Skoči na vsebino

Bik + Rak

Samsik

Recommended Posts

ona bik on rak? kako greta skupi?

Po soncu sta omenjena znaka v sekstilu, kar je ugoden aspekt, vendar je to ujemanje sončnih energij. Za trdno in dobro partnerstvo mora biti še ujemanje lune - čustva, venere- ljubezen in marsa-seksualnost. Seveda je potrebno pogledat, kateri planet njega ali nje pade na partnerjev planet ali v kašni vezi so. To pa pomeni, da je potrebno pogledat temeljito obe karti, za kar pa tu ni časa.

Deli na socialnih omrežjih

Lunca,

Zanima me za tvoje mnenje, čist tako na splošno.

Ali misliš, da se lahko vsi znaki med sabo ujemajo ali ne?

Ali je kakšno "zlato" pravilo v astrologiji?

Ker moje mnenje je, da se vsi znaki med sabo lahko ujemajo.

Lp

x:)x

Ujemi življenje in dihaj z njim.

• 3 years later...

kako se vam zdi zveza raka-podznak tehtnica ter bikice-podznak lev.

..lahko dobro, lahko pa slabo... to je tko kot bi vprašala npr. ali je to da imam jaz zelen avto on pa rdečega z litimi feltnami znak da bodo orgazmi siloviti? :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Lunca,

Zanima me za tvoje mnenje, čist tako na splošno.

Ali misliš, da se lahko vsi znaki med sabo ujemajo ali ne?

Ali je kakšno "zlato" pravilo v astrologiji?

Ker moje mnenje je, da se vsi znaki med sabo lahko ujemajo.

Lp

http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Na splošno ujemanje znakov med seboj, pomeni samo ujemanje po soncu, npr. dvojček in tehtnica imata sonci v trigonu, vendar to ne pomeni, da je odnos med takima osebama vedno kompatibilen. Potreno je pogledat položaje marsa in venere (telesna privlačnost), lune (čustvena privlačnost) in seveda tudi dobrih konjukcij v karti naj ne manjka, sploh na luno, sonce, ASC, DESC. Seveda se dva lahko odlično ujemata, vendar z leti pride do močnih tranzitov negativnih planetov in kaj lahko poči med njma. Kako to krpata je odvisno od njunih aspektov v natalni karti. Težko se definira kdo s kom paše in kdo ne.

Nemogoča kombinacija med ribo (moški) in devico (ženska) je na oko precej nemogoča, vendar iz primerjave njunih karto poznam tak zakon kot trden in dober, eden drugemu dajeta to, kar drugi znak nima. Riba, ki je precej mehka in čutna sigurno daje devici nekaj lekcij, kako naj se malo priuči te mehkobe in tisto kritičnost opusti, ki jo ima.

Taka debata na uč, kdo s kom paše, se mi zdi bre veze.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...