hip_hop 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Moj problem je, da staln, ko grem na wc urinirat, potem ko končam mal zmočim boxarce. če si vzamem res čas potem se mi to ne dogaja, sam 10 min pa tud nemorm bit na wcju. A je mel kdo kdaj takšne probleme, jz nevem če sm se prehladil v mehur al je težava bolj psihološka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Verjetno si se prehladil.Razen, če se tole res že dolgo dogaja.Lahko poskusiš s čajem zlate rozge.. mojemu sem kuhala tole, ko imel podobne težave. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hip_hop 14. maj 2007 Avtor Prijavi Deli 14. maj 2007 Dogaja se mi že kr dolg ja. A je možn, da bi se prehladil v ledvice? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nejc-N 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 se zgodi .. morš se res do konca poscat pa je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.