pod ceno, za katero sem jo dobila, ker ima novo kožo, ostalo je pa isto, kot je bilo. Imam pa eno fotko, ko je revica počila. Zdaj ima že novo kožo ... http://photos1.blogger.com/hello/130/8621/320/PB280027.0.jpg Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.