zurbum 6. avgust 2009 Prijavi Deli 6. avgust 2009 Kodo sem že dobil. Hvala!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Asko1309 16. december 2009 Prijavi Deli 16. december 2009 Sedaj, ko so zaprlo Mininovo sem se odločil, da probam še razvpiti Demonoid. Zato prosim kogarkoli od uporabnikov, če mi sporoči kodo za povabilo. Najlepša hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rontrott 27. december 2009 Prijavi Deli 27. december 2009 Kodo sem že dobil. Hvala!!!!Zivjo, Tudi jaz bi vljudno prosil za kodo, ce jo kdo ima. Sem vzoren seeder (moj trenutni ratio je 1:0.19 => upload: 1.78Tb, download 349Gb, sem na opticnem linku) Hvala, Ron Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majamm 26. januar 2010 Prijavi Deli 26. januar 2010 Tudi jaz bi lepo prosila za kodo, če ima kdo kakšno. Že precej časa jo neuspešno inščem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majamm 26. januar 2010 Prijavi Deli 26. januar 2010 Samo sporočam, da sem kodo dobila, najlepša hvala!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bubi.grega 6. februar 2010 Prijavi Deli 6. februar 2010 Zdravo. Bi lahko dobil kodo za demonoid. Drugače sem na partisu uzoren uporabik z 3x uplodom. Sam demonoid zgleda precej večji... Najlepša hvala!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bubi.grega 6. februar 2010 Prijavi Deli 6. februar 2010 Kodo sem ze dobil. Najlepša hvala donatorju!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
asunsion 16. februar 2010 Prijavi Deli 16. februar 2010 Lepo bi prosila, če bi lahko še meni kdo poslal kodo oz. povabilo. Res najlepša hvala že vnaprej! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 23. april 2010 Prijavi Deli 23. april 2010 V kolker ima kdo account na What.cd oz. Waffles.fm .Na PM [zasebna sporočila]. ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.