LTolstoj 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 SLOVO O SMRTI SMRT JE NEPOJMLJIVA ČOVJEKU BOGOM NAM SE OTKRIVA PRIRODA SMRTI UDIO TIJELA POSLIJE SMRTI UDIO DUŠE POSLIJE SMRTI RAJ I NEBESA PAKAO RAZDVAJANjE DUŠE OD TIJELA SMRT PRAVEDNIKA I GREŠNIKA SMRT DUŠE VJEČNA SMRT ADSKE MUKE ZRAČNA MITARSTVA DUHOVNI PROLAZAK KROZ MITARSTVA ZA ŽIVOTA NA ZEMLJI SMRTNI GRIJEH STRAST PRIPREMANJE ZA SMRT PAMČENJE SMRTI ILI SJEČANJE NA SMRT POZIV NA SJEČANJE I RAZMIŠLJANJE O SMRTI TROPAR Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Isus iz Nazareta zauzimao se za životinje: http://www.zivotinjesezale.co.yu/brosure_p..._zivotinje.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 a bi kdo kej prevaju klelek mene tole ful zanimazhivot = teleshchek... x:px ostalga pa ne razumem zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 (popravljeno) Sklepam, da je LTolstoj želel nekaj sporočit. Je nov. Mogoče ne zna slovensko. Naj se izrazi v jeziku, ki ga govori. Na srbskih, hrvaških forumih se sam izražam slovensko. In me tolerirajo. Popravljeno 12. maj 2007 -> tantra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Na srbskih, hrvaških forumih se sam izražam slovensko. In me tolerirajo. jst tja ne hodim, ker ne razumem njihovega jezika zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Obiskujem strani srbskih in hrvaških ultranacionalistov (ustašev, četnikov). Korektno izmenjujemo mnenja. In moram reči, da nimam nobenih težav z "jebanjem" v glavo, izpadi, napadalnostmi. Ker se upošteva kodeks vedenja. Vsi smo otroci enega Boga. Radi si pa nagajamo med seboj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 jst tja ne hodim, ker ne razumem njihovega jezika zlomk....tralala ti poliglot, ki govoriš angelske jezike Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 ti poliglot, ki govoriš angelske jezike she unadva jezika u chevlih boljsh obvladam kokr chefurshchino zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Lia mislim, da se je LTolstoj v zvezi z eno mojo izjavo kot predan vernik se čutil prizadetega ( v zvezi z vojno za Slovenijo... v enem od topikov). Pa me zanima, kaj bo izrazil. Osebno spoštujem njegova pravoslavna verska čustva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Obiskujem strani srbskih in hrvaških ultranacionalistov (ustašev, četnikov). Korektno izmenjujemo mnenja. In moram reči, da nimam nobenih težav z "jebanjem" v glavo, izpadi, napadalnostmi. Ker se upošteva kodeks vedenja. Vsi smo otroci enega Boga. Radi si pa nagajamo med seboj. :palec: Lepo povedano...Dajmo se vzdržat neprimernih komentarjev, saj nismo z Lune padli ( smo še vedno tu, na Luni ) Zame je vsakdo, kdor se pridruži temu forumu dobrodošel, če ima namen družiti se in ni pomembno, v katerem jeziku govori - saj angleško tudi pišemo, a ne? Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LTolstoj 12. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2007 Molim braću Slovence da se drže teme Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Tolstoj reči, kaj želiš povedat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Molim braću Slovence da se drže teme Hvala! molim jst tut...vsak danSlovenci....to smo mitema...jah....dark is basic zlomk......tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 molim jst tut...vsak danSlovenci....to smo mitema...jah....dark is basic zlomk......tralala Marsa!!! Dej, otroke umiri!!! Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Marsa!!! Dej, otroke umiri!!! JA!!!!pa enga prevajalca najem... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LTolstoj 12. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2007 Čitajući ovu knjigu jako me se dojmila.Želio sam je podijeliti s vama i razmjeniti koju riječ o zadanoj temi.Pa eto ako neko ima volje neka pročita koju stranicu i da svoj komentar,pa ćemo popričati malo o tomeVidimo se uskoro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Ne delaj slabo. Pa bo tudi smrt prijazen prehod v novo bivanje. Ko pride njen čas po naravni poti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LTolstoj 13. