tantra 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 kuvrtat +1 pomeni, da sem istega mnenja. Hvala, da si opozoril. Iz površnosti sem spregledal BISTVENO. Na kar si ti opozoril. Sem istega mnenja glede: vezano vs. nenavezano. V življenju je slednje zelo težko uresničiti. Lažje, če si sam. Tako se mi dozdeva. Lahko se pa motim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Jaz mam tud občutek, da je lažje, če si sam, razen, če se kakšen drug zakon zraven umeša .... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Matjaž Bogdan +1 Tudi s teboj. Se strinjam. Ljubezen do Stvarstva. Ki preplavlja srce. Je slajša kot ljubezen v partnerskem razmerju. Čeprav je tudi ta lahko zelo sladka. Pri partnerjih, ki so se ujeli... Tudi tu se lahko motim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.