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 13. maj 2007 Imaš link koji vodi na stranicu gdje se nalazi knjigaSve piše, pogledaj pa reci da li se tvoja iskustva slažu s napisanim u knjiziSvako dobro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Mali...ti pa obvladaš tale jezik...čestitam za tvoja leta... in pišeš nadalje v svojem slogu.... Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Ljubav je sve: http://www.youtube.com/watch?v=SsuXDkIxOxc poslušaj Molitva Ni oka da sklopimpostelja prazna tera sana život se topii nestaje brzo, k'o dlanom o dlan. K'o razum da gubimjer stvarnost i ne primećujemjoš uvek te ljubimjoš uvek ti slepo verujem. K'o luda, ne znam kudaljubavi se nove bojima dane, žive raneviše ne brojim. Molitva, kao žar na mojim usnama je.Molitva, mesto reči samo ime tvoje.(I) Nebo zna, kao jakoliko puta sam ponovila.To nebo zna, baš kao jada je ime tvoje moja jedinamolitva. Al Bogu ne mogulagati sve dok se molima lažem ako kažemda te ne volim. Molitva, kao žar na mojim usnama je.Molitva, mesto reči samo ime tvoje.(I) Nebo zna, kao jakoliko puta sam ponovila.To nebo zna, baš kao jada je ime tvoje moja jedinamolitva. (I) Nebo zna, kao jakoliko puta sam ponovila.To nebo zna, baš kao jada je ime tvoje moja jedinamolitva. Da je ime tvoje mojaMolitva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Hmm ta pesem govori o patološki navezanosti na drugega človeka. No ja sej se lepo sliši in bere ampak, če resnično pomisliš, a je prava ljubezen res lahko, predvideno, človeški objekt zunaj nas samih. Vsekakor takšen osebek ne more samostojno funkcionirati v osebnem življenju, saj druga oseba predstavlja tako velik del/temelj njegovega življenja, da zanj celo predstavlja molitev usmerjenost k bogu. Če preidem v nasledji plan vse skupaj izpade, kot nesmiselna navezanost na duhovnega mojstra. ...in to moškega... ...torej preden me kdo napade, naj razmisli o ljubezni.....v resnici je sporočilnost pesmi navezanost in ne ljubezen... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 SLOVO O SMRTI SMRT JE NEPOJMLJIVA ČOVJEKU BOGOM NAM SE OTKRIVA PRIRODA SMRTI UDIO TIJELA POSLIJE SMRTI UDIO DUŠE POSLIJE SMRTI RAJ I NEBESA PAKAO RAZDVAJANjE DUŠE OD TIJELA SMRT PRAVEDNIKA I GREŠNIKA SMRT DUŠE VJEČNA SMRT ADSKE MUKE ZRAČNA MITARSTVA DUHOVNI PROLAZAK KROZ MITARSTVA ZA ŽIVOTA NA ZEMLJI SMRTNI GRIJEH STRAST PRIPREMANJE ZA SMRT PAMČENJE SMRTI ILI SJEČANJE NA SMRT POZIV NA SJEČANJE I RAZMIŠLJANJE O SMRTI TROPAR Smrt - večni strah ega, večni strah našega referenčnega okvira o življenju, večni strah pred uničenjem, izginotjem. Večni strah in vprašanje o smiselnosti vsega tega. Smrt - večno vprašanje, dokler nas ne objame in razodene svojo edino resnico. Le takrat resnično z izkustvom spoznamo pomen smrti, brez strahu, da um igra igrice z nami. Do takrat le sprejemamo, kar nam je dano vedeti. A po smrti - takrat resnično sami spoznamo, kaj ta pomeni, kaj nam prinese.... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 "...torej preden me kdo napade, naj razmisli o ljubezni.....v resnici je sporočilnost pesmi navezanost in ne ljubezen..." +1 Sem samo coppy pastal. Lepo, da si opozoril. Bi bilo kar kak topic za odpret v "stilu": vezan: ne-navezan; pogojno - brez-pogojno. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Ej kaj pomeni +1 a sem naredu razred (fak kvaj bojo tastarti rekl ) ...ne resno, ne vem kaj pomeni +1 Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Ta pesem- razumeš kakor pač hočeš- je lirika obsesije- obsedenosti...tolle bi bila nekakšno izkrivljeno -prepotencirano čustvo..vsekakor pa je beseda o ljubezni....normalni ali nenormalni- je vprašanje sicer- kaj je normalna ljubezen- obsedenost to vsekakor ni ... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.